Záchrana dráhy Mutěnice-Kyjov

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-22 03:34

#135: - Re: Re: Re: Re: Re:

Ta zrovna na Sp 1722 bohatě stačí 7:09 ze Svatobořic, 7:17 v Kyjově.. (a ještě aj stihnu zaběhnůt do Lidlu.. když nebude fronta.. ;))

 

Vy možná, já když tímhle BUSem jezdím tak má 5 minut zpoždění(hodněkrát se mi stalo, že přijel i ten Hodoňák, co má jezdit o 3 minuty pozdíš, přijel dřív...Na vlakovou zastávku sem sice utíkal, ale výstražné zařízení začalo vyzvánět, a mě vlak ujel.. Tenhle přípoj i s LIDLem jste měl na mysli???? =D

No na Sp 1720 přestupuje z BUS v 6:10  Kyjově asi 15 lidí... Takže si vaše ty počty radši schovejte...

Na Sp 1722 těch 10 lidí... Opravdu netuším, kde berete tak lživé informace.

Je pochopitelné, že odpoledne směr Brno tolik lidí nepojede... ;) (Pravda, každý to nechápe.)

Trať 257 by živili nejvíce cestující Kyjov - Hodonín a zpět. Ideální by byl spoj v 7:00 z Hodonína do Kyjova, 7:05 z Kyjova do Hodonína, v13:45 z Kyjova, 13:50 z Hodonína atd., atp.

Odpovědi

Machala Oldřich

#142 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-01-22 12:00:13

#139: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pánové a dámy. Tady ale nejde o to udělat linku Hodonín-Kyjov, to by se zase železnice dostala do těch sraček, díky kterým zanikla. Spoj Hodonín Kyjov je tady autobusovou linkou a to ve stejné trase. Spíš bych uvítal linku, která byla a to Mutěnice, Jarohněvice-Dubňany, Svatobořice-Mistřín-Kyjov. Popřípadě dle možností a pořeb občanů by se dala zbudovat i další zastávka, která by cestujícím vyhovovala nejvíve. Já sám Jezdím z Nenkovic do Nemotic, tudíž přestupuji v Kyjově z autobusáku na vlakovou zastávku a mám tam cca 15-20 minut na přestup a z hodonínské strany lidé dobíhají tak tak, někdy jim vlak ujíždí. Hodonín má spojení vlakem někdy i přímé do Brna, jízdou do úvrati v Břeclavy, proto bych se spojení s Hodonínem vzdal. Autobus Hodonín Dubňany, až Jarohněvice je hojně zastoupen a sastavuje po pár stovkách metrech, tudíž spoj Hodonín-Kyjov by vynechal Mutěnice a v Mutěnicích je hlavní potenciál v cestujících. Z Mutěnic nemají žádné přímé spojení do Kyjova, je to jen s přestupem a ten v sobotu a neděli stojí za to.