Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpořte Zoo Ústí nad Labem

Marek Malý

#51 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 19:23

#47: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 

Pane „Nepřihlášený uživateli“, kdybych byl moderátorem této diskuse, Vaše urážlivé a primitivizmem zavánějící příspěvky by zde neměly šanci. A mýlíte se já této diskusi neříkám „úroveň“. Dokud si zde budete Vy a Vám podobní pouze řešit své mindráky z vesměs poměrně věcných příspěvků pana Kiebela, žádnou valnou úroveň to tu mít nemůže.      

Vader

#52 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 19:37

#50: Achab Haidler - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 označuje-li pan Hausenblas pana Hanzlika za jako Vámi stejně provedenou zakázku, za zloděje ( viz. vyhazov za rozkrádačky na jeho profilu), pak ceteris paribus je nutné použít stejný metr i na Vás. Právo je jen jedno, stejně jako desatero, kterým jste znalcem.

Vader

#53 Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 19:42

#50: Achab Haidler - Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 psát, že něco, Vámi provedená zakázka, je košerné, zatímco stejně provedená jiným, není, Vám nepřísluší, protože jste osobně zainteresovanou osobou. Na rabína, jímž jste považován, v stříbře Vašich šedin, by jste mněl pohlédnout na slova moudrých.

Kiebel

#54 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-17 21:14

#45: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 ...uz jsem zpet z wc. Jestli chces vyhrozovat a pomerit sily, jsem ti k dispozici chasniku. Kdy a kde? Nebo zase jen kecka od kompu?

Goyatlay

#55 Re: šikana a spol ?

2015-10-18 19:48

#9: Achab Haidler - šikana a spol ? 

 Ano p.Haidler nahlédnutí do výplatních listin by určitě osvětlilo, kdo je v zoo na práci a kdo z prospěchu. Jen netuším, kdo má k tomuto kroku kompetenci.Osobně si myslím,že by to v této diskusi vyřešilo spoustu sporů.Nějak se nemohu zbavit pocitu,že těch osm členů vedení plus p.Kiebel nepodporují pana ředitele pro jeho neodolatelné charisma, ale ze zištných důvodů.Třeba se mýlím, ale působí to na mě tak ,že právě tito lidé jsou nejhorší,nejdražší a sebevražedná investice pana ředitele.Nejsmutnější je,že pět z nich přijmul sám bez výběrového řízení,zkušební doby, na odborné doporučení kohosi a teď za to čelí kritice.Nezákonné to není, ale rozhodně to zavání protekcí.No nic, jestli někdo ví, za jakých legálních podmínek se dá nahlédnout do výplatních listin a zeřejnit je, tak tím zoo prospěje podstatně víc než podpisem internetové petice na soc.síti.

Marek Malý

#56 Re: Re: šikana a spol ?

2015-10-18 21:21

#55: Goyatlay - Re: šikana a spol ? 

 To, že si ředitel sám vybere své nejbližší spolupracovníky, to je snad celkem běžné a pochopitelné. Dále dle mého názoru daleko zajímavější, než zveřejnění výplat zaměstnanců  ZOO (BTW někde, tuším na FB pan Kiebel zmínil, že v ZOO pracuje na zkrácený úvazek a uváděl částku tuším v rozpětí 6-8 tis, pamatuji-li se dobře ) bude zveřejnění výsledků auditu hospodaření ZOO za roky 2014 a 2015 ! Zatím malý závdaveček - "Rada města ve svém tiskové prohlášení uvedla, že vás odvolává i na základě špatného hospodaření, které odhalila magistrátní kontrola. Že například k zakázkám na opravy prodejny suvenýrů ve stylu mexického Puebla a kiosku nebyla doložena kompletní dokumentace, položkový rozpočet nebo dokumentace k výběrovému řízení. Také jste prý nedodržoval směrnici rady města o veřejných zakázkách. U 14 dodávek na stavební práce nebo materiálu nebyl dodržen zákon o finanční kontrole, úplně chyběly objednávky nebo smlouvy. Jak se proti těmto tvrzením můžete obhájit?
"Abych předeslal, já jsem protokol o kontrole dostal v minulém týdnu s tím, že jsem se měl do čtvrtka 15. října vyjádřit. Takže ještě předtím, než došlo k mému vyjádření, mě odvolali. A s výsledky kontroly vedení města argumentuje jenom v tiskové zprávě, ale na radě města mi to nesdělili. Tam bych se proti tomu ohradil a oni věděli, že by při konfrontaci se mnou neobstáli. Takže do čtvrtka jsem se měl vyjádřit a příští týden se to mělo projednat. Pokud by k tomu došlo, tak by bylo jasné, že všechny věci, které tam jsou, objednávali pan Hanzlík s paní Černou."
Jaké období vlastně kontrola prověřovala?
"V květnu jsem žádal, aby u nás proběhla kontrola hospodaření za rok 2014 a 2015. V srpnu mi přišlo pověření ke kontrole pouze na rok 2015. Když jsem se dotazoval paní primátorky, proč pouze na rok 2015 a proč byl vypuštěn rok 2014, tak mi bylo řečeno, že takhle bylo rozhodnuto a podle výsledků bude kontrola případně rozšířena. Samozřejmě nebylo zájmem kontrolovat rok 2014. Tady byl zájem najít argumenty na mé odvolání. Což se intenzivně snažili od začátku července všemožnými způsoby."

