BOJKOT UMĚLCŮ

Quoted post

Dan Mach

#416 Re: Jaký propadák?

2016-11-17 12:22

#414: Olaf -  

Jak můžete tvrdit, že "ty jejich dny neklidu jsou jeden velký propadák". Buď byste je měl bojkotovat, protože jste určitě pod peticí aktivně podepsaný, a nebo je sledujete, a tím pádem vám může být úplně jedno, jestli jsou dny neklidu nebo je nějaký pofidérné bojkot umělců. Myslím, že dnešek jasně ukazuje, že umělci se trefili do nálady velké části společnosti. Většina lidí, podle mých zkušeností (a to to mám do Prahy přes 100 km) raději umělce než lžiprezidenta.

Jo a při volbě prezidenta bylo minimálně 5 lepších kandidátů - Schwarzenberg, Fišer, Dlouhý, Roitová, Fischerová, ... no možná jich bylo i víc.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#417 Re: Re: Jaký propadák?

2016-11-17 13:54:25

#416: Dan Mach - Re: Jaký propadák? 

 Tak proč některého z těch lepších kandidátů ten lid nezvolil?? Jenže to by musel ten lid k těm volbám jít co? A nepůjde k nim zas, všichni maj plnou hubu keců a protestů a až se bude rozhodovat opravdu, tedy u voleb a ne na náměstích, tak odjedou na chalupy, nebo se prostě na volby vykašlou tak, jako nyní v USA, kde volební účast byla tuším 30%. Ale ted řvou a hulákaj a rozbíjej v ulicích,protestují, vyjadřují názor. Trochu pozdě.... A s tou velkou částí společnosti bych byl opatrný, nesmíte tolik věřit všemu, co Vám hlásá ČT. Ona totiž velká část společnosti se má vcelku dobře a jsou jí tedy tyhle hádky a půtky ukradený. Kdyby se měli špatně, budou v ulicích statisíce. Tak nějakých pár tisíc lidí lidí na náměstí z milionové Prahy nic není, akorát se s jejich pomocí zviditelní a vyšplhají do koryt další politici, i ti, co již jsou v propadlišti dějin se o to pokusí a nebudou jiní, než ti, co tam jsou. A v jiných městech nějakých pár stovek (a to vše ještě v ČT zveličí), no nic z toho s vládou ani prezidentem nehne. A kolik je těch protestních demonstrací dnes v Praze? 20 nebo ještě víc, nevím, ale každá proti něčemu jinému, je tedy ten neklid poněkud zoztříštěný. Ten váš dnešní neklid odezní a příští týden se media soustředí hlavně na nového prezidenta USA, na vztahy USA a Ruska a Syrie, což je pro ně důležitější a je po neklidu.