Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9832 Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-03 23:55

Syrský přistěhovalec Dham al-Hasan (47), který přišel do Dánska předloni se ženou a osmi dětmi, dostal souhlas od úřadů, aby si přivedl zbývajících dvanáct dětí a další dvě manželky.

Protože tvrdí, že je příliš nemocný na to, aby pracoval nebo se naučil dánsky, daňoví poplatníci se složí na podporu dětí v této rodině roční sumou 214 128 dánských korun (777 930 korun).

I po kritice směřující vůči němu al-Hasan trvá na tom, že je příliš nemocný na to, aby se ucházel o zaměstnání. „Nemám jen psychické potíže, ale i fyzické. Bolí mě záda a nohy,“ řekl britskému listu The Daily Express s tím, že bolest je tak silná, že se dosud nemohl ani začít učit dánsky.

Vlna hněvu se zvedla poté, co vyšlo najevo, že pět syrských azylantů zažalovalo dánskou vládu a ministerstva kvůli zpřísnění azylové politiky letos v lednu. Slučování rodin žadatelů o azyl by mohlo trvat až tři roky, což vedlo Syřany k tvrzení, že se porušují jejich lidská práva.

No do prdele, mě snad šálí zrak. Ještě před pár lety bych si myslel, že čtu srandokaps, protože tohle nemůžou myslet vážně. Takže mu tam přitáhnou dvacet parazitů, mu skočí na to že ho bolej záda, tak se budou všichni skládat na svoje budoucí potenciální vrahy a ty přivandrovalý prasata mají ještě tolik drzosti je žalovat, že nejsou dostatečně svižní? (Jestli tam mají ombucmáňu Black Šabbathovou, ta je určitě podpoří, ta se zastává kdejakýho xindlu.) No kde to kurva jsme?! Vypráskat tu svoloč odsud všechny! Tahle banda dánských multikulti idiotů mají být potomci smělých Vikingů?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9849 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-06 08:29:03

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Evropa se prostě nemnoží,nejsou děti,prostě přijde jiná civilizace a ta jich má na rozdávání. Ovšem,kdo bude pracovat na dávky,na výdobytky,přeci tuzemci. Evropa už nebude to,co bývala,ta vsadila na pohodlný život bez dětí a bez dětí nebude národ!


Nepřihlášený uživatel

#9863 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-07 10:46:31

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Topí se ženská v řece a volá o pomoc. Jde kolem chlápek, ptá se co se děje. Ženská volá, že neumí plavat a že se topí. A chlápek na ní: "...a trtkat umíš?", ona na to že umí a chlápek na ní volá "...i plavat se naučíš."

A podobně bych to udělal i v tomhle případě. Trtkat umíš? Umim. Tak se naučíš i makat.


Nepřihlášený uživatel

#9869 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-08 14:11:33

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

Běžte se podívat v termínech výplaty sociálních dávek před poštu - takových co mají 20 dětí,nikdy nedělali,jsou hrozně unavení,bolí je ruce,nohy,záda,hlava a jsou celkově zdegenerovaní jsou tam stovky . A všichni hluční,vysmátí, protože na dávkách dostanou 3 x více , nežli kdyby chodili do Kolbenky . K tomu bydlení od města zadarmo,topení a voda od města zadarmo , vstupenky pro cikáňata na koupaliště zadarmo, příspěvek na Vánoce atd.atd. A máme jich tu v republice odhadem 300 tisích ! Pročpak pisálek z Novinek nenapíše naprosto stejný článek z Čech o cikánech ? Dánové ať si domů natahají co chtějí,to je jejich věc, je třeba řešit to co je tady u nás .


Nepřihlášený uživatel

#9912 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-12 10:36:15

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

Mně to připadá jako nějaký hodně hloupý vtip. On nemůže pracovat ani tak, že by třeba lepil pytlíky, nemůže se učit dánsky... Proč? Protože jej bolí záda a nohy. Ani se nedivím, když se tak nadřel v posteli a nadělal 20 dětí. Rozumíte tomu? On si udělá 20 dětí, ale nechce pracovat? A Dánové? Nač si stěžují. Vzali si do své země tohoto příživníka dobrovolně, tak mají, co chtěli.


Nepřihlášený uživatel

#10014 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-21 13:56:53

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Tak pána bolí záda a nohy a proto nemůže pracovat? Ale souloužit umí asi dobře dobře, když má dvacet dětí. Na tohle není co říct. Jen to utvrzuje v tom, že v jakýchkoli příštích volbách se musí volit strany, které prosazují přímou demokracii a tvrdou protiimigrační politiku, popřípadě vystoupení z EU, jako takové. Jinak to tady máme dámy a pánové za pár roků ve stejném vydání, jako v Dánsku, Německu či Francii.