Chceme Tomio Okamuru za nového presidenta

tiivan

#1

2012-10-21 21:46

Konečně někdo, komu se dá v této republice věřit !!!
Ela

#2

2012-10-23 21:25

Jsem invalidní důchodce.Moje situace je na hranici eksistence.V panu Tomio Okamurovi vidím upřímného ,moudrého a pravdomluvného člověka a proto jsem pro to,aby byl naším presidentem.Držím palce jemu i nám.
Konečně nová lepší krev !!!
Ela

#3 Přímá volba poslanců

2012-10-23 21:45

Výběrem nových tváři a hlavně nestranických,odborně vzdělaných pro svůj post,by mělo být samozřejmostí a mít to právo zvolit kandidáta každý občan.Poslanec by měl být odvolatelný a trestně stíhán za svoje zneužití funkce jako každý jiný občan když nesplňuje podmínky pro výkon práce a úřadu,jemu svěřenou.Dosavadní koalice kmotrů jsou jen smetence které občanům víve škodí a ožebračují než by byli k užitku.
Fero

#4

2012-10-23 21:52

Pan T.Okamura je můj člověk.Má to v hlavě srovnané a hlavně má sociální cítění a politický nádhled.
Budu ho volit za presidenta,jiného z navrhovaných kandidátu jeho kvalitu nemá.

Nepřihlášený uživatel

#5

2012-10-23 21:53

Prosím oslovte studenty VŠ, pro ně je Okamura jediným možným kandidátem, jinak není z čeho vybírat.
Zdenka

#6 Chystané zdražení energií.

2012-10-24 21:47

Petice proti neustálému zvyšování cen energií a potravin.
Údajně platíme za elektřinu nejvíce v celé EU, je to nestydatost a vydírání občanů.
Místo zvýšení ceny od ledna 2013, žádejme snížení o 2%.
Josef

#7

2012-10-24 22:11

Asi nejrozumnější volba pro ČR.
Občan ČR

#8 Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

2012-10-25 10:24

Já jen nechápu, jak může po mně chtít japonský nacionalista (viz jeho dřívější komentáře o japonském, výjimečném národě) a jeho organizační výbor, abych podpořil Okamurovu prezidentskou kampaň v Českomoravské kotlině, v zemi uprostřed Evropy. To už je fakt síla. Brno, ČR.

Vlastik

#9 ZBYTEČNé!!!!!!!!!!!!! tady se podpisy nepočítají!!!!!!!!!

2012-10-25 16:04

Omlouvám se za to že komentuji dost příspěvků, ale sposta lidí se tu ptala na petici. pan okamura má zatím 25 000 podpisů potřebuje 50 000(radši o 5 000 více) takže nejásejte předčasně..a zapojte se také! Dobrý den v komentáři níže máte petici, kterou vytiskněte a můžete podpořit dobrou věc... LIDI ČTĚTE POZORNĚ můj komentář!!! Dobrý den, pane Okamura máte moji plnou podporu. Omlouvám se, pokud jsem se někde moc vehementněji pustil do diskuse. Ale u některých lidí osvěta nepomůže, máme prostě odlišný názor a to je taky dobře. Přeji Vám mnoho úspěchů při sbírání podpisů a doufám, že se zapojí více lidí aspoň tak jako já a budou informovat kde a jak podepisovat viz petiční arch zde: http://okamura-prezidentem.cz/petice/Petice-Tomio-Okamura.pdf (můžete sehnat podpisy od blízkých, známých 8,16.. a pak odeslat aby do 6.listopadu, raději dříve dorazily do Prahy, ofocené občanky nejsou podmínkou) A doporučuji taky shlédnout videa: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1186000189-13-komnata/208562210800041/ a ještě: http://www.youtube.com/watch?v=uH85F3t8RIM AŤ VYHRAJE TEN NEJLEPŠÍ PRO DOBRO ČR! :) a ještě na závěr pro ty co radši nějaký článek tak: http://www.zvedavec.org/komentare/2012/10/5169-z-japonskeho-blogera-ceskym-prezidentem.htm
Nezaujatá

#10 Proč právě TOMIO OKAMURA :

2012-10-25 17:00

TOMIO OKAMURA je v dnešní době jediný přijatelný kandidát na křeslo prezidenta republiky. Ostatní kandidáti jsou profláklé, bezcharakterní kreatury, kterým jde jen a jen o post, a o moc. Situace v zemi je vážná a je nutno postavit do čela země člověka, který dokáže oživit lásku k národu,národní hrdost, dějinám a kultuře ČR,a bude podporovat české zájmy, nikoli zájmy cizí. JUDr. Vlasta Jančárová, Praha 25.10.2012
Občan ČR

