Odvolání Ing. Ivany Machovcové, ředitelky SVIŠ ve Valticích

Quoted post

Matematik

#72 Jednoduché počty

2012-06-20 00:15

Počty - pokud 11 učitelů + žáci a přátelé školy vytvoří 100 osob a každá osoba dokáže jen 10 lidem prezentovat petici bude podpisů 1000, ale zde jich je jen 350. Tedy není to málo ??? Televize to nezachrání, ale aktivita.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73 Re: Jednoduché počty a strkání hlavy do písku opravdu nepomůže, trochu angažovanosti však ano

2012-06-20 11:19:05

#72: Matematik - Jednoduché počty

Souhlasím.

Petice na gymnáziu v Pardubicích měla hned v prvím týdnu přes tisíc lidí. Dá se říct, že na Moravě se strká hlava do písku a raděj se o tom mluví někde v hospodě nebo doma, ale nějaká taková angažovanost je velmi slabá. Mnozí Moraváci si zřejmě myslí, že to je pod jejich úroveň, aby se ozvali a vyjádili svůj názor. To je pak pro tu protistranu výhodné většinou a může z toho jen těžit. Stačí ještě trochu zvýšit hlas, zavyhrožovat, nebo si lstí omotat některé nespokojence kolem prstu, (o zbabělosti zas mluvit nechci... ), aby svůj názor změnili.  A pak má klid a pěkně se to zanedlouho zamete pod koberec.

 

Jinde jak je vidno tady z jednání Rady Pardubického kraje, si to ale líbit nenechali. Ta díky petici, zájmu médií,opravdu velké angažovnosti studentů a absolventů školy, veřejnosti a protestní akci přímo před budovou krajského úřadu, vypsala nové vyhlášení konkurzního řízení. Rada Pardubického kraje navrhla i nové obsazení konkurzní komise. ( Složení komise má být změněno z důvodu vyloučení
jakékoliv podjatosti.)

http://www.pardubickykraj.cz/aktuality/70767/informace-ze-40-mimoradneho-jednani-rady-pardubickeho-kraje