Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpořte Zoo Ústí nad Labem


Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 20:31

#25: - Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 ..... jen jste zapomněl dodat, že bandou kokotů je NENAZVAL pan Bálek!!!! A na druhou stranu, proč si to nespokojení zaměstnanci vzali až tak osobně?


Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 20:47

#25: - Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Lžete. Bandou kokotů je nazval jeden zaměstnanec ( a nebyl to p. Kibel) po tom, co tam půl hodiny paní Nohavičková řvala a všechny obviňovala, že se bojí mluvit. Proto to nevydržel z nervama a řekl jim, že jsou banda kokotů, když si to nechají libit - od paní Nohavičkové. Byli u toho i obě mediátorky, ty sami jí říkali, ať se klidní Nohavičková a mluví jen za sebe...tak nelžete.

Kiebel

#28 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 20:54

#27: - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 připomínky které tam zazněly - a)proč se přijímá nová asistenka a proč nemůžou být lachtani, b) nelíbí se sortiment v kiosku, c)jednomu chovateli vadí, že musí uklízet bazen tuleňů pod online kamerou, c)vadné krmné myši, d)VPP se zeptala proč jsou ošklivé pavilony a že ze zídky u dikobrazů trčí kámen, e) elektrikář by chtěl příplatek za pohotovost. Pak sprostá a nechutná litanie paní Nohavičkové. Toť vše. To jsou připomínky k odvolání ředitele? To je šikana? Takhle se ptají nespokojení zaměstnanci těsně před stávkou? zaměstnanci byli několikrát vyzváni vedením, zoology, mediátorkami ať se ptají, kritizují, mluví...nic


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:08

#27: - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 :D  Než mě nazvete lhářem, prvně si příspěvek pořádně přečtěte. Nenapsal jsem, že to tam nezaznělo vůbec. Daný zaměstnanec se hold vyjádřil, narozdíl od jiných. Sice ne moc vhodným způsobem, ale jakmile někomu rupnou nervy (jak píšete) moc se neuhlídá. A proč se ostatní zaměstnanci báli mluvit? Mezi sebou jsou hrdinové a na veřejnosti se jim zavře pusa. Nebojí se náhodou, aby nepřišli o místo? Paní Nohavičková promluvila, protože ji o nic nešlo - běžela ji výpovědní smlouva.


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:15

#27: - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Tak a je to venku,POTVRZENO! Celou dobu tady tvrdíte,že si nikdo nestěžoval.A ted dokonce i jmenujete.Neměli byste vyzvat p. Nohavičkovou, aby vám všem řekla proč tak řvala?,jak tady píšete.A kdo tady psal,že p.Bálek řekl něco o kokotech,nějak se v tom přestáváte orientovat,že by jeden z poradců p.Bálka? No teď už pomalu začínám chápat co se v té ZOO vlastně dělo.Ředitel to nezvládl a tak musel oejít.

Kiebel

#31 Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:17

#29: - Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Co porad melete, ze se bali? Byly tam mediatorky, takze by jim nikdo nic udelat nemohl. Vite jak by se to rozmazlo? Pan Pospíchal se zeptal, proč se bere asistentka a nikdo mu nic neudelal. Pokud se dospely clovek boji rict svuj nazor, ci se zeptat, tak je ubozak. Ja vzdy mluvil se vsema reditelema, byl jsem i za pani Vancatovou, kdyz se mi nelibilo, jak naklada s koncepci chovu slonu. Nikdy mi nikdo nic neudelal. Nebojim se podepsat a nebudu nikdy ovce co se boji...Ja tvrdim, ze se nikdo neptal na nic zasadniho co by melo vest k odvolani reditele. Jestli si myslite, ze je to vadna varka krmnych mysi...


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:38

#31: Kiebel - Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Pane Kiebel,a vy jste kdo?, že tady tak kopete, urážíte a jmenujete. Podle toho jak se tady prezentujete,tak to mě věřte, že bych Vás jako svého zaměstnance ani kolegu nechtěl.Začínám už docela chápat odvolání p.Bálka-


Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-15 21:45

Marek Malý

#34 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-16 00:02

#32: - Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Pan Kiebel je evidentně zaměstnancem ZOO a nevšiml jsem si, že by zde do někoho kopal či někoho urážel a někoho jmenovat v souvislosti s přiblížením průběhu klíčové pracovní schůzky v ZOO (za přítomnosti našich slavných mediátorek) snad není žádný zločin, notabene když na dotazech těch lidí není nic mimořádného/skandálního. Asi by se to obešlo i beze jmen, ale takto mi to přijde autentičtější. No a že je zde zmíněna pí Nohavičková v poněkud negativním světle, tak si to ta dáma asi patrně zaslouží a když né, je zde snad dost prostoru, aby nám vše, nejlépe ona (či někdo z "jejího tábora") vylíčila ze svého úhlu pohledu a my měli maximálně ucelené info. Jestliže zde řekl pan Kiebel něco, s čím někdo jiný z nějakého důvodu nesouhlasí,  tak ať laskavě vysvětlí s čím nesouhlasí a proč. Každopádně bezzubé a nic neříkající kecy typu //"Pane Kiebel,a vy jste kdo?, že tady tak kopete, urážíte a jmenujete."//, které jsou v ostrém kontrastu s věcným stylem pana Kiebela zde nikdo soudnej nemůže považovat za nic jiného, než za výkřiky do tmy někoho, kdo není schopen věcně a zcela konkrétně argumentovat a jen zde z nějakého důvodu bohapustě mlží.  


Nepřihlášený uživatel

#35

2015-10-16 04:10

Po dlouholeté praxi v ZOO Ústí vím, jak to tam chodí, i když už nejsem zaměstnanec. Tato situace byla a je pro Ústí typická. Jen doufám, že někdy v budoucnosti nebude.
Petr Piechula

#36 Re:

2015-10-16 06:26

#10: -  

 To se v ČR buhužel nenosí Marku. :(


Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-16 10:53

#31: Kiebel - Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Už je mě jasné proč v ZOO nejsou vidět žádná zvířata.    Bojí se p.Kiebela. Všude kde píše TRAPNÉ a zase TRAPNÉ.

Ještě štěstí,že nemám takovéto kolegy jako je on. A pak, proč on tady tak obhajuje Bálka??? Aha, to ví jen on a nikomu to nepoví.

Kiebel

#38 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-16 12:10

#37: - Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Snažíte se marně. Ty fígly už jsou otřepané. Nejdřív "příbuzný zaměstnace" s příspěvkem plným lží, potom "anonymní zaměstnanec", potom "známý zaměstnance" pak útočení ad hominem na mou osobu. Člověče, chtělo by to něco nového. Upozorňuji, že hladová zvířata, šikana a že mě nikdo nemá rád už taky bylo...těším se na další anonym plný invence ve lžích a urážkách :)


Nepřihlášený uživatel

#39

2015-10-16 13:35

Moje dcera ma permanentní lístek pro rodinu na vstup do Zoo. Zrovna minuly mesic jsme spolu hovořily o tom, jak se Zoo změnila k lepšímu během posledního roku. Vyjmenovala všechna vLepseni, včetně prodloužené otevírací doby. Nechápu, proč došlo k odvoláni pana ředitele, který stojí za těmito klady. Opet se potvrdilo ono známe: po zásluze každy potrestán .....
Achab Haidler

#40 Bezcenná důvodovka RM :))

2015-10-16 13:47

V důvodové zprávě se uvádí:  Po dobu působení tohoto ředitele dochází k postupnému ukončování pracovního poměru nepostradatelých odborníků ...

Jsem postradatelný a nejsem odborník, NICMÉNĚ
 
a) kolik těchto nepostradatelných ukončilo svůj pracovní poměr ?
b) jak to ohrozilo chod ZOO ?
 
Odpověď == ukončil jen pan doktor Poživil, a chod ZOO to ovlivnilo tak, že nkdo neví jak. Neměli by "ohrožení chodu ZOOů posoudit jiní, než puč-mediátorky a dvojička Hanzlík a ta paní ?
M.K.

#41 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-16 15:21

#38: Kiebel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

Tak moment, jiste jste si vsiml, ze jakozto pribuzny zamestnance, nejsem nijak nepodepsan, tot jedna vec, druha vec je ta, ze po prvnim prispevku zde psanem a vasi nasledne odpovedi je mi jasne, ze je marne se s vami jakkoliv dohadovat (ostatne staci si projet napriklad Ustecky denik, na muj vkus mate urazlivy a nevybiravy slovnik Vy, ale to je pouze Vase vec, mate sve svedomi a pokud s nim dokazete zit, tak si s nim zijte). Kazdpopadne tedy ode mne tu byl pouze jeden jediny prispevek, tak mne nenapadejte, ze tu zkousim x variant (pribuzny, znamy apod.). Ostatni prispevky zde me nejsou, z cehoz asi vyplyva, ze nejsem jediny clovek, co sdili nazor, ktery byl popsan v mem predchozim prispevku. Tak budte tak laskav a neberte si mne do pusy. Dekuji!!!


