Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#9826

2016-06-03 13:26

Členové Trilaterální komise dnes jsou představitelé 178 národností.

V posledních letech Evropská skupina byla neustále rozšiřuje, takže v organizaci, od roku 1998 až do dneška, byly přijaty,Polsko,Maďarsko,Česká republika,Slovinsko,Estonsko,Kypr,Bulharsko,Rumunsko,Chorvatsko

Je zajímavé, že lidé, kteří přinesli Srbsko do Trilaterální komise, a to jak Kovacic a Hasanovic, VICE-jsou "zednáři " a členové Pravidelné Lóží Srbska.Jovan Kovacic je Bělehrad odborník na komunikaci a poradce pro politické záležitosti, který byl vzdělaný v srbské, amerických a britských školách. Byl Titův překladatel a novinář pro Tanjug, plavecký šampion, pak válečný dopisovatel pro západní média, poradce Úřadu vysokého zástupce v Bosně a Hercegovině a OEBS v Bělehradě.

VICE-Tiše a v soukromí, na plenárním zasedání Komise Trilaterální která se konala v Berlíně, Srbsko stalo členem "tajných vládců světa"


Nepřihlášený uživatel

#9827 Drahá EU, kvóty si strč za klobouk

2016-06-03 13:39

Mluvit o solidaritě s uprchlíky mi přijde značně pokrytecké, když ji nemám ani k vlastním bezdomovcům, lidem stíhaným exekucemi, důchodcům, matkám samoživitelkám apod.


Nepřihlášený uživatel

#9828 Re: Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy

2016-06-03 14:12

#9752: Realista - Policie zadržela 16 aktivistů Kliniky, úřad jim zakázal vstup do budovy 

 Můj názor je takový, že už se to táhne dost dlouho, že už by i ti největší ťulpasové mohli pochopit, že jim v Klinice odzvonilo. Myslí si,že represivní složky byli velmi vstřícné. Nyní je třeba tvrdě zakročit a použít donucovací prostředky! Volil bych zatím pemdrekiádu, omezení na svobodě a zrychlené soudní jednání a tresty za výtržnictví. Dobré by byli nějaké povinné práce(alternativní tresty), samozřejmě aspoň na rok. Získají pracovní návyky,možná se jim srovnají i životní prioryty,bez rozdílu u mužů i žen.

SANKCE NA UKRAJINU OD FRANCIE DOST NACKU NA UKRAJINE DAME SANKCE

#9829 SANKCE NA UKRAJINU OD FRANCIE DOST NACKU NA UKRAJINE DAME SANKCE

2016-06-03 16:22

Poslanec francouzského Národního shromáždění Thierry Mariani prohlásil, že je nutno zavést omezovací opatření vůči Ukrajině za neplnění minských dohod. Řekl to v interview pro list Izvestija, které bylo uveřejněno v pátek 3. června.

Oficiální pozice Paříže spočívá podle jeho slov v tom, že protiruské sankce napomáhají plnění minských dohod. Nejvyšší rada však neuskutečnila zatím ani jednu reformu, kterou předpokládá dohoda Minsk 2, podotkl Mariani.

Více: SANKCE NA UKRAJINU OD FRANCIE DOST NACKU NA UKRAJINE DAME SANKCE

VICE-Zajatec z Azova:Je tam většina nacionalistů, na Ukrajinu už nechci a budu pracovat pro Donbas

VICE- Ukrajina zahrnující 45 milionů lidí, zcela zničenou ekonomiku a autentickou totalitní režim u moci.

Že výsledek byl také snadno předvídat.

Ale to všechno dělal evropsko-byrokrati byl k uložení kontraproduktivním ekonomické sankce proti Rusku , který skončil poskytuje přesně ten druh podmínek nezbytných pro ruskou ekonomiku konečně diversificase a začít vyrábět místně, nikoli dovážet vše ze zahraničí. by mohlo být stojí za to stálo zde připomenout, že po druhé světové válce, Evropa byl v podstatě okupované území.Sověti měli střední a východní, zatímco USA a Spojené království mělo západní část.

Všichni jsme byli podmíněna předpokládat, že lidé, kteří žili pod "útlaku" toho, co americká propaganda nazývá "Varšavská smlouva" (vlastně volal "Treaty Organisation Varšava dále jen", WTO) byl volnější než ti, kteří žil pod "ochranou" organizace Severoatlantické smlouvy,NATO . Bez ohledu na to, že termín "Severoatlantická" byl záměrně vytvořen svázat západní Evropu v USA, hlavním problémem je, že zatímco mnoha ohledech pohledu, ve skutečnosti, lidé na Západě byly poskytnuty mnohem více svobody než ty na východě, část Evropy obsazené americkými a ve Spojeném království nikdy získal skutečnou suverenitu jeden.

