Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

podívej se do zrcadla uvidíš tam zrudu

#9851 Re: Re: Re:

2016-06-06 13:06

#9850: - Re: Re:  

 mě spiš zajma kam by dali takove zrudy jako jseš ty 


Nepřihlášený uživatel

#9852 Re: Re: Re:

2016-06-06 13:23

#9850: - Re: Re:  

 už aby muslimové začaly zabijet takove kokoty jako jseš ty 


Nepřihlášený uživatel

#9853 Re: Re: Re:

2016-06-06 15:20

#9850: - Re: Re:  

 chcipni kurvo


Nepřihlášený uživatel

#9854 Re: Re: Re: Re:

2016-06-06 17:02

#9853: - Re: Re: Re:  

Hezky chrochtáte, zamindrákovaná pivní prasata. Zachrochtejte mi ještě nějakou tu vaši národní.


Nepřihlášený uživatel

#9855 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-06 17:21

#9854: - Re: Re: Re: Re:  

 libej africkym islámistum jejich černej africkej lofas 


Nepřihlášený uživatel

#9856 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-06 17:23

#9854: - Re: Re: Re: Re:  

 nejseš ty nahodou jakub janda doufam že nešiřiš sve homosexualni hodnoty 


Nepřihlášený uživatel

#9857

2016-06-06 19:11

Můj názor je, že Evropa už není svobodná. Já necinkal v 89ým abych se ocitnul šmahem v RVHP č. 2, co nám bude nařizovat kolik máme vzít muslimských invazistů.

allah je sauron

#9858 Re:

2016-06-06 19:32

dnešni evropa vypada jako z trilogie pana prstenu 

 muslimové jsou skřeti evropa je středozem visegradska 4 je minas tirith erdogan je glum a turecko je isengard 

Ten, který netančí s Bruselskými vlky

#9859 Re: BREXIT !!!

2016-06-06 19:34

#9794: BREXIT ? - BREXIT !!! 

 Cameron si to pěkně zavařil. Nejdřív slíbil voličům referendum, aby se dostal k moci, ale pak Velký bratr nehodnému Davídkovi pohrozil, tytyty to se nedělá vystupovat z rozjetého vlaku, tak teď ty stejné voliče, kteří mají Eurosajůzu plný zuby a volili ho jen kvůli referendu, najednou snaží přemlouvat, aby hlasovali pro setrvání. Ach, jak trapné jsou kličky všech těch eurofigurek. Škoda, že se eurofilní Skotsko neodtrhlo, euroskeptická Anfglie by tak zvolila BREXIT na 100%, takhle to bude z odřenýma učima, ale já jim věřím, že to dokážou, už bylo na čase, aby se v té potápějící eurobárce něco začalo dít.


Nepřihlášený uživatel

#9860 Re: Rána pod pás sluníčkářům, už i jejich guru dalajlama se staví proti islamizaci

2016-06-06 22:49

#9848: - Rána pod pás sluníčkářům, už i jejich guru dalajlama se staví proti islamizaci 

 Jako upřímně, s ohledem na to, že v Tibetu je více čínských imigrantů než samotných Tibeťanů, bych ani jiné prohlášení než je toto, neočekával. Není to zas takový blázen, aby pochybnými pravdoláskařskými prohlášeními legitimizoval čínskou migraci do Tibetu.

Tomáš

#9861 Re: záměr likvidace původného obyvatelstva Evropy !?

2016-06-06 23:46

#9792: CHEMTRAILS !? - záměr likvidace původného obyvatelstva Evropy !? 

 Za to může kombinace špatného životního stylu (stres, vysedávání u počítače, málo pohybu na čerstvém vzduchu), nevhodného oblečení (pohlavní orgány těsnící se celý den ve slipech a těsných riflích), všudypřítomných znečišťujících látek v prostředí všude kolem nás (smog, ropné látky, rezidua pesticidů), všudypřítomná chemie, nadužívání léčiv, fluoridovaná voda, konzervanty v jídlech a v neposlední řadě neotestované geneticky modifikované rostliny, stále častěji nám podsouvané do jídelníčku. Byl by zázrak, kdyby se po tak intenzivní válce proti našemu zdraví nezačaly projevovat následky v podobě generace našeho genofondu :-(

televizi poslat do popelnice

#9862

2016-06-07 09:09

diky bohu že se od konce roku 2013 nedivam vubec na televizi tolik lžive propagandy zvlašt z čt 

 v televizi stejně nic zajmaveho nevisilaji narozdil od internetu kde je všechno filmy serialy a hlavně pravda o světě a kdo nas všechny ovlada televize je stara generace budoucnost patři internetu a počitačum  


Nepřihlášený uživatel

#9863 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-07 10:46

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Topí se ženská v řece a volá o pomoc. Jde kolem chlápek, ptá se co se děje. Ženská volá, že neumí plavat a že se topí. A chlápek na ní: "...a trtkat umíš?", ona na to že umí a chlápek na ní volá "...i plavat se naučíš."