Nepřihlášený uživatel

#42 Re: šikana a spol ?

2015-10-16 16:20


Nepřihlášený uživatel

#43

2015-10-16 16:56

Zřejmě vzniklo odvoláňí na popud příživňíků kteří již v ZOO nepracují.
Kiebel

#44 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-16 20:46

#41: M.K. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 ...staci nelhat. Vezmeme tedy jednu vec. Vysvetlete mi prosim, jak Balek mohl ovlivnit jestli budou ci nebudou vyplaty? Kdyz kazdy mesic chodi dana castka z mesta? 


Nepřihlášený uživatel

#45 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 00:06

#44: Kiebel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Kiebel běž už na WC a neotravuj tady.Na odvolání Bálka máš velký podíl i ty! Jestli jsi mu radil tak, jak tady neustále hlásáš tu tvojí pravdu,  tak potěš pán bůh. Asi děláš u hadů, nemám pravdu??? Pořád všude pliveš jed. Ty magore,ať se podívám kam se podívám, všude Kiebel.Na tvé jméno už jsem alergický!Zalez a modli se,abys nepřlšel k úhoně!

Marek Malý

#46 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 00:44

#45: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Pane "Nepřihlášený uživateli" chcete-li značně přispět ke zvýšení úrovně této diskuse tak prosím na to WC zajděte Vy, pěkně si do něj zalezte a hlavně za sebou nezapomeňte pořádně spláchnout. Děkuji ! 


Nepřihlášený uživatel

#47 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 07:09

#46: Marek Malý - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Pane Malý,vy jste určitě zaplacen jako moderátor této diskuse,jestli tomuto říkáte úroveň, tak se jděte také v....t!,a spláchněte 2x. Už i my jsme na příspěvky p.Kiebela na rozpacích,je to vážně trapné!A tato PETICE to je také výsměch.Lidé z Brna,Prahy,Olomouce atd. ty byli u toho ce se dělo ve zmiňované ZOO?????My jsme navštívili ZOO v Ústí n.L několikrát,v té době ještě Bálek běhal v pralese a ZOO se nám líbila.A to že si ředitel proti sobě poštve zaměstnance, tak to už je jeho problém.Dobrému řediteli by se to nestalo.

 

Vader

#48 Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 14:01

#18: Achab Haidler - Zamyšlení nad zamyšlením 

 takže Haidler i Hazmuka udělali totéž, podepsali smlouvu bez vyběrka a porušili směrnici města. Zvláštní když zloděj stíhá zloděje a tvrdí, že když udělal to samé, přeci to není samé. Smile


#49 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 14:50

#47: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Já jsem v zoo byl před Bálkem i za Bálka a za Bálka ta zoo byla v mnohem lepší stavu, než dřív. Tam se zklidněte....

Achab Haidler

#50 Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 15:47

#48: Vader - Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Psina, ale pojdmě bod po bodu.

a) I město moc dobře ví, že směrnice je pro kočku

b) podepsat něco formálně nedokonale, není krádež. Naopak je tu v Ústí plno formálně bezchybných křiváren. Budiž. Ale to není správně.

c) Nevím, kdo je zloděj, volající chyťte zloděje.

d) Vím, že dlouhodobá nespokojenost trvá déle, než jen pár měsíců hledání hole na bití psa,

že nic není černobílé, ale je skadnál, zasahovat řediteli přispěkovky do personálního složení organizace,

vím, že hromadné výpovědi se nekonaly,

vím že by zejména  předchozí hospodaření v ZOO sneslo poctivý audit,

a vím, že důvodová zpráva mluví o MANAŽERSKÝCH pohybeních, která se ovšem nekonala. Ne o špatně zprocesované - ale jinak transparentní a košer zakázce.

e) Vím, že současné vrchnosti nejde o ZOO. To by jinak prvně soudila její stav, její směřování a teprve poté ředitele. Ale mediátorka Tomková se "vizí" bojí jak pučistka pravdy.

f) Zdá se mi, že za těchto okolností, je možná další ředitel ZOO úplně nadbytečný. Stačí na magorátě otevřít dobře mediovaný odbor KKDB  (Kvalitních krmných dávek a betonu)  :)