PETICE PROTI ZRUSENI NEMOCNICE VE STERNBERKU !!!!!!!!

Sestřička

#26

2012-10-06 00:25

Zrušit nemocnice, udělat z nich LDN... to už snad opravdu není možný. Co jen zažíváme od r 1989?????? Zlikvidovaly a zrušily se zemědělská družstva, cukrovary, fabriky.ted i nemocnice..... kam to doprčic jdeme?......Do rozvojových zemí? kde doktor je kouzlo který se vidí jednou za život. Za komoušů byl tak perfektně propracovaný systém zdravotní péče od jesliček přes závodní a podnikové doktory, lázně pro rizikové pracovníky, doktor a zubař v každé dědině a dnes... to je fakt šílenýýýýý.
Monika

#27 Petice proti zrušení nemocnice ve Šternberku

2012-10-06 00:35

TAK TO SE MI ZDA UŽ PŘEHNANÉ. MĚL BY KONEČNÈ NĚKDO UDĚLAT POŘÁDEK. CO JE TO TU ZA BORDEL NESOUHLASÍM!!!!!!!!!!!

jája

#28 petice proti zrušení šternberské nemocnice

2012-10-06 01:11

nesouhlasím se zrušením štbk nemocnice,nebudu psát,jak je skvělá atd,jasně,že všechno je o lidech,ale jako celek je v TOP 10 nejlepších a myslím,že právem.co se děje v dnešní době nejde ani komentovat,zrušili nám MORAVII,CHRONOTECHNU,VOP,TED HROZÍ I ZÁNIK NEMOCNICE,co nám tady zustane?????VZP by se měla zaměřit na jiné zdroje šetření,ne že nechá zmizet dobrou,fungující nemocnici
jája

#29 Re: Jana

2012-10-06 01:17

#13: - Jana

jano,nešiřte tady lživé informace,nemocnice patří mezi 10 nejlepších nemocnic podle hodnocení pacientu,taky ekonomicky si podle novin nevede špatně,tak bud si o ní něco zjištěte,nebo se zdržte komentu.mějte se

JITKA Káňová
Autor této petice

#30 Re: Re: Re: Re: Re: Text petice?

2012-10-06 12:16

#23: Dušan - Re: Re: Re: Re: Text petice?

Vazeny pane Dusene,

Dekuji Vam za Vasi pomoc pri sestavovani petice, moc si toho vazim. Snad je jiz vsechno v poradku tak jak ma, podle vsech nalezitosti. Budu v nejblizsich dnech kontaktovat pana starostu ohledne teto vytvorene petice. Pokud budete mit jakoukoliv cennou pripominku, budu jenom velice rada.

S pozdravem a pranim pekneho dne,

Jitka Kanova

PS: Petice jsou v teto chvili 3: jedna se podepisuje zde na internetu (www.petice24.com) , druha osobne v nemocnici Stenberk v jidelne, treti petice se podepisuje na peticnich arsich v Aroma shopu ve STernberku take osobne pro Sternberky.


Nepřihlášený uživatel

#31

2012-10-06 13:22

Znám tamní kraj i lidi, ubližovat jim kvůli snaze pár lidí aby se obohatili, je nemravné

Nepřihlášený uživatel

#32

2012-10-06 14:55

Zrušení nemocnice ve Šternberku je "svinstvo",jinak to nazvat nelze.Napravme touto peticí to,co možná záměrně,neodborně,nekvalifikovaně,umožnilo-prodej této nemocnice.Toto je další následek tohoto tehdejšího,neschopného vedení,Města Šternberka.

Ing.Radko Zatloukal
Milan

#33

2012-10-06 17:06

!!!
novas biker

#34

2012-10-06 18:49

je to duležitá nemocnice.a spoustu pracovních míst-co k tomu dodat!!!!!!!!!výlečili tam mého dědu a dělají tam mé 2 kamarádky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#35

2012-10-06 20:30

Neumím si představit jezdit 35 kilometrů až do Olomouce !
maniaksenice

#36

2012-10-06 21:06

zavřít by měli vládnoucí strany ,jeden jak druhý je to hamoun a samolibec

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2012-10-06 21:50

MAMČA

#38

2012-10-06 21:56

K tomu co se v tom to státě děje už není co dodat.Nestačí,že zrušili a rozprodali vše co patřilo státu,zadlužili republiku a teď hledají,kde ušetřit.Tím,že zruší nemocnici ve Šternberku,snižují spoustě lidem možnost z okolních vesnic na přežití v případě jaké koli vážnější nehody,já sama mám 3 děti a jsem s němi sama a Šternberk je nejbližší pohotovost a to je to z naší vesnice 25km,pokud jí zruší,tak než se dostaneme do Olomouce tak bude co?Tady už vážně v tom to státě není nic pro lidi,ale proti lidem.
Hoax III