A podobně bych to udělal i v tomhle případě. Trtkat umíš? Umim. Tak se naučíš i makat.


Nepřihlášený uživatel

#9864 Nevyvážený komentář - Václav Klaus ml.

2016-06-07 13:32

Televize Prima bude vyšetřována, zda je její zpravodajství objektivní a vyvážené. Protože nějaký spolumajitel něco říkal před rokem redaktorům o tom, jak on vidí uprchlickou krizi.

Žijeme v době, kdy svoboda dostává každý den na frak. Různí gauneři sestavují seznamy „proruských“ médií. Většinou menších webů, které jsou indiferentní nebo kritické k vládě a Evropské unii. S cílem „aby je orgány zavřely“. Orgáni k tomu nemají daleko. Teď velká televize s trochu míň svazáckým zpravodajstvím dostane pěkné kapky, možná i velkou pokutu a hlavně varování.

Tak si připomeňme loňský rok. Podzim – začátek masové invaze migrantů do Evropy. Všechny české televize jedou neuvěřitelnou propagandu, za kterou by se nestydělo ani Rudé právo blahé paměti: „Migranti jsou naši spojenci v boji proti terorismu“ – dokonce lehká kritika české vlády, že je „málo vstřícná“ – a „Angela Merkelová je velká evropská vůdkyně a ochránkyně lidských práv. Maďarsko fuj – chce stavět plot.“ Záběry občanů (asi to teda byly spíš neziskovky), jak vítají uprchlíky v Mnichově. Rozhovory s těmito pokrokovými lidmi. Ani slovo z druhé strany názorového spektra. Viděl jsem na vlastní oči.

Popotahovaná bude ale naopak Prima, která jediná informovala trochu objektivněji.

ALE hlavně:

Média ve svobodné společnosti tu nejsou od toho, aby byla vyvážená (Jak jako vyvážená? Dle názoru koho vyvážená? Kdo rozhodne tu vyváženost?), ale aby byla různá a svobodná.

Vysvětlím. Já například vidím svět trochu jinak než komentátor Alexandr Mitrofanov. Ale Novinky jsou svobodné médium, tisknou nás oba. Lidi si to mohou přečíst, udělat si názor, tomu se líbí tohle, tomuhle támhleto. Svobodný svět. Ve chvíli, kdy zasedne komise a bude zkoumat, který z názorů je objektivní a vyvážený a který ne, bude se svobodou slova konec.

Média nejsou a nemohou být objektivní a vyvážená, vždyť je píšou lidé a jiným lidem patří.

Stačí, že jsou různá a že mohou hlásat takové nebo onaké, libovolné, názory.

To se mám jako rozčilovat, že na křesťanské televizi Noe nevysílají seriály o Darwinovi a recitál skupin Debustrol a Root? Tak si tuhle televizi asi pouštějí lidi, co chtějí slyšet duchovnější debaty nebo se podívat v televizi na mši, ne? Je kvůli tomu nevyvážená? Měly by to orgány řešit? Jistěže ne, jsme (teda už moc nejsme) ve svobodné zemi – ať si vysílají, co chtějí. Jsou jistě lidé, kterým se to líbí.

Vezměme si komunismus. Co bylo hlavním principem novin a médií? No že psaly všechny stejně (jen ruďas měl větší rozměr) přece. Tohle jako zase chcete?

A ty majitelé a jejich vliv a zájmy? No já nevím. Vysílá Česká televize diskusní pořady o tom, že by měl být koncesionářský poplatek dobrovolný anebo se to má přejmenovat na televizní daň?

Rozebírají Respekt a Hospodářky, jestli Bakala okradl horníky o byty nebo neokradl a kolik peněz z OKD odteklo do ciziny, než to zkrachovalo?

