Petice rodičů za otevření škol do konce školního roku

Quoted post

Josef Grohman

#38 Re: Nesouhlas

2020-04-14 11:48

#15: - Nesouhlas 

Jsem také student ale souhlasím s touto peticí. Chápu názory těch co jsou pro otevření škol v září ale zároveň si musíme uvědomit že otevření školy teď nebo v září bude stejně rizikové. Dále z dlouhodobého hlediska je online učivo neudržitelné kdo mi vysvětlí probírané učivo, rodiče ne když se některé odborné věci neučili, jak se naučím praxi atd. Žádám vás a další příznivce zavření škol do září koukněte se na to ze všech stran a zkuste mně pochopit ale každý má podle Listiny základních práv a svobod právo na svobodu slova, myšlení a názoru. 

Děkuji za všechny slušné názory, i když by byly negativní 

Odpovědi

#1:-

#62 Re: Re: Nesouhlas

2020-04-14 14:29:22

#38: - Re: Nesouhlas

Děkuji za rozumný a velmi kultivovaný názor a zároveň respekt k názoru odlišnému. Záleží Vám na Vašem vzdělání, uvažujete samostatně, logicky a věčně. Takto se k dané záležitosti nedokáže postavit ani mnoho dospělých a vzdělaných, jak vidno i v této diskusi. Se studenty jako vy lze hledět do budoucnosti s nadějí. Přeji Vám krásný den!


Nepřihlášený uživatel

#76 Re: Re: Nesouhlas

2020-04-14 15:26:21

#38: - Re: Nesouhlas

Pěkně napsaný názor, nicméně nemůžu souhlasit. Myslím, si že kdyby se školy otevřely až v září, byli bychom ohledně koronaviru už zkušenějsí. Teď máme koronavirus v ČR cca měsíc, nevíme o něm nic moc. Jenom čas nám může pomoci zvládat nákazu a dokonce umožnit otevření škol, proto jsem za otevření škol až v září. Nicméně učení za tebe neudělá učitel, nebudu mluvit o odborných předmětech, sama studuji na gymnáziu a o odborných předmětech toho moc nevím. Praxi se nelze naučit, to víme všichni. Ale snaha  pochopit  učivo musí být v tobě, zkus si hledat na internetu, kontaktuj učitele a promluv si s ním třeba přes Skype nebo nějakou takovou platformou. Není to o tom, že ti to učitel nemůže vysvětlit, jestli se chceš něco naučit musíš se o to postarat sám. Na vysokých školách málo lidí zajímá, jestli si to pochopil na semináři/přednášce/cvičení, musíš to umět i kdyby ses to měl naučit a pochopit sám. Takhle to asi zakončím, vůbec to neber negativně. A ještě tedy jedna věc, když něco takhle píšeš, používej čárky přes spojkami a správné tvary mně/mě. Hned se to bude lidem lépe číst. 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...