Odvolat ministra Daniela Hermana

Jahoda

/ #1249 Re: Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-28 09:09

#1235: Demokrat - Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 ale já to již psal několikrát,a opakuji,jako ta ohraná gramofonová deska a to v tom,že přemnoženou Evropu a její nad islámský standard nadpopulaci islámská kultura N-E-U-Ž-I-V-Í.

Nastane ekonomická krize nejdřív jednotlivých států a pak celé zislamizované Evropy,který vyůstí v pád demokracie,nástupů vůdců a nakonec v celoevropský balkánský zcénář.

Evropský obr se probudí a vycení zuby a drápy,ty tisíce let evropského válčení kterým učinila přítrž Amerika a NATO pouhých několik desetiletí v klidu na síle neubralo.

Prostě bude válka a protože Amerika nesmí dopustit ,aby se islamistům dostal do ruk evropský jaderný potenciál-bude muset chtíc,nechtíc zakročit a přesně to se i stane.Já bych to odhadoval na otevření druhé fronty někde na území Portugalska,Španělska a Francie.

Druhé fronty,protože ta první bude na východě,kde Rus bude bránit svou vlast .Já jsem přesvědčen,že Ruskou zem islamista nedostane a to ani jediný metr z ní...ani malinkatý kousíček,ruský národ a zem okupanta nedovolí a nikdy nepřijme.

To spíše za západní Evropa a že k tomu má ale pěkně našlápnuto.Ona byla vždy taková...nejdřív žerou čokoládu a sní ve vzdušných zámcích a pak přijde realita a neůprosná válka,kdy se musí dobívat zpět ztracená území.

Rus takový není,po mongolech má v genech boj a ihned se brání a hlavně-provádí prevenci,nežere čokoládu a nevznáší se v oblacích.

Pije vodku,poslouchá brnkání balalajek a to v něm probouzí vlastenecké cítění a obranu vlasti má za přirozenou čest,hrdost a povinnost.

Tak proto západní Evropa padla bez boje do rukou Hitlera a to celá,Británii zachrálo před okupací pouze to,že je ostrov a Rusko pro západní Evropu vyhrálo světovou válku,protože vše co jsem popsal je prostě tak a je to pravda.

Jinak co se týče veteránů CA z války,tak těch si já vážím a stejně tak i Israel,zve je na slavnosti v Israeli,pochody a děkuje jim za oběti v boji proti nacizmu.