#11 Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :

2012-10-25 21:32

#10: Nezaujatá - Proč právě TOMIO OKAMURA : 

Vážená, akademicky vzdělaná paní. Není mě docela jasné, jak můžete níže uvedený text Vašeho příspěvku spojovat se jménem pana Tomio Okamury. Vždy jsem si myslel, že za takovými slovy může stát nějaký národní buditel, za kterým jsou už vidět nějaké skutky v tomto smyslu. "Situace v zemi je vážná a je nutno postavit do čela země člověka, který dokáže oživit lásku k národu,národní hrdost, dějinám a kultuře ČR,a bude podporovat české zájmy, nikoli zájmy cizí." Jsem také nezaujatý, ale v tomto případě kterýkoliv z kandidátů a není jich málo, je vhodnější pro tento úřad, než ten, který v nejednom ze svých vystoupení nám dával za vzor mentalitu japonského národa. A to z období před druhou světovou válkou a její samurajské odkazy, přes bezvadné chování Japonců za druhé světové války a po ní. Nevím, jak tento člověk může v nás oživit lásku k českému národu. Pokud budete mít chuť a náladu, prosím Vás o Vaše vysvětlení v odpovědi na můj příspěvek v této anketě, který má číslo 8. Budu se těšit a předem Vám děkuji. Zůstávám s pozdravem.

marie

#12 marie

2012-10-26 08:05

dám ráda můj hlas člověku,který není lhář.Moje přání by bylo,aby lidi nebyli bezdomovci.Toto je největší broblém na světě co existuje.Přejí všem hodně zdraví.Vaše Marie

Nepřihlášený uživatel

#13

2012-10-26 09:49

Chce to změnu, tak proč né pana Okamuru? Určitě lepší než Zlodějtužka...
mackiz

#14 Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :

2012-10-26 10:41

#11: Občan ČR - Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :

Vážený "akademicky vzdělaný muži!" Ti naši "vzdělanci", ke kterým se očividně hlásíte, již nám za těch dvacet let předvedli, co umí a čeho všeho jsou schopni. /jsou schopni opravdu "všeho!!"/  A proto budu volit Okamuru!! Budu totiž volit třeba "Marťana", jen když budu mít alespoň trochu naději , že tady ti ganuneří vládnoucí a tvořící zákony, pro další darebáky a zloděje skončí a budou "po zásluze" odměněni, nebo ještě lépe oběšeni!!!


Nepřihlášený uživatel

#15

2012-10-28 21:23

NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!
Občan ČR

#16 Re: Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :

2012-10-29 16:26

#14: mackiz - Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA : 

Dík za promyšlenou, zasvěcenou, vše vysvětlující a optimistickou odpověď. Ať žijí Marťani! 

matka

#17 Re:

2012-11-01 19:09

#15: -

Nesouhlasím také , není co vracet!

pumpa

#18 nasraný občan

2012-11-01 20:19

Češi jsou zahleděni jen do sebe a ve svůj prospěch.
Neumějí si vládnout!!! Proto podporuji pana Okamuru, je uplně jedno, odkud člověk pochází!!!
Je už nejvyšší čas, aby tu bandu tam nahoře, někdo konečně "rozstřelil" a hnal je svinským krokem od koryt. "Na každou svini, se vaří voda"
Pan Okamura, má alespoň svěží, rozumné a logické názory, proto bych moc rád viděl, jak se popere se situací, pokud se presidentem stane.
Víc škody udělat nemůže, může situaci v republice pouze zlepšit. Dejme mu tedy šanci, aby ukázal co v něm je.
Je na něm vidět spousta energie, chuť se situací v republice něco opravdu udělat k lepšímu.
Proto ho podporuji!!!
hasič ČR

#19 pouze samurajský meč může potrestat ty ZLODĚJE

2012-11-01 20:21

Moc ve Vás věřím a doufám, že se pokusíte s tím bordelem !!!!! tady něco udělat. Ona ta japonská hrdost a disciplína by nám jenom prospěla! Velice si Vás vážím a přeji Vám pevné nervy.