A jak sovětský elitní opatrně vychoval místní zákazníka v každé zemi ve východní Evropě, takže ona USA na Západě.

Velký rozdíl vyšlo najevo jen v na konci 80. let a počátku 90. let, kdy se celý systém běží Sověty narazil do země jako USA - vedl systém I skončil vyztužené po rozpadu Sovětského svazu. . Víc než cokoliv, od 1991 dráp US žehlička na Evropskou unii se stal ještě silnější než předtím Smutnou skutečností je jednoduchý: Evropská unie je Američan kolonie v čele s loutkou USA, kteří jsou prostě schopni hájit zájmy Evropská základní a zřejmé.


Nepřihlášený uživatel

#9830 Re: Re: televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,

2016-06-03 20:33

#9756: - Re: televizi FTV Prima. Bezpečnostní složky mají v televizi spolupracovníka,  

 Německé televize mají pod pohružkou tvrdých sankcí zákaz mluvit zle o imigrantech, jako když ÚV KSČ řídil, co se smí vysílat v ČST a co ne, bolševická prasnice Merkel totáhne stejným směrem...

Realista

#9831 Re: Lidští paraziti roznášejí parazity !?

2016-06-03 20:57

#9790: Lidští paraziti roznášejí parazity !? - Lidští paraziti roznášejí parazity !? 

 Nejen bezpečnostní, ale zapomíná se také na nezměrné hygienické riziko, které přináší tihle hotentoti ze zemí třetího světa, kde jsou úplně jiné (takřka žádné) hygienické návyky. Zavlečou sem mnohé v moderní Evropě už dávno vymýcené choroby jako choleru, tyfus, mnohé tropické choroby, na něž jsou ti křováci zvyklí, ale náš imunitní systém si s nimi prostě poradit nedokáže. V minulosti docházelo k největším pandemiím právě při stěhování, nejznámnější jsou morové rány, které se šířily po kupeckých stezkách až z dálného východu. Evropané třeba zavlekli mezi Indiány řadu pro ně neznámých chorob jako třeba neštovice, které je kosily po tisících, oni nám na oplátku předali syfilis. Afričané nás zase mohou obdarovat AIDSem, ebolou, malárií, spavou nemocí apod. Hygienici bijí na poplach, ale bojí se vystoupit veřejně proti tomuhle migračnímu šílenství ozvat, aby nebyli nařčeni z rasismu!


Nepřihlášený uživatel

#9832 Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-03 23:55

Syrský přistěhovalec Dham al-Hasan (47), který přišel do Dánska předloni se ženou a osmi dětmi, dostal souhlas od úřadů, aby si přivedl zbývajících dvanáct dětí a další dvě manželky.

Protože tvrdí, že je příliš nemocný na to, aby pracoval nebo se naučil dánsky, daňoví poplatníci se složí na podporu dětí v této rodině roční sumou 214 128 dánských korun (777 930 korun).

I po kritice směřující vůči němu al-Hasan trvá na tom, že je příliš nemocný na to, aby se ucházel o zaměstnání. „Nemám jen psychické potíže, ale i fyzické. Bolí mě záda a nohy,“ řekl britskému listu The Daily Express s tím, že bolest je tak silná, že se dosud nemohl ani začít učit dánsky.

Vlna hněvu se zvedla poté, co vyšlo najevo, že pět syrských azylantů zažalovalo dánskou vládu a ministerstva kvůli zpřísnění azylové politiky letos v lednu. Slučování rodin žadatelů o azyl by mohlo trvat až tři roky, což vedlo Syřany k tvrzení, že se porušují jejich lidská práva.

No do prdele, mě snad šálí zrak. Ještě před pár lety bych si myslel, že čtu srandokaps, protože tohle nemůžou myslet vážně. Takže mu tam přitáhnou dvacet parazitů, mu skočí na to že ho bolej záda, tak se budou všichni skládat na svoje budoucí potenciální vrahy a ty přivandrovalý prasata mají ještě tolik drzosti je žalovat, že nejsou dostatečně svižní? (Jestli tam mají ombucmáňu Black Šabbathovou, ta je určitě podpoří, ta se zastává kdejakýho xindlu.) No kde to kurva jsme?! Vypráskat tu svoloč odsud všechny! Tahle banda dánských multikulti idiotů mají být potomci smělých Vikingů?