Nebo Mladá fronta něco, co by se hodně nelíbilo panu Babišovi?

Jistěže ne a ani se to nedá čekat. Ale pokud budou jiná média, která to budou lidem říkat, tak se nic neděje.

Pokud budou ale všechna média psát a vysílat to stejné („vyvážené a objektivní“) – pak jsme blíž Severní Koreji, než si myslíte.

Vše pro migranty !?

#9865 Hovno pro domácí obyvatelstvo !?

2016-06-07 13:51

NOVINKY.CZ:

Ilegální migranti nesmějí být zatýkáni, rozhodl Evropský soudní dvůr

Členské státy Evropské unie nemají právo zadržet či zatknout migranty, kteří nelegálně vstoupí na jejich území. V úvahu připadá pouze vyhoštění. Ve svém usnesení to konstatoval Evropský soudní dvůr, tedy nejvyšší justiční orgán Evropské unie."

...

(Proč to pořád nazývají Evropský... Je to muslimský soudní dvůr, muslimská komise, muslimská unie...)


Nepřihlášený uživatel

#9866 Re: Nevyvážený komentář - Václav Klaus ml.

2016-06-07 13:56

#9864: - Nevyvážený komentář - Václav Klaus ml. 

... Naprostý souhlas s p. Klausem ml.

dnes verdikt: (NOVINKY.CZ):

"Vysílací rada: Interní pokyn není porušení zákona, Prima ale s migrací objektivní nebyla

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV, vysílací rada) v úterý konstatovala, že interní pokyn vedení televize Prima redaktorům zpravodajství, aby migranty vykreslovali na obrazovce jako riziko a hrozbu, není sám o sobě porušením zákona. Zprávy na Primě ale objektivní a vyvážené nebyly, tvrdí RRTV.

Analýza odhalila několik sporných momentů v konkrétních mediálních obsazích a rovněž poukázala na obecně problematickou tendenci zpravodajství Primy vytvářet negativní mediální obraz migrace.

Jak ale uvedla v úterý rada, toto zjištění by nemohlo právně uspět jako dostatečný podklad pro zahájení správního řízení a uložení pokuty.

„Rozhodně však rada nekonstatovala, že vysílání bylo objektivní a vyvážené, jak se snaží dezinterpretovat závěry analýzy ve svém stanovisku televize Prima,“ uvedla vysílací rada v úterním písemném prohlášení.

Nový výsledek až v září

Pochybnosti vedly radní k tomu, že se rozhodli pro další monitoring zpravodajství a publicistiky programu Primy, a to od 28. března do 17. dubna. Závěry analýzy projedná vysílací rada v září.

Pokud analýza odhalí porušení zákona o vysílání, je možné Primě vydat upozornění na porušení zákona, eventuálně ve správním řízení uložit finanční pokutu.

Odnětí licence provozovateli televize bezprostředně nehrozí, jelikož k odejmutí licence může v souladu s mediálním zákonem přikročit až tehdy, když provozovatel „zvlášť závažným způsobem opakovaně porušuje svou zákonnou povinnost.


Nepřihlášený uživatel

#9867

2016-06-07 14:10

Je to naše zam není procizáky at jsou to rusové nebo američani .ani EU nejprve si udělat pořádek doma a pak pomáhat ostatním.
Udělaqt právní normy pro nás at víme na čem jsm dnes se vzákonech nevizná ani vepřové.Z socialismu jsemse cítil daleko svobodnější než dnes ,kde inženýři udělaly chybu.

Nepřihlášený uživatel

#9868

2016-06-07 23:38

chCI MÍR A SVOBODU PRO SVÉ A NáŠÉ DĚTI

Nepřihlášený uživatel

#9869 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-08 14:11

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

Běžte se podívat v termínech výplaty sociálních dávek před poštu - takových co mají 20 dětí,nikdy nedělali,jsou hrozně unavení,bolí je ruce,nohy,záda,hlava a jsou celkově zdegenerovaní jsou tam stovky . A všichni hluční,vysmátí, protože na dávkách dostanou 3 x více , nežli kdyby chodili do Kolbenky . K tomu bydlení od města zadarmo,topení a voda od města zadarmo , vstupenky pro cikáňata na koupaliště zadarmo, příspěvek na Vánoce atd.atd. A máme jich tu v republice odhadem 300 tisích ! Pročpak pisálek z Novinek nenapíše naprosto stejný článek z Čech o cikánech ? Dánové ať si domů natahají co chtějí,to je jejich věc, je třeba řešit to co je tady u nás .