#39 Hoax

2012-10-06 21:57

ČSSD už se ani netají tím, že tohle je kampaň k volbám do Krajského zastupitelstva.
Bedřich
Nepřihlášený uživatel

#40 Nemocnice vznikla za c.k.rakouského za účelem léčit nemocné.

2012-10-07 11:26

Proč "demokracie a svoboda" dostupnost lékařské péče omezuje?


Nepřihlášený uživatel

#41

2012-10-07 12:27

Dobrý den Paní Káňová,
Vím, že se tu všichni zaobíraji v této diskuzi jen kvůli tomu zda je špatně, že se má "rušit" nemocnice ve Šternberku, ale můžete mi vysvětlit prosím jak Vás může napadnout zveřejnit takový důležitý dokument na internet s takovýma hrubkama a jak polovinu dokumentu můžete psát s diakritikou a druhou bez? Divím se celkem že se nad tím ještě nikdo nepozastavil ! Jen doufám že takhle nevypadá i ta tištěná forma, mě by hanba brala!!!

bucck

#42

2012-10-07 15:14

Zrušení nemocnice ve Šternberku opět ukazuje na současnou prohnilost v české republice,kde peníze ruku v ruce s korupcí na všech stupních řízení státu,měst a obcí vítězí nad zdravým rozumem!Neboť jen chabý mozek nebo plná peněženka může zrušit tolik potřebnou lékařskou péči ve spádové oblasti,kde je na ní závislá spousta lidí bez možnosti dopravy do vzdálených lokalit.Nebo máme vymřít jako dinosauři?Státu po jeho reformách by to asi vyhovovalo...
blanch

#43

2012-10-07 17:14

zajímalo by mě kam podle těch nahoře budeme dojíždět k lékaři a jak rychle se k nám dostane zdravotní pomoc když čas dojezdu má být 30minut.
Jitka Kanova

#44 Re:

2012-10-07 18:38

#41: -

Vazena pani,  Neprihlasena uzivatelko,  cislo 41.

Dekuji Vam za vasi reakci. Jak jste si vsimla, velka cast textu je psana bez diakritiky a text prevzaty z novin je s  diakritikou. Dekuji za Vas postreh, je spravny. Zde je vysvetleni. Pracuji v zahranici , kde 90 procent sveho casu pracuji na anglicke klavesnici, ktera diakritiku nezna, pouze 10 procent sveho casu (hovorime o volnem casu) pouzivam laptop s ceskou klavesnici. Tistenou formu se mi snad jiz v Ceske Republice podari uzpusobit ceskym podminkam.

Mate pravdu v tom, ze cestina je unikatni prave diky jeji diakritice a pouze s ni je gramaticky spravna.

Ve svete je ale docela normalni take to, ze kazdy clovek se podepise pod zpravu pro toho druheho, jsou staty, ktere anonymy naprosto nepripousti a ja se Vas , cislo 41 ptam, zda-li Vam neni hanba mi posilat verejne dopis anonyme bez podepsani. Mohu Vas ujistit, ze hlavu Vam neukousnu, nikdo Vam ublizovat nebude.

Slusny clovek by snad ani na anonym odepisovat nemel.

Nam vsem jde touto petici o neco jineho, proto budu velice rada za sireni teto petice dal.

Se srdecnym pozdravem,

Jitka Kanova

jája

#45 Re:

2012-10-07 19:34

#41: -

paní nepřihlášená,zdá se,že nás všechny zajímá spíše duvod a obsah petice,nee nějaké hrubky apd.paní vám to vysvětlila,proč to tak je,tak snad jste se uklidnila.tištěná forma je naprosto vpořádku,doufám,že jste se také podepsala a určitě bez hrubek.zdraví vás jája


Nepřihlášený uživatel

#46

2012-10-07 22:14

Tady v české republice už to fakt nemá cenu. Ty lidi v té vládě at zmatatují!!...Zrušit nemocnici co to je za logiku!!...Zvyšovat DPH a takový ty sračky to by jim šlo...Tady ta nemocnice stojí v dobrém městě a je na dosah všem..jen chci vidět až se stane nějaká velká nehoda to budou všechny vozit zraněný lidi do Olmouce?!...Nechápu opravdu tento stát!!

