Odvolat ministra Daniela Hermana

Quoted post

ShabbaTot

#1177 Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-12 14:53

#1176: charaktery těch, kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. - charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 chlap je dement,bez zubů a vlasů,řehtá se čemu neví.

V Rusku,kdyby si dělal legraci z obětí války,jedno zda z veteránů CA,nebo CA vůbec,tak by šel bručet a na to mají v Rusku zákon.

A jedno,zda by ta oběť byla známa veřejnosti,anebo ne,zákon to nezajímá a šlus!

To samé hanobení Ruské Pravoslavné Církve.Na její hanobení a zesměšňování je tam taky zákon a kdo ji znevažuje  jde do vězení a před soud,jako jeden blb,co tam provokoval u nějakého toho jejich chrámu (možná s mobilem..nevím jistě..)-a šel k soudu.

 

Mě to tak připadá,že si blázni v pavilonu udělali mecheche v rámci terapie a smějí se vlastní debilitě v Rusku by ten blb dostal od někoho přes tlamu smát se tam takto oběti války a už by se nesmál,ale čuměl jak auto..no..a na Ukrajině také nebudou mít náckové pré,když tam jsou židovské megafestivaly kam se sjížděj israeliti z celého světa včetně USA a Israele.

Jen at si skusí pravý sektor vyvolávat antisemitské nálady !To,že je na Ukrajině židovská komunita je dobře,bude brzdit nacizaci společnosti,kdy se již dávají jména nacistických válečných zločinců veřejným prostorám jako jsou náměstí,ulice a pod  podle Bandery a pod.No...nějak nám začíná Ukrajina hnědnout.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1178 Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-12 15:16:44

#1177: ShabbaTot - Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 šak se směje tomu jak si fašisté hraji na vyznámenáče,a předhánějí se loutky pitomé


Nepřihlášený uživatel

#1179 Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-12 15:24:14

Demokrat
Nepřihlášený uživatel

#1235 Re: Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka.

2016-11-19 22:09:09

#1177: ShabbaTot - Re: charaktery těch, SS kteří ke svému divadlu zneužili starého člověka. 

 Zpochybňování výsledků 2. světové války a nacistické zastrašování tady má svoji dlouholetu tradici. Jen si vzpomeňme, jak jednotlivé státy EU nedovolily Nočním vlkům oslavit výročí 70 let od konce války, vykonat pietní akt a položit věnce na hrob padlých rudoarmějců. Jen si vzpomeňme na potrefenou učitelku Štěpánovou, která před celým národem otevřeně zpochybňovala výsledky Rudé armády nad nacismem, přitom nebýt Rudé armády, která za cenu mnohamilionových ztrát porazila nacistické Německo, tak dnes paní učitelka s trochou štěstí jako otrok pucuje boty velkogermánskému führerovi. Kdyby blbost nadnášela, paní "učitelka" by dávno obíhala po oběžné dráze. Na některých britských školách zase přestali vyučovat o holokaustu, protože se to nelíbilo početným muslimským studentům. Židé z Francie a nově i Německa houfně migrují do své izraelské pravlasti. Ne že by tam bylo nějak zvláště bezpečněji, ale izraelské policejní složky a armáda na rozdíl od Evropy má koule a dokáže proti problémovým Arabům rázně zakročit a během chvíle sjednat pořádek. Není dnes větších antisemitů (či spíše antisionistů, protože sami jsou Semité) a popíračů holokaustu než právě Arabové. Asi už se evropské elity pomalu připravují na muslimskou nadvládu nad Evropou. Juncker, Merkelová, Schulz, Hollande, všichni už jistě mají doma připravené modlitební koberečky a ti, co dnes obhajují ve jménu tolerance islám, budou natuty mezi prvními, kteří budou v řadách islamistů pořádat pogromy na evropské křesťany, židy a ateisty.