Nepřihlášený uživatel

#9833 Re: Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!!

2016-06-04 00:09

#9758: Jak smutné !!! - Ale také podlé: zneužívat této tragédie pro migrační účely !!! 

 Média vidí, že jim tady ve střední Evropě nikdo tu srdceryvnou pohádku o nebohých utečencích nikdo nežere, tak se snaží přitvrdit. Za dva roky migrační krize našli teprve druhé utonulé dítě, tak se neváhají vše hned zveličit, nakonec z nich vyleze, že se na člunech plaví jen samé děti s matkama, ani bych se nedivil. Ti zoufalci už neví z které do které, tak vymýšlí čím dál větší zoufalosti ve snaze obhájit současnou genocidu Evropanů. Kolik na světě umírá kojenců prakticky bez povšimnutí, ale z toho se nedá vyždímat propaganda, tady z jednoho dítěte budou dělat aféru, jako by se stalo kdo ví co. Proč třeba nebylo tolik povyku kvůli dítěti v Ukrajinskou armádou ostřelovaném Doněcku, to se do propagandy nehodilo?

VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Ze

#9834 VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Ze

2016-06-04 09:06

VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Zemana! Tohle už je přes čáru! Video vzniklo ve spolupráci ukrajinské tajné služby a poradce amerického velvyslance na Ukrajině!


Americká rozhlasová stanice Radio Freedom, která je sponzorována z rozpočtu amerického kongresu, natočila před časem ve spolupráci s ukrajinskou tajnou službou SBU a skupinou českých zrádců filmový propagandistický dokument s názvem „Čeští přátelé Kremlu“, který má za úkol očernit a diskreditovat prezidenta ČR Miloše Zemana. Toto video, které nemá ani jednu hodinu, je tím nejhorším fekálním výtvorem proti hlavě státu od roku 1989. Minulý měsíc vyšla česky dabovaná verze tohoto zmíněného pamfletu. O překlad se postarala redakce zpravodajství ČT a z tohoto titulu by měl být podán podnět k prošetření toho, jak je možné, že veřejno-právní ČT se podílí na zpracování a dabingu dokumentu, jehož scénář vznikl v Kyjevě ve studiu ukrajinské tajné služby SBU, která ve spolupráci s ukrajinskou sekcí rádia Svoboda a jeho českou divizí v Praze na Hagiboru připravila kompro-materiál, který má vykreslit prezidenta Zemana jako koně, kterého ovládá Kreml.


VICE-VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Zemana! Tohle už je přes čáru! Video vzniklo ve spolupráci ukrajinské tajné služby a poradce amerického velvyslance na Ukrajině!

Bilderbergu. CIA útočí na Zemana přes Ukrajinu a českou havlérku!

#9835 Bilderbergu. CIA útočí na Zemana přes Ukrajinu a českou havlérku!

2016-06-04 09:12

Donald Trump se rýsuje jako kandidát globalistů. Stopy útoku na TV Prima vedou k Bilderbergu. CIA útočí na Zemana přes Ukrajinu a českou havlérku!

Dnešní premiéra dalšího vysílání našeho šéfredaktora VK na Svobodném rádiu se ponese v duchu tří hlavních témat. Události z posledních dní v USA ukazují, že Donald Trump se stále více profiluje jako kandidát euro-asijského křídla globalistů, k překvapení mnoha lidí, nejen podporovatelů jeho kampaně. Jeho politické směřování se stále více soustředí na zpřetrhání tzv. trans-atlantických vazeb. Druhé téma se bude zabývat mediálním útokem Roberta Břešťana a jeho serveru Hlídací pes proti televizi Prima.

"Základy" Bilderberg Group

VICE-Bilderberg Group , se tvořil v roce 1954, byl založen v Nizozemí jako tajný schůzky konané jednou za rok, kreslení zhruba 130 politicko-finanční-vojensko-akademické-mediální elity ze Severní Ameriky a západní Europe as,

"Neformální síť vlivných lidí, kteří by mohli navzájem konzultovat soukromě a důvěrně." [2]

Pravidelnými účastníky patří generální ředitelé nebo předseda jedny z největších společností na světě, ropné společnosti, jako je Royal Dutch Shell, British Petroleum a Total SA, jakož i různých evropských panovníků, mezinárodní bankéři, jako David Rockefeller, významné politiky, prezidenty , premiéři a centrální bankéři světa. [3]

Bilderberg Group působí jako,

"Tajný globální think-tank", s původním záměrem "provázat vlády a ekonomiky v Evropě a Severní Americe uprostřed studené války." [4]

Na počátku roku 1950, nejvyšší evropské elity spolupracoval s vybranými americkými elity tvořit skupinu Bilderberg ve snaze spojit nejvlivnějších lidí z obou stran Atlantiku, aby zálohám příčina "atlanticismu" a "globalismu."

