Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Quoted post

Achab Haidler

#9 šikana a spol ?

2015-10-15 14:23

Šikana,zákazy ,příkazy! Jeho poradci dostávali každý měsíc odměny za práci,kterou mají v pracovní náplni.Zaměstnanci kteří opravdu by si odměnu zasloužili,byli potrestáni odebráním osobního ohodnocení.HNUS!!!!  - píše kdosi nepodepsaný. NEtvrdím, že ne, ale

a) šikana, ákazy a příkazy určitě byly písemné. Nebo je tomu v ZOO stejně jako na magorátě

b) Určitě nebude problém podívat se do výplatních listin těch Bálkem rozmazlovaných. A stálo by za to znovu si připomenout, jak pan Dufek nerad utírá nudli a porovnat odměny managementu s odměnami za obětavou práci pana Utřinudle a dvou mediátorek

c) Pár let jsem příspěvkovku řídil, nedovedu si představit, že by bylo možno odebrat osobní ohodnocení zaměstnanci, aniž by to nebylo podchyceno písemně. Věřím, že totéž najdeme i v ZOO a pak ten "nepodepsaný" může přičinit dokonce i svůj podpis.

DO té doby, prosím, hledejme, jak to skutečně bylo. Drby nepomohou. Jen nám zabité město se zabíjenou ZOO zabijí ještě víc :)

Achabisko

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13 Re: šikana a spol ?

2015-10-15 15:12:18

#9: Achab Haidler - šikana a spol ? 

 Pane Haidler,vy máte té ostudy málo? Být na vašem místě tak se vůbec nevyjadřuji.Vy chcete slyšet pravdu Bálka, a ne skutečnou pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: šikana a spol ?

2015-10-16 16:20:58

Goyatlay

#55 Re: šikana a spol ?

2015-10-18 19:48:59

#9: Achab Haidler - šikana a spol ? 

 Ano p.Haidler nahlédnutí do výplatních listin by určitě osvětlilo, kdo je v zoo na práci a kdo z prospěchu. Jen netuším, kdo má k tomuto kroku kompetenci.Osobně si myslím,že by to v této diskusi vyřešilo spoustu sporů.Nějak se nemohu zbavit pocitu,že těch osm členů vedení plus p.Kiebel nepodporují pana ředitele pro jeho neodolatelné charisma, ale ze zištných důvodů.Třeba se mýlím, ale působí to na mě tak ,že právě tito lidé jsou nejhorší,nejdražší a sebevražedná investice pana ředitele.Nejsmutnější je,že pět z nich přijmul sám bez výběrového řízení,zkušební doby, na odborné doporučení kohosi a teď za to čelí kritice.Nezákonné to není, ale rozhodně to zavání protekcí.No nic, jestli někdo ví, za jakých legálních podmínek se dá nahlédnout do výplatních listin a zeřejnit je, tak tím zoo prospěje podstatně víc než podpisem internetové petice na soc.síti.