...

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno ...

Naty

#1

2012-10-30 23:39

Graciána osobně neznám, ale hodně jsem o něm slyšela. Je to chytrý a velmi talentovaný člověk. Jednání paní ředitelky odsuzuji, vyřizování soukromých účtů na pracovní úrovní, kde má navíc převahu, je ubohé a proto podepisuji tuto petici a Graciánovi držím palce.
Martina bývalá chovankyně z DD Tišnov

#2 Re:

2012-10-31 08:41

Taky nechápu chování paní ředitelky ale třeba jí skusit nějak pochopit , ano podepsala sem se na petici ale to neznamená že nepochopím,já si myslím že paní ředitelka chce jen aby se konečně postavil na vlastní nohy , plno Děcek z děcáku odešůo dřív než on a mají se fajn žijou jako normální lidi, já mezi ně taky patřím tet už ano a není to tak špatné .Já si jen myslým že se toho možná bojí nebo nwm když sem si sním povídala nevypadalo to že by se bál okolního svět ale nwm co ho tan dří .

Možná by stačilo kdyby mu někdo povikládal otom jaké to je a  aby věděl, stejně ho pak bude muset vyhnat pokud se to tedy nezmněnilo zatu dobu co sem tam nebyla , nechci být hnusná vůči němu.Ale jak říkám lepší je padnout na hubu tet a ne za pár let proč to odkládat čím déle se to odkláda tím to bude horší.......

Tom

#3 BRATR

2012-10-31 16:38

Doufám, že soud dopadne správně a Gracián se vrátí na náš pokoj. V Jemnici nám chybí!

Jakub

#4

2012-11-01 09:25

Graciána Svačinu znám, nezaslouží si takové jednání. na které přistoupila ředitelka DD, Strašně mně mrzí to jak všichni Graciána odsuzují tím že píší co si pro někoho udělal ty ??? To promiňte ale tohle už je moc. Gracián celou dobu se dobře stará o Děti z dětských domovů. Třeba Expedice Mukačevo, nebo další...:( Graciáne jsem stebou...:(
mir13

#5 Referendum v DD

2012-11-02 11:53

Třeba by nebylo od věci zeptat se všech dětí v dd na pocity, když jim návštěvy bez ostychu sahají na jejich soukromí, ptají se jich na naprosto intimní věci a požadují vděk za vše, od toaletního papíru až přes možnost studovat. DD učí děti chodit v předklonu, musí brát v potaz autority bez ohledu na vlastní politický názor. Proto je bezpečnější dle středověku tyto děti neinformovat a nechat je dělat jenom to co je jim nařízeno. Jsou to bez názorové stroje a pokud se někdo vymyká je sťat. Do život jdou s cerifikátem o schopnosti žít a přežít, ale ve zkutečnosti neví kde a jak se platí složenka. DD jsou zlo za peníze státu, které dětem život neusnadňuje, jenom jim poskytuje teplo, postel a stravu, pokud teda se strava stravou nazvat dá.

Nepřihlášený uživatel

#6 Podpora

2012-11-03 11:52

Graciána osobně neznám, ale četla jsem o něm hezké věci a proto mu držím palce. Hodně jsme jako děti s mámou navštěvovali děti v domovech a bavili jsme se s nimi. Vím, že to tam pro ta děcka není lehké. Nemohu odsoudit paní ředitelku za toto rozhodnutí, protože nevím, co ji k němu vedlo. Rozhodně však stojím za názorem, že by se snaha těchto dětí měla cenit a rozvíjet a ne jim podrážet nohy, protože to jim v životě udělali už jiní. Držím palce a fandím vám. Hodně štěstí a úspěchů v životě!
Petr Koubek

#7 Aktivita se vyplácí!

2012-11-12 12:14

Věřím, že Graciána někdo podpoří, aby další talent neskončil ve vyhnenaství na okraji společnosti! Optimálně justice, ale může být, že i někdo z pozitivních evolucionářů :) P. Koubek
Honza Kubát

#8

2012-11-13 14:59

Velmi rád čtu Zámeček a z něho znám Graciána. Je to velký kus práce co udělal a věřím, že ještě udělá. To co dělá pomáhá spoustě dětem i dospělákům. To co se stalo, je nesmysl. Věřím, že paní ředitelka přehodnotí svoje rozhodnutí a ustoupí. Kdyby to dokázala, sklidila by rozhodně všeobecný obdiv a věci by byly zase tak, jak mají být. Tak by to asi bylo v pohádce, ve které všichni chceme žít a bohužel realita je mnohem krutější. Každopádně na Vás všechny často myslím!


Nepřihlášený uživatel

#9

2012-11-20 11:52

Graciáne, jsi jeden z nejkvalitnějších lidí, jaké jsem poznala. A jsem velmi pyšná na to, že mě řadíš mezi své přátele.

Ľuba

Nepřihlášený uživatel

#10

2012-11-28 15:04

Je smutne, ze 23 let po padu zelezne opony a pripojeni se ke svobodnemu svetu je v nasi ceske spolecnosti stale jeste tak rozsirene zbabelstvi a "do-rite-lezectvi". Pevne verim, ze nynejsi mlada generace spolecnost zcivilni a zodvazni.
Michal Kosta
US Army veteran
Lada

#11

2012-12-06 11:24

#1: Naty -

Souhlasim. Stat ma moralni povinnost se financne postarat o nezaopatrene deti, kdyz sam nevytvari vhodne podminky pro rodiny. Misto, aby deti studovaly, casto konci na drogach. Nedokazu si predstavit, ze bych byla sama financne zavisla na nekom, kdo ke mne nema citovy vztah a ridi me jen prikazy to musis, to nesmis. Tyto deti nemaji za kym jit, kdyz se dostanou do problemu. Bez penez si nemuzou dovolit platit ve meste vysoky najem, zakladni potreby atd. Statu je ale milejsi prijem z prodaneho alkoholu, cigaret a provozovani hazardu, nez rodinam pomahat. Pri takhle nastavenych prioritach se nemuzeme divit, kolik deti v domovech vyrusta. Je obecne znamo, ze vysokoskolaci nemaji problem s uplatnenim, presto minimum deti z ustavu si muze dovolit studovat vysokou skolu. Gracian ostatnim ukazuje cestu..

jindra

#12 Určitě!

2012-12-06 15:17

Sice nevím kdo to je ten pan Svačina, ale pokud je to dobrý člověk, tak by ho měla očistit (vrátit do funkce) spravedlivá justice, ale kde ji vzít? Je potřeba změnit justici! http://www.petice24.com/za_spravedlivou_justici

Honza Kubát

#13 Návrat

2013-05-11 20:49

Podle zákona 109 se Gracián může do roka vrátit pokud studuje. Možná by měl poslat paní ředitelce žádost o návrat! No to je stejně asi blbost, ale proč to nezkusit.

https://cs-cz.facebook.com/jakjiodvolat.cz