Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

Demokrat
Nepřihlášený uživatel

#1235 Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-19 22:09

#1177: ShabbaTot - Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 Zpochybňování výsledků 2. světové války a nacistické zastrašování tady má svoji dlouholetu tradici. Jen si vzpomeňme, jak jednotlivé státy EU nedovolily Nočním vlkům oslavit výročí 70 let od konce války, vykonat pietní akt a položit věnce na hrob padlých rudoarmějců. Jen si vzpomeňme na potrefenou učitelku Štěpánovou, která před celým národem otevřeně zpochybňovala výsledky Rudé armády nad nacismem, přitom nebýt Rudé armády, která za cenu mnohamilionových ztrát porazila nacistické Německo, tak dnes paní učitelka s trochou štěstí jako otrok pucuje boty velkogermánskému führerovi. Kdyby blbost nadnášela, paní "učitelka" by dávno obíhala po oběžné dráze. Na některých britských školách zase přestali vyučovat o holokaustu, protože se to nelíbilo početným muslimským studentům. Židé z Francie a nově i Německa houfně migrují do své izraelské pravlasti. Ne že by tam bylo nějak zvláště bezpečněji, ale izraelské policejní složky a armáda na rozdíl od Evropy má koule a dokáže proti problémovým Arabům rázně zakročit a během chvíle sjednat pořádek. Není dnes větších antisemitů (či spíše antisionistů, protože sami jsou Semité) a popíračů holokaustu než právě Arabové. Asi už se evropské elity pomalu připravují na muslimskou nadvládu nad Evropou. Juncker, Merkelová, Schulz, Hollande, všichni už jistě mají doma připravené modlitební koberečky a ti, co dnes obhajují ve jménu tolerance islám, budou natuty mezi prvními, kteří budou v řadách islamistů pořádat pogromy na evropské křesťany, židy a ateisty.

Odpovědi

Jahoda

#1249 Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-28 09:09:17

#1235: Demokrat - Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 ale já to již psal několikrát,a opakuji,jako ta ohraná gramofonová deska a to v tom,že přemnoženou Evropu a její nad islámský standard nadpopulaci islámská kultura N-E-U-Ž-I-V-Í.

Nastane ekonomická krize nejdřív jednotlivých států a pak celé zislamizované Evropy,který vyůstí v pád demokracie,nástupů vůdců a nakonec v celoevropský balkánský zcénář.

Evropský obr se probudí a vycení zuby a drápy,ty tisíce let evropského válčení kterým učinila přítrž Amerika a NATO pouhých několik desetiletí v klidu na síle neubralo.

Prostě bude válka a protože Amerika nesmí dopustit ,aby se islamistům dostal do ruk evropský jaderný potenciál-bude muset chtíc,nechtíc zakročit a přesně to se i stane.Já bych to odhadoval na otevření druhé fronty někde na území Portugalska,Španělska a Francie.

Druhé fronty,protože ta první bude na východě,kde Rus bude bránit svou vlast .Já jsem přesvědčen,že Ruskou zem islamista nedostane a to ani jediný metr z ní...ani malinkatý kousíček,ruský národ a zem okupanta nedovolí a nikdy nepřijme.

To spíše za západní Evropa a že k tomu má ale pěkně našlápnuto.Ona byla vždy taková...nejdřív žerou čokoládu a sní ve vzdušných zámcích a pak přijde realita a neůprosná válka,kdy se musí dobívat zpět ztracená území.

Rus takový není,po mongolech má v genech boj a ihned se brání a hlavně-provádí prevenci,nežere čokoládu a nevznáší se v oblacích.

Pije vodku,poslouchá brnkání balalajek a to v něm probouzí vlastenecké cítění a obranu vlasti má za přirozenou čest,hrdost a povinnost.

Tak proto západní Evropa padla bez boje do rukou Hitlera a to celá,Británii zachrálo před okupací pouze to,že je ostrov a Rusko pro západní Evropu vyhrálo světovou válku,protože vše co jsem popsal je prostě tak a je to pravda.

Jinak co se týče veteránů CA z války,tak těch si já vážím a stejně tak i Israel,zve je na slavnosti v Israeli,pochody a děkuje jim za oběti v boji proti nacizmu.