Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10859 Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-23 21:21

Německá vláda má ve středu poprvé od konce studené války schvalovat koncepci civilní obrany. V jejím rámci prý vyzve obyvatele, aby si doma vytvořili zásoby jídla a vody pro případ útoku nebo jiné katastrofy. Obyvatelé Německa mají být schopni vydržet s vlastními zásobami jídla až deset dní a s vodou aspoň pět dní.

No ale případná civilní obrana jaksi pokulhává, když občanům odebrali zbraně, kterými by se mohli bránit. Koukám do pěkných sraček plesnivá Makrela svůj národ přivedla a náš servilní Sralbotka jí leze do prdele a přemýšlí, jak nás tam dostat taky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10864 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-24 15:39:36

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 NĚMCI SE MAJÍ PŘIPRAVIT NA VÁLEČNÝ KONFLIKT! K této skutečnosti uvádím: Většina válek je byznys největších světových boháčů. Např. válka v Sýrii je především byznys. Odpověď na otázku: "Kdo na této válce nejvíc vydělává?" je poměrně snadná, uvědomíme-li si, kdo o vzniku a existenci této války na veřejnosti a v zákulisí fakticky rozhoduje. Jsou to především lidé s největšími majetky na světě, tj. lidé velkých peněz.

Současně existující globální finanční systém respektuje prakticky celý svět, přičemž tento systém v podstatě slouží především lidem velkých peněz, kterým umožňuje ve výsadním postavení vládnout světu a v neomezené míře využívat všechno co svět poskytuje. Tuto "světovládu" lidí velkých peněz je nezbytné pokud možno co nejdříve nahradit spravedlivějším a efektivnějším systémem vládnutí.


Nepřihlášený uživatel

#10869 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-25 13:11:32

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Asi se bojí, že zaútočí ti doktoři a inženýři, co si je pozvala Fatima Merkelová..........


Nepřihlášený uživatel

#10882 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-26 10:22:20

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Vláda Merkelové je vládou studené války. Patří k tomu i tahle falešná psychóza ohrožení – kým jiným než zase Ruskem! Německo, které už mělo prsty ve válce proti Jugoslávii (Genscherovo uznání Chorvatska a dodávky zbraní) při její likvidaci a pokoření Srbů, protiústavně intervenuje v Sýrii, rozdmýchává válku na Ukrajině a jede na vlně obnovy nejhoršího období studené války. K tomu patří i psychóza ohrožení. Najednou se vyostřuje, když zkrachovala další z „revolucí“ proti Turecku v režii CIA, NATO a zřejmě také Bundeswehru s jeho základnou a vojáky v Incirliku v Turecku, který byl zřejmě zapleten také do nezdařeného pokusu o puč proti prezidentu a vládě Turecka; právě, když se Turec ko začalo stavět priti Islámskému státu a stává se také obětí jeho atentátů. Živení psychózy studené války i to, co se děje také zásluhou Německa na Blízkém Východě a na Ukrajině by nám nemělo při nadcházející návštěvě Merkelové ujít.


Nepřihlášený uživatel

#10891 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-27 19:25:13

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Kdepak.Vzhledem k tomu co připravila merkelbába Němcům,měli by si všichni Němci pořídit nejdřív spolehlivé automatické zbraně a zásobu munice na celý měsíc.Kvůli tomu aby si uchránili život a život svých dětí a pak ty desetidenní zásoby jídla.Takhle by teď měla být civilní obrana.

No a jestli si myslí někdo o nebezpečí,které hrozí od Ruska,tak je pošetilý.Tam mají policejní a protiteroristické jednotky už dávno zvláštní status.Byl tady tvrdě kritizován ale už jsme se nedávno přesvědčili,že je efektivní.Napadené dopravní oddělení se ubránilo a terorista č.1 zastřelen při útoku a č.2 při přstřelce.Zkrátka u Rusů je heslo:MRTVÝ TERORISTA JE DOBRÝ TERORISTA.

Nepřemýšlejí,jestli útok byl od Alláh akbar z duševních pohnutek nebo ne. TAKŽE SHORA UVEDENÉ ZÁSOBY PROTI ISLAMISTŮM.

A až to bude už neudržitelné,BUDEME klečet před KREMLEM a se sepjatýma ručičkama prosit Rusa o záchranu Evropy.Ten už se nebude s ničím babrat a všechny zažene do Atlantiku a utopí je tam jako krysy.


Nepřihlášený uživatel

#10948 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-09-02 06:52:57

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Že by se opravdu fašistické Německo se záštitou USA tedy NATA přeci jen chtělo pokusit napadnout a porazit Rusko???? Tohle neni jenom tak!!