Záchrana dráhy Mutěnice-Kyjov

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123

2012-01-21 15:14

Už jste z otho tady udělali pánové frašku. ty vaše kraviny co tu píšete vám nakecali z úřadu a SŽDC a všichni ouřadové, opravdu se diívm tomu že v dnešní době žijí takový hňupi, kteří jim to sežrali i s navijákem. :D :D :D :D (Musím se vaším bludům smát.) Cyklostezka se má stavit Mistříně v tom přípedě je opravdu velké vyhazování peněz, když obec o 3500 obyvatel bude mět cyklostezku v polích i ve vesnici.

„Tím vlakem by už v dnešní době nikdo nejezdil, pro Dubňáky i Mutěničáky je to do Brna daleko výhodnější při využití vlaku či autobusu z Hodonína a ve Svatobořicách tak maximálně pro ty, co bývají na Pískách, prototže jinak je výhodnější jet autobusem do Kyjova a přejít na Zastávku..“

Já většnou na bláboly nereaguji ale tohle je tak velký blábol, který si zaslouží malou pozornost.
„Tím By nikdo nejezdil“ - tenhle kec si napište do deníčku ale už ho nezveřenujte - je trapný a nic nedokazuje. Při vhodné opravě trati, přeložkách, vybudování zastávky Mistřín a přiblížení Dubňanské zastávky bude pro dubňáky mnohem jednodušší jet vlakem směr Kyjov a tam si v klidu přestoupit na vlak do Brna. Je opravdu s podivem, jak tu hájíte vaše nesmysly.
K tvému promyšlenému přecházení na zastávku, ukaž mi JEDINÝ autobus, který by ze Svatobořic měl garantovaný přestup na vlaky směr Brno, rád se pobavím. =-D Mluvím o přecházení Z BUSáku na žel. zast. Kyjov zastávka, ranní spoj z Hodonína z toho vynechme, (Kyjov 6:10) ten NEmá garantovaný přestup - Jako žádný jiný BUS a navíc je to jediný BUS který v téhle minutové relaci!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124 Re:

2012-01-21 15:27:22

#123: -

Ha, ha, ha, už vidím, jak v dnešní době někdo sežene peníze na opravu trati, přeložky, vybudování zastávek atd. To je teprve blábol. Kde by se na to pane vzali peníze? A mimochodem, tím vlakem opravdu nikdo nejezdil, to je fakt, takže já nemusím nic dokazovat, spíš vy byste měli dokázat opak.. (což chápu není jednoduché, taky se k tomu nikdo jaksi nemá), a stejně, vlak nejezdí už dlouho a nějak jsem si nevšiml, že by se o tu trat soukromí dopravci prali...

A že nemá autobus garantovaný přestup? A jakou mám záruku, že vlak to garantované mít bude? Vlk taky sliboval... A i kdyby, tak než bych došel na vlakovou zastávku ve Svatobořicách, tak je pořád rychlejší jet busem o 20 minut dřív a počkat v Kyjově..

A pár se těch busů s garantovaným přestupem najde: 6.00, 7.40, 12.45, 15.30 (ale vlastně stačil jeden, tak snad pro pobavení stačilo...)