Seznam účastníků byli obvyklí podezřelí:

  • top politici

  • mezinárodní obchodníci

  • bankéři

  • Představitelé think tanků a nadací

  • špičkových akademiků a představitelé vysokých škol

  • diplomaté

  • mediálními magnáty

  • vojenští činitelé,

VICE-Donald Trump se rýsuje jako kandidát globalistů. Stopy útoku na TV Prima vedou k Bilderbergu. CIA útočí na Zemana přes Ukrajinu a českou havlérku!

 

Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu

#9836 Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu

2016-06-04 09:18

VIDEO: Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu a sodomie. Illuminati to rozjeli opravdu ve velkém. To musíte vidět!

Posílání vzkazů elit skrze symbolická sdělení, obvykle otevírací a zahajovací ceremoniály sportovních a jiných akcí, známe moc dobře. To je téma, kterým se čas od času na Aeronetu zabýváme a nejinak je tomu i v tomto případě. Ve Švýcarsku měli před několika dny velkou slavnost. Otevřeli tam nejdelší železniční tunel na světě, který má více jak 50 kilometrů a jeho výstavbu si Švýcaři odhlasovali v referendu [1]. To je sice zajímavá věc, ovšem média zaujalo především něco jiného. Slavnostní otevírací ceremoniál totiž stál neuvěřitelných 8 milionů EUR a jeho obsah vyvolal poprask především na křesťanských webech ve Švýcarsku, ale i v Itálii a Rusku. V připojeném videu nahoře můžete sami vidět jeho obsah.

Měnová účinnost není stejná ekonomická stabilita a finanční svrchovanost. Dvě posledně jmenované jsou mnohem důležitější v dlouhodobém horizontu! Některé koncepční doporučení:

  • Supra-state projekty, jako je EU, NATO, OSN, musí být částečně demontována, pak reformován především pomocí dohody o spolupráci mezi jednotlivými suverénního národa. Nebezpečí příliš centralizovaného zkorumpované vlády je mnohem vážnější než jakákoli místní formy korupce mafie.

    Země Stát Holy See / Vatikán a Maltézský řád, musí být zbaven veškerých vnitrostátních suverénní postavení. Tyto instituce musí fungovat v rámci národní demokracie a poslouchat demokraticky zvolené ústavní zákony.

     Vatikán a celý římskokatolický organizační síť musí veřejně a oficiálně odsoudit jakoukoli světskou moc přání a uznávají extrémní rozsah svých staletí dlouhé zločiny proti lidskosti.

     Jezuita-Vatikán-zednářské mafie síť, kteří se podíleli na těchto zločinech musí být prozkoumány důkladně (mezinárodní skupinou nezávislých výzkumníků), pak stíháni a souhlasit s placením kompenzace obětem (národy, skupinami a jednotlivci). Obvinění z trestných činů a důkazy pak musí být předloženo příslušným národům k dalšímu řízení. Žádná akce na chovají tohoto výzkumu by měly vést k bojkotu ze strany národů, skupiny i jednotlivce.

     Všechny potvrzené historie padělání a konspirační akce by měly být napsán, a diskutoval ve školách. Totéž platí i pro názorné příklady médií korporační cenzurou a rozptýlení.

     Návrhy na akce pro více robustní oddělení kostela a tajnými společnostmi ze svrchovaného lidu státu s využitím právní, politické a vzdělávací prostředky.

    Zvláštní právní úprava proti trestné tajných společnostech (nade vší pochybnost rozumně, a než jen organizovaným zločinem), by měla být navržena a realizována s využitím poučení z historie.

  • VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

VICE-VIDEO: Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu a sodomie. Illuminati to rozjeli opravdu ve velkém. To musíte vidět!


