Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Quoted post

Witnessed-Covid

#10 Re: Re: Re:

2021-04-03 15:37

#9: missing - Re: Re:  

Netuším, na co vlastně z mého příspěvku reagujete. Nicméně: Vaše komentáře působí spíše jako generátor náhodných dehonestujících tezí, jež se velmi těžko čtou... Kromě toho, že jste podepsal něco, s čím nesouhlasíte, v nich byla nějaká další srozumitelná myšlenka jen těžko zachytitelná, natožpak něco smysluplného, či cokoliv co by se dalo nazvat argumentem. (reaguji i na komentář s pořadovým číslem #8, který nese tytéž znaky). Jestli jste tímto chtěl podpořit vládní postoje, tak se Vám to opravdu "povedlo" :-).

Odpovědi

missing

#12 Re: Re: Re: Re:

2021-04-04 11:23:01

#10: Witnessed-Covid - Re: Re: Re:  

Nepodporuji postoje ani vládní, ani postoje odpíračů, ani postoje svědků kovidových, reagoval jsem tak, jak jsem uznal za vhodné : podporuji vedení společnosti v tomto státu tak, aby tato záležitost nákazy a epidemie ( pandemie, chcete-li ) byla nejrychlejším způsobem za minimálních obětí vyřešena, přičemž neobstojí názory ( viz video ) těch, kteří si nevidí na svůj vlastní nos. 

Pro usnadnění zamyšlení nad textem mého příspěvku se jej pokuste ještě jednou přečíst a vezměte v úvahu vše shora napsané. Nemám zapotřebí vysvětlovat někomu to, co mají zmínění "odborníci" v petičním výboru s průkazkou ODS znát již z dob, kdy studovali medicínský obor. Je to látka prvního ročníku, ještě před oprávněním vůbec vstoupit do pitevny. Pokud studovali za klíčky od automobilu či víno s tlačenkou, chápu jejich mezery ve vzdělání. Měli by si jej ale poté aktivně doplnit. I v zájmu svých pacientů a ostatních občanů.  




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...