Nepřihlášený uživatel

#9870

2016-06-08 21:00

Už se nemůžu dívat na ti lupy jak dal rozkrádají republiku,hlavně ČSSD,KDU-ČSL a celá pravice.
Kde na to ten ... de bil ... přišel !?

#9871 fakt ujetý názor

2016-06-09 05:39

NOVINKY.CZ:

"Bez uprchlíků zdegenerujeme, říká německý ministr

Pokud nebude Evropa otevřená uprchlíkům, zdegeneruje v příbuzenských sňatcích. Týdeníku Die Zeit to řekl německý ministr financí Wolfgang Schäuble (CDU). ...

...

„Jen se podívejte na třetí generaci Turků, zejména na ženy. To je přece enormní inovační potenciál,“ dodal. ... tolik citát

... JO, JO: ... TY SEŠ JOJO ! ...

"(a někdo zase říká: S uprchlíky zdegenerujeme. ... holt tvrzení proti tvrzení :-)" 

...

Pane tento_ministře: ... Děkujeme, že jste nás seznámil se smutnými fakty o Vaši rodině, a nutnými Vámi plánovanými opatřeními: ... že bez migrantů zdegeneruje. Proto chápu Vaši starost a doporučuji Vám, nechte si oplodnit Vaši manželku, Vaše dcery a Vaše příbuzné od nějakých uprchlíků - nejlépe opakovaně. ... Zabráníte tím degeneraci Vaší rodiny! ... (myšleno jako humor, a doufám, že také tak pochopeno, když lidská blbost některých evropských tento_politiků nezná mezí !)


Nepřihlášený uživatel

#9872 Re: fakt ujetý názor

2016-06-09 05:42

#9871: Kde na to ten debil přišel !? - fakt ujetý názor 

 k tomu cituji jeden komenrář:

Chtěl bych jen podotknout,že oproti arabskému světu je u nás soulož mezi příbuznými zakázaná,dokonce trestná podle Trestního zákona.Taktéž zde není dovoleno mnohoženství,což znamená,že genetická výbava jednoho muže nemůže zplodit s jednou ženu příliš mnoho potomků,v arabském světě,má mnoho mužů klidně 20 až 30 dětí a je úplně jedno,že s více ženami, jejich genetický kód je u každého dítěte ze strany jednoho otce vepsán,umíte si živě představit,jak se jim tam geny poté potkávají?Takže prohlášení tohoto psychopata je velmi zcestné.
Také doufám,že většině už došlo,proč se jedná o invazi hlavně mladých arabských mužů,nad čímž se od prvopočátku zamýšleli a poukazovali odpůrci migrace.
Německo je stejně skvělá země,jednou chtěli spasit Evropu Árijskou nadrasou,tedy blonďáky s modrýma očima a výškou min.180 cm, nyní slevili a bude jim stačit křížení s hnědými Araby,Hitler se musí v hrobě otáčet jako ventilátor.
Máme skvělé přátele,opravdu,být ještě lepší,tak to už asi nevydržíme.


Nepřihlášený uživatel

#9873

2016-06-09 08:58

Není co. Vše bylo řečeno......

Nepřihlášený uživatel

#9874 Re: Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie

2016-06-09 10:45

#9689: - Miloš Zeman chce kvůli migraci uzavřít vnější hranice Evropské unie 

No co se týká imigrantů, tak za mě Zeman zatím dobrý...., ale toto jsou jen výkřiky do tmy. Chtít zavřít hranice EU sice může, ale je to směšné. Kdyby se soustředil na zavření hranic naší země pak by to mělo smysl. Do Německa nalezlo jen v loňském roce přes milion islámských okupantů. Co jim brání courat se po Evropě a tedy i po naší zemi. Zadrátovat a strážit naše hranice je jediné smysluplné řešení. Já který jedu přes hranice do ciziny 2x do roka si rád vystojím půlhodinovou frontu než si na hranicích a při návratu zpět prověří mé doklady. Gastarbajtři ať dostanou nějaké průkazy a mají volnější režim. Jinudy cesta nevede.


Nepřihlášený uživatel

#9875 Re:

2016-06-09 14:30

#1: -