MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#119818

2017-11-28 13:57

#119803: Evropan - smrt demokratuře! 

V  ČP i v soudnictví stále vládnou komunistické manýry. V 90  letech tam  seděli pouze kovaní komunisti. Na Kajínka to bylo celé nastrčené. To snad ví každé dítě.

Kajínkovi přeji, at se dočká spravedlivého procesu a   očištění.

A pořádného odškodnění, at si to na té svobodě ještě trochu užije.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#119819 Re: Je to přece naprostá hloupost, recidivista, který recidivou stupňoval svojí agresi.....

2017-11-28 15:03:38

#119818: -  

.....dalším a dalším ozbrojováním, necháváním se najímat na vykrádání domů dokonce za přítomnosti majitelů se zbraní v ruce, je těžko nevinný. Zní to velmi nepravděpodobně. 

Zádný z mnoha soudů včetně Ústavního nevynesl jiný verdikt než vinen z nájemných vražd. 

Je daleko pravděpodobnější, že celoživotní agresivní zločinec bez jakékoliv morálky a svědomí při recidivě a "zálibě" ve střelných zbraních je nakonec použije proti lidem. 

Tedy to vé, že to ví "každé dítě" je naprosto absurdní představa a garantuji ti, že kdyby tě Kájínek vykrádal, byl bys první kdo by řval, ať už ho z kriminálu nepouští, neb každý kdo žije v této republice dá přednost před recidivistou - soudu, obzvláště když je to soud definovaný demokratickou Ústavou a tedy je možné se odvolávat k dalším soudům k přeskumu. 

Nevěřím, že Kájínek usiluje o nové projednání soudu a k žádnému skutečně nedojde. Pokud se to bude znovu projednávat, verdikt bude stejný vinen z nájemných vražd. 

 

Evropan

#119822 Re:

2017-11-28 15:33:11

#119818: -  

Nejsem dítě, proto nevím nic o tom, že by to na Kajínka bylo nějak nastražené nebo nastrčené. Během uplynulého čtvrtstoletí tento jediný člověk zaměstnal tolik právníků, soudců a vyšetřovatelů, že by to ze všech svých zlodějin jen těžko zaplatil. A všichni do jednoho rozhodli, že je vinen. Podezřelé by bylo, pokud by se objevil jiný oficiální názor. Protože tato dískuse je jen reklamou na nepovedený seriál Príma televize, tak je to zbytečná diskuse. Kajínek je na svobodě, tedy snad se nějak naplnilo to, co naše soudnictví požadovalo. Ale bezpečněji se rozhodně necítím. Ne, že bych se bál, že po mě bude střílet, ale takoví agresivní jedinci dokáží na volné ulici nebo v autě neuvěřitelně nebezpečné věci.