...

Quoted post

Naty

#1

2012-10-30 23:39

Graciána osobně neznám, ale hodně jsem o něm slyšela. Je to chytrý a velmi talentovaný člověk. Jednání paní ředitelky odsuzuji, vyřizování soukromých účtů na pracovní úrovní, kde má navíc převahu, je ubohé a proto podepisuji tuto petici a Graciánovi držím palce.

Odpovědi

Martina bývalá chovankyně z DD Tišnov

#2 Re:

2012-10-31 08:41:37

Taky nechápu chování paní ředitelky ale třeba jí skusit nějak pochopit , ano podepsala sem se na petici ale to neznamená že nepochopím,já si myslím že paní ředitelka chce jen aby se konečně postavil na vlastní nohy , plno Děcek z děcáku odešůo dřív než on a mají se fajn žijou jako normální lidi, já mezi ně taky patřím tet už ano a není to tak špatné .Já si jen myslým že se toho možná bojí nebo nwm když sem si sním povídala nevypadalo to že by se bál okolního svět ale nwm co ho tan dří .

Možná by stačilo kdyby mu někdo povikládal otom jaké to je a  aby věděl, stejně ho pak bude muset vyhnat pokud se to tedy nezmněnilo zatu dobu co sem tam nebyla , nechci být hnusná vůči němu.Ale jak říkám lepší je padnout na hubu tet a ne za pár let proč to odkládat čím déle se to odkláda tím to bude horší.......

Lada

#11

2012-12-06 11:24:40

#1: Naty -

Souhlasim. Stat ma moralni povinnost se financne postarat o nezaopatrene deti, kdyz sam nevytvari vhodne podminky pro rodiny. Misto, aby deti studovaly, casto konci na drogach. Nedokazu si predstavit, ze bych byla sama financne zavisla na nekom, kdo ke mne nema citovy vztah a ridi me jen prikazy to musis, to nesmis. Tyto deti nemaji za kym jit, kdyz se dostanou do problemu. Bez penez si nemuzou dovolit platit ve meste vysoky najem, zakladni potreby atd. Statu je ale milejsi prijem z prodaneho alkoholu, cigaret a provozovani hazardu, nez rodinam pomahat. Pri takhle nastavenych prioritach se nemuzeme divit, kolik deti v domovech vyrusta. Je obecne znamo, ze vysokoskolaci nemaji problem s uplatnenim, presto minimum deti z ustavu si muze dovolit studovat vysokou skolu. Gracian ostatnim ukazuje cestu..