Petice proti vládnutí KSČM v Jihočeském kraji

Quoted post

JM

#12 Upozornění

2012-11-15 22:12

Občané si KSČM ale volili a zvolili, tak to byla svobodná volba a vůle občanů.
Paní Baborová, vždy byla příznivkyní Komunistické strany. Není přelétavá jako jiní politici, kteří přelétají ze strany do strany jen aby měli větší šance na úspěch, což si myslím že ji může být ke cti.
Pokud občané nesouhlasí s tím, aby KSČM byla ve vedení Kraje, tak s tím měli dělat něco při volbách.
Sama se považuji za spíše pravicově orientovanou a i proto jsem názoru, že když byla volba občanů projevena takto, je třeba ji respektovat.
Ale samozřejmě i petice je projevem svobody názoru.

Odpovědi

koldasquare

#15 Re: Upozornění

2012-11-16 14:35:33

#12: JM - Upozornění

Proč tedy vůbec byla Sametová revoluce, čas mocenského převratu? Abychom žili pár let ve svobodě a po té se dobrovolně vrátili na trpkou často námi samotnými zakrvácenou cestu? Tohle přeci nemůže být náš směr! Vyházejme tunelovače a úplatkářské politiky z vlády, tím naroste % účast voličů ve volbách, tak klesne volební podíl bezcharakterních voličů komunistů (kteří do této chvíle úpěnlivě volí KSČM) a nebudeme se muset obávat rudé katastrofy.

Co se přelétavosti týče - nepochybně máte v části pravdu, spousta členů poletuje ze strany na stranu jako hejno ptáků, ale vezmeme-li Vaší logiku do extrému, tak vlastně říkáte, že za války přestal být nacista v kokpitu bombardéru nacistou a masovým vrahem?

Dále bych rád pro Vás a pro všechny ostatní uvedl následující odkaz

http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-nehorazna-provokace-komunistu-f22-/p_spolecnost.asp?c=A111125_102838_p_spolecnost_wag

 

LK