Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9832 Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-03 23:55

Syrský přistěhovalec Dham al-Hasan (47), který přišel do Dánska předloni se ženou a osmi dětmi, dostal souhlas od úřadů, aby si přivedl zbývajících dvanáct dětí a další dvě manželky.

Protože tvrdí, že je příliš nemocný na to, aby pracoval nebo se naučil dánsky, daňoví poplatníci se složí na podporu dětí v této rodině roční sumou 214 128 dánských korun (777 930 korun).

I po kritice směřující vůči němu al-Hasan trvá na tom, že je příliš nemocný na to, aby se ucházel o zaměstnání. „Nemám jen psychické potíže, ale i fyzické. Bolí mě záda a nohy,“ řekl britskému listu The Daily Express s tím, že bolest je tak silná, že se dosud nemohl ani začít učit dánsky.

Vlna hněvu se zvedla poté, co vyšlo najevo, že pět syrských azylantů zažalovalo dánskou vládu a ministerstva kvůli zpřísnění azylové politiky letos v lednu. Slučování rodin žadatelů o azyl by mohlo trvat až tři roky, což vedlo Syřany k tvrzení, že se porušují jejich lidská práva.

No do prdele, mě snad šálí zrak. Ještě před pár lety bych si myslel, že čtu srandokaps, protože tohle nemůžou myslet vážně. Takže mu tam přitáhnou dvacet parazitů, mu skočí na to že ho bolej záda, tak se budou všichni skládat na svoje budoucí potenciální vrahy a ty přivandrovalý prasata mají ještě tolik drzosti je žalovat, že nejsou dostatečně svižní? (Jestli tam mají ombucmáňu Black Šabbathovou, ta je určitě podpoří, ta se zastává kdejakýho xindlu.) No kde to kurva jsme?! Vypráskat tu svoloč odsud všechny! Tahle banda dánských multikulti idiotů mají být potomci smělých Vikingů?