* V jakém období ta kritizovaná zakázka na kiosek a Pueblo probíhala?
"Kiosek se už dělal v zimě, ale dobíhalo to za mě. Tam byly tendence nakupovat zařízení za 600 tisíc, ale to jsem zarazil."

* Takže ta zakázka byla zadaná ještě před vaším příchodem?
"Oni (rada města) z toho dělají jednu zakázku, ale já mám vyjádření právníků, že tohle není jedna zakázka, protože to nemá znaky jedné veřejné zakázky. Dělalo se to svépomocí s tím, že jsou tam dodávky cementu, někdo zase dělal klempířinu, někdo dělal tohle a žádná z těch jednotlivých dodávek nepřesahovala 150 tisíc. Druhá věc je, že všechno tohle bylo objednávané panem Hanzlíkem. Já jsem to převzal pod kontrolu až ve chvíli, kdy paní Černá s panem Hanzlíkem 7. května omarodili. Oni měli do té doby podpisové právo a všechno si dělali sami. Jakmile jsem něco vyžadoval od paní Černé, tak to byl velký problém. Až po jejich omarodění jsem se tak k tomu mohl dostat a zjistil jsem, v jakém je to bordelu. Okamžitě jsem zavedl, že na všechno musí být objednávky, poptávkové řízení, že se musí minimálně tři firmy oslovit i na drobné věci, že všechny faktury musím schvalovat já a podobně."

* Nicméně vy jste ředitel, který za své podřízené zodpovídá. Vy za konání paní Černé a pana Hanzlíka necítíte odpovědnost?
"Necítím, protože ty věci byly objednávány třeba ještě v době před mým působením a něco bylo objednávané bez mého vědomí." " zdroj: FB "Ústecký kraj DNES". 

kiebel

#57 Re: Re: šikana a spol ?

2015-10-19 10:07

#55: Goyatlay - Re: šikana a spol ? 

 pana Balka podporuji, profoze to byla posledni sance dat zoo dohromady. Kdyby to bylo ze zistnych duvodu, nepokracoval bych v tom, kdyz uz je vse ztraceno. Ted mi to muze jen ublizit. Pokud mi poslete mail, zaslu vam ofocene me vyplatni pasky. Nemam co skryvat a za co se stydet. 


Nepřihlášený uživatel

#58

2015-10-19 19:35

Já myslím, že není potřeba komentáře k mému podpisu. Děkuji!
Neureiterová

#59 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-19 23:33

#47: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Pan Marek nemusí být moderátor, aby neměl chuť číst Vaše idiotské, sprosté, primitivní příspěvky. Mě už taky štvou, otravujete celou diskuzi bláboly o ničem. Škoda, že jste zbabělec a neumíte si dát alespoň nějakou vymyšlenou přezdívku, abych viděla, co jste psal a mohla to rovnou přeskakovat.

