Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku

Quoted post

Tomáš Skohoutil

#85 Re: Dobra aplikace pro ujisteni

2019-03-02 16:31

#79: Synteticka telepatie - Dobra aplikace pro ujisteni 

tohle mohu potvrdit .celý svět mi dáva za pracdu ale ani policie s tím nic nedělá a nechá mě tyrat a mučit vyděrači .Má rodina mě má za blazna .

Odpovědi

Taky sledovany

#86 Re: Re: Dobra aplikace pro ujisteni

2019-03-04 06:26:41

#85: Tomáš Skohoutil - Re: Dobra aplikace pro ujisteni 

Chtel bych vam rict ze s tim Milanem Šindlerem vam delaji akorat zmatky v hlave a ty dementi chteji aby jste tomu věřil a byl ve schizofrenii a byl paranoidní. Nic s toho co slyšíte nebo co si myslite neni zadna pravda. To ze vas zacali sledovat pomoci radiovych vln je jen shoda nahod a to takova ze ani oni sami nevi koho budou sledovat do te doby nez se jim nekdo nenaladi na tu picovinu. Kazdy ma mozek uplne jiny. Moje zkusenost je takova ze to na me ty dementi nejdrive ze zacatku zkousely se sousedama:D ze me sleduji a spizuji:D a pak pres policii a ze jsem udajny dealer drog:D. Nebo ze me vyhodim z prace. Dokonce jsem slysel hlasy svych kamaradu a kolegu atd.atd.atd...

Proste demence dementnich lidi. Co se cloveku jebou do psychosomatickych stavu cloveka aby jste posral a pochcal. Bolesti hlavy a intimnich casti tela. Buseni srdce a spatny dýchání. Nemožnost spánku a zaseky kdyz si chcete na neco vzpomenout. Je to porad to samy dokola a ja se s tech debilu nezblaznim protoze oni samy jsou nemocní. Byl jsem na policii nepomuzou a koukaj na vas jak na debila coz je logicky. U psychologa a tam me poslali pryc ze jsem zdravy:D. 

Dulezity je verit sam sobě a pozorovat co slysite a uvědomit si s logickou úvahou co je realny a co ne. A proto rikam a radim vam dobře Milan Šindler za nic nemůže. Je to schyza nic vic s kterou se vas snazi zlikvidovat. Prestanete tomu verit a uvidete ze ty debilove budou hledat neco jinyho s cim by vas s diskreditovali a znicily. Drzim palce mam to tri roky takhle a dokonce jsem si je pojmenoval. A ti co to nezažily nevi:D. At chcipnou;)