hamurabi

#20 Re: Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

2012-11-02 20:20

#8: Občan ČR - Nesouhlas s kandidaturou pana Tomio Okamury

Asi nemáte vůbec představu, kde by ten náš "nejchytřejší národ" dnes byl, kdybychom tu obnovu válkou (totálně ?) zničeného hospodářství "vzali do rukou" tak, jak ten japonský. Už Palacký(?) kdysi řekl, "kéž by nám to slovo ráčilo z huby do rukou sestoupit". Nepomlouvejte někoho, kdo jen říká pravdu, které vy asi nerozumíte. A o " vyjímečnosti některých národů" jsem toho za svůj život slyšel daleko víc z jiných "zdrojů" než z úst pana Okamury. (už jsem přežil 8 ČS prezidentů)!

hamurabi

#21 Re:

2012-11-02 20:41

#15: -

Proč sem pletete obhajobu zlodějny, napáchanou minulými vládci ? Ale když už, tak : Co vám říkají všechny ty "restituce" ostatním stejně okradeným? Kdo je zaplatil z daní ? Snad si nemyslíte, že ti, kteří to zavinili !  A taky se pokuste "dohledat" v historii, kolik sociálních služeb pro obyčejné lidi poskytovala církev ze svých "majetkových" zisků, kdy nebyla žádná "státní nemocenská a sociální" podpora. A nepřiživovalo se na tom určitě takové "hejno" úřednictva státního aparátu. Máte snad dojem, že tento nakradený majetek v rukách "státu" ( nebo státem organizovaného úřednického správního  aparátu)  přinese nějaké peníze do státní kasy ?  (to by jste snad dřív uviděl čůrat mravence !)

hamurabi

#22 Re: Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :

2012-11-02 21:11

#11: Občan ČR - Re: Proč právě TOMIO OKAMURA :

Máte snad dojem, že některý z těch jiných "kandidátů" se stane "buditelem národní hrdosti, lásky k pravdě, úctě k morálním hodnotám lidství, poctivosti, sociálnímu cítění, vzájemné ohleduplnosti a slušnosti...?" Z tohoto morálního marastu nás nevyvede žádná politická garnitura, nebo jimi nastrčená "osobnost".Stejně jako nějaká "fosílie" ze starých časů. Ještě se nenaplnil sen TGM o demokracii v našich státech. Každý, kdo se pokoušel ty jeho ideje nějak prosadit, narazil na "moudrost antipravdaláskařů atd." Kde zůstala ta národní a vlastenecká hrdost, tak dlouho vytvářená v obrozeneckých dobách ? To už se asi dnes na školách neučí . Je smutné, že český lid se dokáže sjednotit jen tehdy, když každému jednomu hoří u zadku otýpka slámy ! Jen nám otrne, a už máme tolik "chytrých lidí"( a ještě víc těch vychytralých), že bychom je mohli i exportovat. Je mi z toho trochu smutno.  ( A ještě nakonec vidím toho potetovaného "prezidenta" dřív jako kandidáta na náčelníka pralesní dřevěné kultury. i když nemusí platit pravidlo, že obal většinou inzeruje obsah !)

 

 

čochtan

#23

2012-11-02 21:23

Přímá volba je podle mne možná tak na vesnicích,nebo na malých městech, kde se většina lidí trochu zná navzájem. V anonymitě velkoměst, kde lidé neznají mnohdy ani svoje sousedy v domě, je to dost iluzorní. Soudím tak podle účastí na všech předvolebních agitkách. Pokud se tam točilo pivo a ohřívaly párky, bylo to pro mnoho t.zv.voličů atraktivní. Ti ostatní o toto divadlo nejeví příliž zájmu. Podle toho vypadají i výsledky voleb. Zvolit stranu znamená dát volbu do rukou stranickým aparátům, které si už předem domluví, koho postaví do čela administrativy. (takže o demokracii si můžeme jenom vyprávět !)
Ledvajz

#24 To tak..

2012-11-04 16:52

Jsme ČEŠI..takže žlutej prezident opravdu neni dobrý řešení :D
sore

#25 ???

2012-11-05 11:49

Okamura je takový japonský švejk, i přes své podnikatelské úspěchy je to v jistém slova smyslu prosťáček který dokáže svými přihlouplými lacinými názory strhnout je velmi prostoduché občany. přijde mi to opravdu jen jako vtip, že by měl kandidovat na presidenta.
Pevně věřím že se nic takového nestane a že ti kteří ho podporují jsou jen malinkou částí českých voličů.