Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Quoted post

Witnessed-Covid

#3 Re:

2021-04-02 19:44

#1: -  

Ono to vůbec není tak jednoduché. Nevím, jakou máte osobní zkušenost. Realita je taková, že nejeden praktický lékař pacienta vyhodí z ordinace s tím, že jsou p*deli (už jen při podezření na virózu jménem covid), a dále se o něj praktik nestará kromě toho, že ho pošle na test. O několik dní později člověk stráví hodiny v řadě na testování... přijde SMS, ale tím veškerá péče končí. Žádná osvěta, žádné rady, nic. Alespoň v našem případě. Po několika dnech jsem manželku s výrazně zhoršujícím se stavem konečně přesvědčil, ať zavolá do nemocnice. Pak se začalo jednat. RTG ukázal zápal plic a nasazené ATB zlepšilo její stav neuvěřitelně během pár dní. 

Ale že by někoho pravdivě informovali? Že by mnoho MUDr. mělo zájem tuto situaci skutečně řešit? A dávali do toho pravdivé informace? Je to zcela vyjímečné.

Spíše se to jeví tak, že nás buď vedou sadisti, kteří jsou schopní obětovat tisíce lidských životů pro své kšefty, nebo je to banda nevzdělaných a zcela hloupých diletantů. Těžko se hledá jiné logické vysvětlení, které není znásilněním zdravého rozumu. Covid-19 v žádném případě nepodceňuji, nicméně těžko jej řešit stupidnějším způsobem, než ke kterému se ubral nekompetentní premiér, podporovaný bandou zamindrákovaných a profesně neschopných 'expertů' a 'odborníků'. Video lékařů, kteří se nebojí říkat pravdu jsem shlédnul se zájmem, a těžko na něm hledat závažnější faktické nedostatky. Ovšem bude to stačit?

Odpovědi

Omasta

#4 Re: Re: Vyprázdněme nemocnice!

2021-04-02 20:35:24

#3: Witnessed-Covid - Re:  

Existuje lék na covid o něco lepší než ivermektin a bez předpisu. Lepší v tom, že

1) je určen na respirační onemocnění a už 60 let pomáhá uzdravovat choré s chřipečkou.
2) léčí všechny příznaky najednou: bolesti hlavy, záněty, únavu, průjmy, dušnost a suché sliznice.

Osvědčený lék na respirační onemocnění axerophtol už 60 let znají všichni lékaři, ale tají ho, aby lidi byli víc nemocní. A kupovali drahé ivermektiny a bamlanivimaby.

missing

#9 Re: Re:

2021-04-03 14:48:25

#3: Witnessed-Covid - Re:  

 Za "C" je správně. A to "C" je kombinací zmíněného doplněné hloupými opozičními lékaři jiných profesí, kteří, ve snaze se zviditelnit a posunout na politických šprušlích výše na stranické i politické úrovni, podsouvají občanům polopravdy, nepravdy, nevědomosti, lži i falsa, aby působili destabilizačně směrem k vládě, a to v čase, kdy by se mělo zapomenout na to, kolik co přinese hlasů. Ale tohle se nenosí. Proto se nemůžeme vyrovnat s nadělením, které jsme správně identifikovali, včas ošetřili, rozumným způsobem v počátku zvládli, aby, ukolébáni úspěchem a požadavky opozice rozvolnili a lidem ulehčili ( správně ), ale již nebyla vůle včas a dostatečně tvrdě a razantně zavést druhé kolo opatření, zejména kvůli řevu opozice a různým "takyodborníkům", kteří i v nynější době, kdy je stále více dat o tom, že opatření oboru virologie, komunální hygieny a epidemiologogie pomáhají, melou stále tutéž mantru ( třeba pro své pacienty z oborů nesouvisejících, náchylné k převzetí jediné pravdy pana autority ), s dopady dalšího šíření a působení chaosu. Již ve starověké Číně tuto taktiku uchopení moci znali. Je zajímavé, jak v prostoru malé země uprostřed Evropy má tato metoda následovníků, především z řad politických skupin zlodějů, defraudantů, mafií, lobyistů i dalších pomahačů nových a staronových mocipánů. 

Panu Hnízdilovi i dalším odborníkům v sociologii, psychologii, etice, psychiatrii i jiných "mozkošrabných disciplinách" lze doporučit jedno : povídat si můžete, ale nedávejte ty plky na web a neděste lidi. Ve videu je tolik nepravd, fals a lží, že se dá dovodit i záměr. 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...