Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Quoted post

missing

#14 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-04-04 13:59

#13: Witnessed-Covid - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nezlobte se, ale zde nehodnotím umění či neumění ministra, ani předsedy vlády, ale obsah a argumentaci petičního výboru i jejich argumenty, včetně videa, které je zde na shlédnutí. Pokud jste jej viděl, a souhlasíte, dost pochybuji, že máte stejný metr. Toť vše. 

Neříkám, že nelze řídit opatření lépe, ale současně tvrdím, a jsem o tom přesvědčen, že klaka politická nemá co do hygienických opatření co mluvit. A jen pro vás zde dávám link na vyjádření zmíněného ministra, kde jsou rizika zmíněna, a to s plnou vážností : Jestli se lidi utrhnou ze řetězu, máme veliký průser, řekl Blatný - Novinky.cz

Jako podpůrně ještě jiný článek o tom, jaké jsou čísla v EU : Evropu dusí rekordní počty nakažených - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Záměrně neuvádím odborné zdroje, tam jsou čísla a mnohem přesnější. važte také, že zvýšení běžné úmrtnosti na úroveň 140% v obdobích covidu není náhoda. A tito pánové pro nás mají řešení - nedělat nic, a nechat hlupáíky, ať se nakazí. Mnozí z nich v praxi nosí respirátory FFP3 zakryté ústenkami. Jiní, hazardéři, podněcují nenosit roušky, svolávají demontrace, vnášejí chaos a pak za nimi jezdí lékaři a personál z VN. A mj. i o toto pokrytectví mi jde. 

Doufám, že je vysvětleno, Váš názor jsem nenapadal, zmínil jsem jen kombinaci a přidal důvody navíc. Vláda je zodpovedný orgán, a ona opoziční klaka je vedena snahou vládě komplikovat situaci, když se svými názory neuspěla v odborném a vědeckém auditoriu. Vytloukat politický kapitál a živit se na neštěstí druhých je, řečeno mluvou pražského Starého Města, chucpe. Je nutné si uvědomit, že rozvrat systému CO, postupů, hygieny, atd., včetně osekání potřebných složek i dalších souvisejících sil má na svědomí právě tato politická privatizační reprezentace a bylo založeno po roce 1991. Nyní stát horkotěžko dohání to, co není po celou dobu nastaveno. A souhlasím, že stát mnohdy neumí ochránit nejen občany, ale ani své vlastní zájmy, někdy i přes to, že na ně byl prokazatelně upozorněn. 

Tímto mám za vyřízené, přeji zdraví.  

Odpovědi

Witnessed-Covid

#15 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2021-04-04 14:19:23

#14: missing - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Taky Vám přeji zdraví. Vidím, že nějaké, dost možná hodně zajímavé, diskutování s Vámi by bylo na velmi dlouho, a k tomu psaná forma není nejvhodnější. Celkem by mne zajímalo, jak byste na různé věci reagoval, jak argumentoval, ale na to zde prostor není. Škoda. Takže to také považuji za vyřízené :-).

A taky Vám kromě zdraví přeji taky hezké velikonoce (sám je tedy prosedím 'zodpovědně' doma :-), vyjma malého nákupu dnes, kde kromě mne a prodavače nikdo nebyl. Ale nijak si tím nestěžuji, volný čas rozhodně využiji užitečně a jsem za něj rád :-) )




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...