Přezkoumání ukončení kněžského působení Jiřího Veselého

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#99

2016-04-26 21:58

 

Kdyby P. Jiří v sobě našel dostatek odvahy a přestal podněcovat k podepisování petice a psaní různých komentářů, bylo by lépe. Pokud by se tak jako on choval jakýkoliv jiný zaměstnanec vůči svým nadřízeným, normálně by byl vyhozen. Podle přečtených  článků a komentářů, dle mého soudu, neplní povinnosti ani kněžské ani řeholní. Poškozuje tak nejen řeholní společenství, ale i celou církev. Např. pan Molnár tu velmi hájí P. Jiřího, ale na biskupy "plive". Kde to jsme? Kde jste vzal k takovému chování pověření a od koho? Pletete si církev s nevěstincem. Ve jménu koho tady (a nejen tady) vystupujete? Že lidé na straně představených mlčí ještě neznamená, že neexistují.

Josef Kratochvíl

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100 Re:

2016-04-27 05:35:03

#99: -  

 Vážený pane Kratochvíle,

minulý týden tady někdo něco o Jiřím závažnýho tvrdil. Protože se někdy snažím hledat pravdu a spravedlnost (zní to možná hloupě), tak jako v kauze Bezák - tak jsem mu zavolal, jak to bylo. Abych nehájil něco, co nevím. Byl mimo internet a vůbec netušil, kolik tu je podpisů.

       S úctou    Jan Molnár


Nepřihlášený uživatel

#103 Re:

2016-04-27 18:21:05

#99: -  

 A pane Kratochvíle, dovolte v intencích Vašeho příspěvku, Vy mluvíte z pověření koho? A jak jste odhalil Jiřího Veselého, že podněcuje k podepisování petice a psaní komentářů?

  Děkuji, David Smyčka