Jitka Kanova

#47 Privatizace nemocnice

2012-10-07 22:22

Me velice znepokojuje dnesni "modni" trend privatizace klicovych podniku v Ceske Republice.


Stat nechava privatizovat klicove podniky, nemocnice, verejne sluzby - jesle/skolky a v momente, kdy se firme nepodari udrzet vyrovnane prijmy/vydaje , se kdysi uspesnemu podniku/firme/poskytovateli sluzeb (obcas i za cenu dotovani) zacne hroutit podnikani a s timto fenomenem krachu, bankrotu se setkavame porad.


Pokud by veskere nemocnice zustaly statni, domnivam se, ze by bylo snazsi prizpivat na provoz takoveho kolosu z penez danovych poplatniku bez neustalych hrozeb, zda'li VZP uzavre smlouvu, nebo neuzavre .
VZP jedna o snizovani luzkoveho fondu. Dokud nebude podepsana dohoda na dalsich nekolik let, je vlastne fakticky nemocnice Sternberk v ohrozeni stale.


Kdo ma rozum vi, ze v urcitem obdobi zustavaji nektera oddeleni zaplnena uplne, dokonce luzka chybi, v jinych rocnich obdobich je to jine. Domnivam se, ze je povinnosti statu , nikoliv soukrome osoby (firmy) aby vytvarel dostatecny pocet luzek behem celeho roku, bez ohledu na to ktera strana tu vladne, nebo kdo firmu vlastni.


A to me na tom zarazi.. proc stat neustale privatizuje?


Komunisticka strana budovala obcanskou infrastrukturu z penez danovych poplatniku.
Z penez danovych poplatniku privatizuje ,
a ted penize danovych poplatniku opet plati problemy spojene s privatizacemi .
Ted se situace mirne komplikuje tim, ze stat vice vydava a mene prijima.


Stat tvrdi ( je to v tisku) ze vietnamsti obchodnici dluzi na danich 70 miliard korun.
Takze vlastne mozna ze VZP nema dost penez proto,ze lide, kteri neumi cesky a nestudovali v Cr zlikvidovali statni rozpocet , rusi se luzka, a za tuto situaci pravdepodobne STERNBERSKA NEMOCNICE NEMUZE.

Lide v dnesni dobe prichazi o praci, sluzby, bezpeci a pomoc.


At se podivate kam se podivate, vsude se deji zajimave veci.


U nas v Brne, pokud jste nezamestnani, socialne velice slabi, dostanete 8500 kc mesicne prizpevek na 2+1, plus 3500 na jidlo, pokud jste 2. No vidite. Kolik z vas si vydelava 12000 a stat vam neda ani zadny prizpevek?

Take se divite? Pak tu mame... slucuji se skoly, nebo rovnou rusi, nemocnice se rusi protoze nejsou uzavrene smlouvy s VZP, ta nema penize, obcas nekdo z politiku udela prehmat a pri nakupu letadel Casa se sekne o nekolik set milionu korun a penize jsou fuc,

Jsem obcanka Ceske Republiky a dnesni situace me velice znepokojuje, co vic, rozciluje!!!

Velice doufam v to, ze sternbersti radni budou volat, zjistovat, pomahat, lobovat,zkratka cokoliv, aby pomohli k uspesnemu podpisu smlouvy mezi VZP a skupinou Agel a my jsme mohli jit zase v klidu spat !!!

Nevim, proc se tu nikdo nepodepisuje, vzdyt vsichni radni, statni urednici jsou placeni z nasich dani a MELI BY SE BAT ONI, NE MY.

Jmenuji se Jitka Kanova a budu sbirat podpisy na podporu Sternberske nemocnice do chvile, nez bude smlouva mezi vyse uvedenymi podepsana.

Pekny vecer!!!


Nepřihlášený uživatel

#48

2012-10-07 23:27

Nuda je děsná věc a z ní se rodí v hlavách hovadiny!Pořádnou dřinu za minimální plat na ty co tohle vymýšlí nebo ještě lépe-všechny vyměnit!!!!
Radka

#49

2012-10-08 11:54

Jet o 20km dál může někdy znamenat smrt. Proto hlasuji pro nemocnici.

Anonymous

#50

2012-10-08 12:09

Napsat komentář...