PETICE PROTI ZRUSENI NEMOCNICE VE STERNBERKU !!!!!!!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#41

2012-10-07 12:27

Dobrý den Paní Káňová,
Vím, že se tu všichni zaobíraji v této diskuzi jen kvůli tomu zda je špatně, že se má "rušit" nemocnice ve Šternberku, ale můžete mi vysvětlit prosím jak Vás může napadnout zveřejnit takový důležitý dokument na internet s takovýma hrubkama a jak polovinu dokumentu můžete psát s diakritikou a druhou bez? Divím se celkem že se nad tím ještě nikdo nepozastavil ! Jen doufám že takhle nevypadá i ta tištěná forma, mě by hanba brala!!!

Odpovědi

Jitka Kanova

#44 Re:

2012-10-07 18:38:06

#41: -

Vazena pani,  Neprihlasena uzivatelko,  cislo 41.

Dekuji Vam za vasi reakci. Jak jste si vsimla, velka cast textu je psana bez diakritiky a text prevzaty z novin je s  diakritikou. Dekuji za Vas postreh, je spravny. Zde je vysvetleni. Pracuji v zahranici , kde 90 procent sveho casu pracuji na anglicke klavesnici, ktera diakritiku nezna, pouze 10 procent sveho casu (hovorime o volnem casu) pouzivam laptop s ceskou klavesnici. Tistenou formu se mi snad jiz v Ceske Republice podari uzpusobit ceskym podminkam.

Mate pravdu v tom, ze cestina je unikatni prave diky jeji diakritice a pouze s ni je gramaticky spravna.

Ve svete je ale docela normalni take to, ze kazdy clovek se podepise pod zpravu pro toho druheho, jsou staty, ktere anonymy naprosto nepripousti a ja se Vas , cislo 41 ptam, zda-li Vam neni hanba mi posilat verejne dopis anonyme bez podepsani. Mohu Vas ujistit, ze hlavu Vam neukousnu, nikdo Vam ublizovat nebude.

Slusny clovek by snad ani na anonym odepisovat nemel.

Nam vsem jde touto petici o neco jineho, proto budu velice rada za sireni teto petice dal.

Se srdecnym pozdravem,

Jitka Kanova

jája

#45 Re:

2012-10-07 19:34:33

#41: -

paní nepřihlášená,zdá se,že nás všechny zajímá spíše duvod a obsah petice,nee nějaké hrubky apd.paní vám to vysvětlila,proč to tak je,tak snad jste se uklidnila.tištěná forma je naprosto vpořádku,doufám,že jste se také podepsala a určitě bez hrubek.zdraví vás jája