Petice za zákaz dálkového ovládání činnosti lidského mozku
Taky sledovany |
/ #86 Re: Re: Dobra aplikace pro ujisteni2019-03-04 06:26#85: Tomáš Skohoutil - Re: Dobra aplikace pro ujisteni Chtel bych vam rict ze s tim Milanem Šindlerem vam delaji akorat zmatky v hlave a ty dementi chteji aby jste tomu věřil a byl ve schizofrenii a byl paranoidní. Nic s toho co slyšíte nebo co si myslite neni zadna pravda. To ze vas zacali sledovat pomoci radiovych vln je jen shoda nahod a to takova ze ani oni sami nevi koho budou sledovat do te doby nez se jim nekdo nenaladi na tu picovinu. Kazdy ma mozek uplne jiny. Moje zkusenost je takova ze to na me ty dementi nejdrive ze zacatku zkousely se sousedama:D ze me sleduji a spizuji:D a pak pres policii a ze jsem udajny dealer drog:D. Nebo ze me vyhodim z prace. Dokonce jsem slysel hlasy svych kamaradu a kolegu atd.atd.atd... Proste demence dementnich lidi. Co se cloveku jebou do psychosomatickych stavu cloveka aby jste posral a pochcal. Bolesti hlavy a intimnich casti tela. Buseni srdce a spatny dýchání. Nemožnost spánku a zaseky kdyz si chcete na neco vzpomenout. Je to porad to samy dokola a ja se s tech debilu nezblaznim protoze oni samy jsou nemocní. Byl jsem na policii nepomuzou a koukaj na vas jak na debila coz je logicky. U psychologa a tam me poslali pryc ze jsem zdravy:D. Dulezity je verit sam sobě a pozorovat co slysite a uvědomit si s logickou úvahou co je realny a co ne. A proto rikam a radim vam dobře Milan Šindler za nic nemůže. Je to schyza nic vic s kterou se vas snazi zlikvidovat. Prestanete tomu verit a uvidete ze ty debilove budou hledat neco jinyho s cim by vas s diskreditovali a znicily. Drzim palce mam to tri roky takhle a dokonce jsem si je pojmenoval. A ti co to nezažily nevi:D. At chcipnou;) |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Zajištění dostupnosti léčby ADHD i pro dospělé: návrh na úhradu lisdexamfetaminu (Livizux) bez doplatku
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Přísný trest pro Štěpánku Hermannovou
2155 Vytvořeno: 2025-09-05
Zachovejte jména pro vlaky ČD
837 Vytvořeno: 2025-09-10
Petice za výstavbu nového fotbalového stadionu v Brně, Za Lužánkami - NE další rezidenční výstavbě připravované politiky.
7725 Vytvořeno: 2023-01-13
Svoboda a bezpečí pro Luku – pomoc na právní boj
236 Vytvořeno: 2025-09-06
Petice za vyhlášení památných stromů v k.ú. Vacenovice
217 Vytvořeno: 2025-09-08
Petice občanů proti výstavbě větrného parku ve Velké Skrovnici
195 Vytvořeno: 2025-09-08
Dovolte slonici Bala dožít v ZOO Liberec
747 Vytvořeno: 2025-07-27
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
25687 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti kácení stromů v ulici Českobratrská na Mělníku
269 Vytvořeno: 2025-09-03
Podpora KTF UK a vyjádření důvěry stávajícímu vedení.
699 Vytvořeno: 2025-09-02
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
984 Vytvořeno: 2024-04-08
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
136435 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice proti Bruselskému šmírování
277 Vytvořeno: 2025-08-26
Petice za zvýšení bezpečnosti v ulici Pražská, Chýně
60 Vytvořeno: 2025-09-11
Petice za přejmenování Mojmíra Kopřivy na Čendu Legendu
66 Vytvořeno: 2025-09-06
PETICE ZA REFERENDUM PROTI EMISNÍM POVOLENKÁM
878 Vytvořeno: 2025-07-27
Propusťte Ondřeje Chlupa!
144 Vytvořeno: 2025-09-03
HUMANS FOR CEASEFIRE / žádáme příměří v Gaze a Izraeli
7311 Vytvořeno: 2024-03-26
Vraťte vlaky na Dobříš!
1432 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice za výstavbu parkovacího domu nebo P+R parkoviště u železniční tratě ve Strančicích
107 Vytvořeno: 2025-09-03