Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10891 Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-27 19:25

#10859: - Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 Kdepak.Vzhledem k tomu co připravila merkelbába Němcům,měli by si všichni Němci pořídit nejdřív spolehlivé automatické zbraně a zásobu munice na celý měsíc.Kvůli tomu aby si uchránili život a život svých dětí a pak ty desetidenní zásoby jídla.Takhle by teď měla být civilní obrana.

No a jestli si myslí někdo o nebezpečí,které hrozí od Ruska,tak je pošetilý.Tam mají policejní a protiteroristické jednotky už dávno zvláštní status.Byl tady tvrdě kritizován ale už jsme se nedávno přesvědčili,že je efektivní.Napadené dopravní oddělení se ubránilo a terorista č.1 zastřelen při útoku a č.2 při přstřelce.Zkrátka u Rusů je heslo:MRTVÝ TERORISTA JE DOBRÝ TERORISTA.

Nepřemýšlejí,jestli útok byl od Alláh akbar z duševních pohnutek nebo ne. TAKŽE SHORA UVEDENÉ ZÁSOBY PROTI ISLAMISTŮM.

A až to bude už neudržitelné,BUDEME klečet před KREMLEM a se sepjatýma ručičkama prosit Rusa o záchranu Evropy.Ten už se nebude s ničím babrat a všechny zažene do Atlantiku a utopí je tam jako krysy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10911 Re: Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda

2016-08-29 14:39:33

#10891: - Re: Vytvořte si zásoby jídla na 10 dní, vyzve Němce vláda  

 TV Nova zase perlila (na ČT se nedívám vůbec) – téměř zatajila protesty proti Makrele, prý se pískalo, ale přišli i vítači: záběr na Peszinskiho. Jinak nic. Ale dozvěděli jsme se, že jejím nejoblíbenějším jídlem je bramborová polévka.

A tato věta z reportáže se mi vryla do paměti: “ děti Merklová nemá, svůj život totiž zasvětila práci pro blaho své země“. Nekecám, opravdu to zaznělo.