Nepřihlášený uživatel

#9837

2016-06-04 10:27

Když se králové rozhodnou pro tažení, na padlých pěšácích nezáleží

Mnoho zpráv z poslední doby stojí za samostatný článek a nedá mi krátce nezmínit tři, ač psát budu o jiné, která možná unikla pozornosti. Všechny ale spojuje tzv. „vyšší perspektiva“ a v té se musím vrátit do minulosti.

Tak za prvé 16. května uplynulo sto let, kdy si mocnosti rozdělily Blízký východ.  Tehdy byla uzavřena tajnáSykes-Picotova dohoda, která Blízký východ (do té doby Osmanskou říši) rozdělila do britské a francouzské sféry zájmů, a to se souhlasem Ruska. Čáry na mapě tehdy „rozřízly“ etnické a náboženské oblasti, což podle řady Arabů způsobilo války na Blízkém východě, ať už jde o izraelsko-palestinský konflikt nebo vzestup Islámského státu (IS), o otázce Kurdů, kteří dosud usilují o samostatný stát, nemluvě. Tajná vyjednávání o rozdělení sféry vlivu na Blízkém východě začala v listopadu 1915 spolu s úsilím otevřít ve válce novou frontu a čelit svaté válce, již vyhlásil osmanský chalífa.

Jedním z hlavních důvodů dělení Blízkého východu se stal první objev o ropě, že totiž může petrolejovými lampami rozsvítit celý svět (čehož se ihned chytil Rockefeller a na americkou si vytvořil monopol, přičemž neskutečně zbohatl). A když Edison vymyslel žárovku a vytlačil petrolejky, na řadu přišel druhý objev o ropě, kterým byl benzín. A zatímco USA i Rusko ropu měly, Churchil si uvědomil, že VB utře, což by ve schylující se 1.WW bylo pro Británii katastrofou. Podobně na tom byla i Francie a vlastně celá Evropa, včetně Německa, pro které chtěl tento problém později vyřešit Hitler.

VICE-Když se králové rozhodnou pro tažení, na padlých pěšácích nezáleží

CIA the central inteligence odhalení

#9838 CIA the central inteligence odhalení

2016-06-04 16:53

"Petraeus-gate", někteří američtí učenci jsou to volá.

Jak významné je to, že i šéf CIA může mít své e-maily čteny byť přátelskou domácí zpravodajské služby, což může vést k jeho rezignaci a globální, a velmi veřejného ponížení?

Zde je návod.

 

Vláda Spojených států - a pravděpodobně svůj vlastní vláda, když na to přijde - je buď sledovat vaše online aktivity každou minutu dne prostřednictvím automatických metod a odposlechu technik nelidských, nebo má schopnost ponořit do jak a kdy to bude považovat za nutné - někdy s rozkazu, někdy i bez něj. 

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICE-Ano, FBI a CIA umí číst vaši e-mail 

VICE-CIA the central inteligence odhalení

CIA the central inteligence odhalení

#9839 CIA the central inteligence odhalení

2016-06-04 17:01

publicistů a novinářů CIA stejně tak budou tvrdit, že mají málo, pokud vůbec, vztahy, přesto málokdy uznal historie jejich intimní spolupráce označuje daleko jiný příběh - opravdu, ten, který mediální historici se zdráhají vyšetřovat.

Když vážně cvičil, novinářské profese zahrnuje shromažďování informací o osobách, národní prostředí, události a problémy.

Teoreticky takové informace informuje lidi o jejich světě, a tím posiluje "demokracie".

To je přesně ten důvod, proč zpravodajské organizace a jednotliví novináři využit jako aktiva podle zpravodajských agentur, a jak zkušenosti německý novinář VICE-Udo Ulfkotte (položka 47 níže) naznačují, tato praxe je přinejmenším stejně rozšířený dnes jako tomu bylo v době vrcholící studená válka.Vezměme si zástěrky z volebních podvodů v roce 2000 a 2004, události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a VICE-vytvoření "ISIS ".

 

Jedná se o jeden z nejvýznamnějších událostí v nedávné světové historie, a přesto jsou i tací, značná část americké veřejnosti je zcela neznalý. V době, kdy jsou všudypřítomné informační a komunikační technologie, což si vyžádalo mnoho přístav iluzi, že jsou dobře informováni, musíme se ptát, proč tento stav přetrvává. Dále, proč prominentní američtí novináři běžně nepodaří se ptát další hluboké události, které formují Ameriky tragická historie v uplynulém půlstoletí, jako jsou politické vraždy v roce 1960, nebo ústřední roli, kterou hraje hlavní roli CIA v mezinárodním obchodu s drogami? populární a akademické zainteresované strany uvedly různé důvody pro téměř univerzální selhání hlavního proudu žurnalistiky v těchto oblastech, včetně redakci sociologie, reklamní tlak, vlastnictví monopolu, "silná závislost na" oficiálních "zdrojů a novinářů zpravodajských organizací jednoduché snaze o kariérní postup.

