Záchrana dráhy Mutěnice-Kyjov


Nepřihlášený uživatel

/ #123

2012-01-21 15:14

Už jste z otho tady udělali pánové frašku. ty vaše kraviny co tu píšete vám nakecali z úřadu a SŽDC a všichni ouřadové, opravdu se diívm tomu že v dnešní době žijí takový hňupi, kteří jim to sežrali i s navijákem. :D :D :D :D (Musím se vaším bludům smát.) Cyklostezka se má stavit Mistříně v tom přípedě je opravdu velké vyhazování peněz, když obec o 3500 obyvatel bude mět cyklostezku v polích i ve vesnici.

„Tím vlakem by už v dnešní době nikdo nejezdil, pro Dubňáky i Mutěničáky je to do Brna daleko výhodnější při využití vlaku či autobusu z Hodonína a ve Svatobořicách tak maximálně pro ty, co bývají na Pískách, prototže jinak je výhodnější jet autobusem do Kyjova a přejít na Zastávku..“

Já většnou na bláboly nereaguji ale tohle je tak velký blábol, který si zaslouží malou pozornost.
„Tím By nikdo nejezdil“ - tenhle kec si napište do deníčku ale už ho nezveřenujte - je trapný a nic nedokazuje. Při vhodné opravě trati, přeložkách, vybudování zastávky Mistřín a přiblížení Dubňanské zastávky bude pro dubňáky mnohem jednodušší jet vlakem směr Kyjov a tam si v klidu přestoupit na vlak do Brna. Je opravdu s podivem, jak tu hájíte vaše nesmysly.
K tvému promyšlenému přecházení na zastávku, ukaž mi JEDINÝ autobus, který by ze Svatobořic měl garantovaný přestup na vlaky směr Brno, rád se pobavím. =-D Mluvím o přecházení Z BUSáku na žel. zast. Kyjov zastávka, ranní spoj z Hodonína z toho vynechme, (Kyjov 6:10) ten NEmá garantovaný přestup - Jako žádný jiný BUS a navíc je to jediný BUS který v téhle minutové relaci!