PETICE za záchranu hájenky "U DVOU ŠRAŇKŮ" v Hradci Králové

Quoted post

J.

#319 Kontrola živnost. úřadu p. Kociána

2016-07-06 13:17

Dovolím si jen malou poznámku k článku MF Dnes o obtěžování p. Kociána ze strany úřadů kvůli petici za záchranu hájovny. Nejste jediný, úřady šly i po dalších, řadových signatářích. Pokud šlo jen o živn. úřad, tak to ještě jde, ale třeba Vás ještě vyzve ke kontrole finanční úřad, sociálka atd., podobně jako mne. A vím i o 2 dalších, kteří podepsali petici a hnedle byli ve sporu s městem, které okamžitě našlo nějaké haléřové nedoplatky a podobné věci. Chci ještě nějakou dobu podnikat, tak píši jen takto - anonymně, protože si připadám jako před více než 3 desítkami let, kdy se člověk jen trošku jinak podíval a už jednu utržil. Přeji hezký den a pevné nervy!

 

J.

Odpovědi

J.

#320 Re: Kontrola živnost. úřadu p. Kociána

2016-09-10 10:50:32

#319: J. - Kontrola živnost. úřadu p. Kociána 

 P.S. Netrvalo dlouho a moje obavy se naplnily, takže jsem raději skončil s podnikáním a na vše kolem sebe již "házím kládu". Strašně se to vyplácí, postavit se moci a je jedno jestli té komunální nebo státní...:-§


Nepřihlášený uživatel

#325 Re: Kontrola živnost. úřadu p. Kociána

2019-05-09 05:10:40

#319: J. - Kontrola živnost. úřadu p. Kociána 

No jo no...to je těžký, když někdo podniká bez povolení, zatímco ostatní podnikatelé se snaží dodržovat všechny předpisy, co jsou jim stanoveny. To je pan Kocian fakt chudák :-)