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

Falešné operace vlajky jsou tajné operace

#9840 Falešné operace vlajky jsou tajné operace

2016-06-04 18:28

Falešné operace vlajky jsou tajné operace

Falešné operace vlajky jsou tajné operace navrženy tak, aby klamat veřejnost takovým způsobem, že operace jevit jako oni jsou prováděny

jinými subjekty. Las Operaciones de Bandera Falsa syn operaciones encubiertas conducidas por gobiernos, corporaciones y otras organizaciones, diseñadas para aparecer como si fueran llevadas Cabo por otras Entidades.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Malaysia Airlines MH17 - Kto má nádej získať ?

VICE-Ebola, prasacia chrípka, Zika, SARS - Anatómia False Flag choroba

Lenin

#9841

2016-06-05 15:37

Soudruzi,  sem psát nemusíte. Na unii jsou sice všichni nas*aní, ale když vás tu uvidí, kvapně se s ní radši smíří.


Nepřihlášený uživatel

#9842

2016-06-05 15:55

Již je dost svévole a utlačování Evropskpou Unii

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-05 18:16


dexter morgan

#9844 Re:

2016-06-05 18:18

řeznik ze zalivu 

 pošlete na muslimy dextra morgena ten je nabodne na svou kudlu a pošle všechny muslimy golfskym proudem do oceanu ten pořebuje jenom par věci sadu loveckych nožu černe plastikove pitle na odpad pilu na řezani těla igelit co muže roztahnout po cele mistnosti seriovy vrah dexter morgan 


Nepřihlášený uživatel

#9845

2016-06-05 18:38

Poslat někoho golfským proudem do oceánu, to by nevymyslel ani Dexter Morgan.


Nepřihlášený uživatel

#9846

2016-06-06 05:33

dost bolo diktatu z bruselu,sedia tam sami skorumpovany a blby darmozraci!!!
na psychiatrii z blázny

#9847 Re:

2016-06-06 07:17

muslimové jsou blazni 

 nechal bych je dat do svěraci kazajky a pak jim dal klystir žadna detenčni centra ale psychiatricka odděleni tam bychom měly posilat všechny muslimy a lide kteři nesouhlasi by tam měly bejt taky takže havloidi neo marxiste sluničkařske fetky apod


Nepřihlášený uživatel

#9848 Rána pod pás sluníčkářům, už i jejich guru dalajlama se staví proti islamizaci

2016-06-06 08:07

Tibetský vůdce potěšil islamofoby, uprchlíci se podle něj mají vrátit

Frankfurt – Tibetský duchovní vůdce dalajlama si získal sympatie těch, kteří v Evropě odmítají přistěhovalce, uprchlíky a islám. Rozhovorem pro německý deník Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Uvedl v něm, že uprchlíci by měli v Evropě zůstat jen dočasně a že je jich příliš mnoho. "Německo nemůže být arabská země. Německo je Německo," uvedl dalajlama podle autora rozhovoru se smíchem.

"Když Donald Trump řekne, že muslimská imigrace by měla být na čas zastavena, aby se problémy začaly řešit, média a levice zuří. Ale kde jsou tito kritici, když přesně to samé říká dalajlama?" píše například americký server Truth Revolt, spojovaný s ostře protimuslimskou webovou stránkou Jihad Watch.


Nepřihlášený uživatel

#9849 Re: Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek

2016-06-06 08:29

#9832: - Syřanovi dovolili vzít do Dánska 20 dětí a tři manželky. Na všechny dostane příspěvek 

 Evropa se prostě nemnoží,nejsou děti,prostě přijde jiná civilizace a ta jich má na rozdávání. Ovšem,kdo bude pracovat na dávky,na výdobytky,přeci tuzemci. Evropa už nebude to,co bývala,ta vsadila na pohodlný život bez dětí a bez dětí nebude národ!


Nepřihlášený uživatel

#9850 Re: Re:

2016-06-06 11:37

#9847: na psychiatrii z blázny - Re:  

Zbývá otázka, kam by zavřeli nahnědlé zmrdy jako tebe.