Chceme Tomio Okamuru za nového presidenta

Quoted post

Občan ČR

#8 Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

2012-10-25 10:24

Já jen nechápu, jak může po mně chtít japonský nacionalista (viz jeho dřívější komentáře o japonském, výjimečném národě) a jeho organizační výbor, abych podpořil Okamurovu prezidentskou kampaň v Českomoravské kotlině, v zemi uprostřed Evropy. To už je fakt síla. Brno, ČR.

Odpovědi

hamurabi

#20 Re: Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

2012-11-02 20:20:21

#8: Občan ČR - Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

Asi nemáte vůbec představu, kde by ten náš "nejchytřejší národ" dnes byl, kdybychom tu obnovu válkou (totálně ?) zničeného hospodářství "vzali do rukou" tak, jak ten japonský. Už Palacký(?) kdysi řekl, "kéž by nám to slovo ráčilo z huby do rukou sestoupit". Nepomlouvejte někoho, kdo jen říká pravdu, které vy asi nerozumíte. A o " vyjímečnosti některých národů" jsem toho za svůj život slyšel daleko víc z jiných "zdrojů" než z úst pana Okamury. (už jsem přežil 8 ČS prezidentů)!

Tihelka

#26 Re: Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

2012-11-06 13:28:11

#8: Občan ČR - Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

Občane, ani nemáš na to aby jsi se podepsal, takové tady opravdu nepotřebujeme!!!

kdemohkrad

#36 Re: Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

2012-11-26 17:50:51

#8: Občan ČR - Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

vazeny obcane, jak je mozne, ze vy, takovy flastenec nenamitate nic proti kandidature cizaka cernohorskeho alias schwarznberka , rakusaka jako poleno?? nebo ze by vam ten vas hantek zatemnil mozkove zavity??? nakonec viden je vam blize nez praha, kde zijo cizkove ze?