Petice proti porušování zákona a Ústavy na jihočeských školách

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-24 21:01

#75: Jaroslav Fliegel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

Co je nesmyslného na tom, že poukáži na paragraf, který je na třeboňském gymnáziu porušován? Nebo je nesmysl, že neupírám studentům právo na protest? Připadám vám málo věcná?

A máte pravdu, školství pokřivené je. V nejedné diskusi studenti dokázali, že jim chybí schopnost naslouchat protiargumentům, jejich vlastní argumentace pokulhává, chybí jim všeobecný přehled, o úrovni znalostí ani nemluvím. Proto je načase, aby jedno kdo zakročil a nebylo umožněno, aby se na výběrové středbní školy dostávali jedinci, kteří tam běžně studují. Určitě fandím veškerým snahám kohokoli, tento neblahý jev omezit.

Odpovědi

Jaroslav Fliegel

#78 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

2012-11-24 23:36:17

#76: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zneužívání dětí...

To, že se nejedná o porušení paragrafu je popsáno už víše v diskuzi, takže poukazovat na to je pomérně pasé.

O úrovni českého školství je možné diskutovat, nicméně každý racionálně uvažující člověk musí uznat, že dosadit na místo radní pro školství člověka, který se hlásí ke straně jejíž vláda byla vykoupena životy tisíců lidí, rozhodně úroveň školství nezvýší.

Na konec bych rád dodal, že studentům možná chybí jisté zkušenosti, o tom žádná. Ale na druhou stranu voličskou základnu KSČM tvoří převážně lidé důchodového věku, tzn lidé s nejvíce "zkušenostmi". Takže se ukazuje, že tyto zkušnosti nemají valný význam a jejich absence studenty nemusí příliš mrzet. Navíc studenti prakticky nemohou trpět poškozením myšlení, zvaným "ulpívavé myšlení", takže další bod pro ně.