Mimochodem, já jsem z toho Brna, jak zmiňujete. Nebo od Brna. Ale v Ústí jsem žila zhruba půlku svého života a do ZOO jsem chodila do kroužku. Což tedy, jestli to dobře chápu, jsem s ní měla víc společného než Vy. A odtud taky znám Jirku Bálka, protože byl vedoucím kroužku. Nemůžu proti němu říct jediné křivé slovo. Naopak jeho jednání se nedalo nic vytknout. Jistě, že se člověk časem mění a ve funkci ředitele se pak může chovat jinak. Ale já osobně se za svůj podpis pod peticí nestydím, i když je to podpis z daleka (což Vás dráždí), a věřím tomu, že dělal to nejlepší, co uměl a mohl. Nemyslím si, že je neschopný nebo tyran. A jak vyplývá ze zdejší diskuze, tak "argumenty", které byly předkládány jeho odpůrci, tu jsou postupně vyvraceny. Slušnou formou, konkrétně a racionálně a z pozice znalosti ZOO zevnitř - což se o Vašich příspěvcích nedá říct.


Nepřihlášený uživatel

#60 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 07:15

#59: Neureiterová - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Osobo,ani ti co se podepsali pod peticí o odvolání Bálka se nestydí.Chodila jste k němu do kroužku?,ano tam si ho dovedu představit,ale řídit organizaci,prostě nezvládl.Konec - tečka.

 


Nepřihlášený uživatel

#61 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 07:20

#59: Neureiterová - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Buďte ráda,že jste ho poznala jako dítě a můžete na něj vzpomínat jen v dobrém.Věřte - Nevěřte, nynější zaměstnanci krom jeho oblíbenců si na něj určitě v dobrém nevzpomenou,jestli si vůbec vzpomenou.


Nepřihlášený uživatel

#62

2015-10-20 08:06

Chceme vyjádřit podporu, z politické zvůle odvolanému řediteli ZOO, panu Jiřímu Bálkovi. Náš Klub kaktusářů Ústí nad Labem má se ZOO dlouholetou spolupráci. Každoročně už po desetiletí pořádáme v ZOO týdenní výstavu kaktusů a sukulentů. Za nás kaktusáře mohu říci, že ještě nikdy v historii nebyla spolupráce s vedením ZOO tak vstřícná. Myslíme, že pozitivních změn si v ZOO musel všimnout každý návštěvník. Ještě nikdy v historii se v ZOO nekonalo tolik akcí pro návštěvníky a změn jako tento rok. Myslíme, že ZOO vyrazila správným směrem. Za Klub kaktusářů Ing.Jaromír Šíp předseda

Marek Malý

#63 Můj názor

2015-10-20 08:38

Zdá se (a to i s ohledem na velmi citelný nedostatek zveřejněných (média, komentáře) konkrétních příkladů selhání pana Bálka, která by zapadala do těch obecnějších zdůvodnění/obvinění na zaměstnanecké petici - viz např. FB "Ústecký kraj DNES"  ), že pan Bálek dojel skutečně zejména na nedostatek benevolence k "prohřeškům a lajdáctví" některých zaměstnanců ZOO. Pro dotažení celé věci až k petici "nespokojených zaměstnanců" resp. odvolání pana Bálka, byla nejspíše klíčová aktivizační role proti-Bálkovské propagandy, o kterou se postaral tým Hanzlík, Nohavičková a Černá. Svou roli zde zřejmě sehrála i aktuální situace na magistrátě ( osobně podezírám puč-odborníky ve vedení města  ze spoluúčasti na zorganizování tohoto "ZOO-puče" ) a patrně i členství Černé a Hanzlíka v Ústeckém OVV ČSSD - viz www.cssd-ustinadlabem.cz/struktura-ovv-cssd-a-mistnich-organizaci-v-usti-nad-labem.html . Bývalý ředitel Ústecké ZOO pan Václav Poživil, který je dle Ústeckých tamtamů horkým favoritem na ředitelský post ( viz  https://www.facebook.com/mestskeviny?fref=ts ), je pro změnu blízký UFO a jeho volební kandidát (viz www.usteckeforumobcanu.eu/mvdr-vaclav-pozivil-0 ), které od puče vládne ruku v ruce s pučisty z bývalého ANO 2011 dále pak s ČSSD, ODS a KSČM. BTW, zde je perlička ze včerejška, která mj. spíše než cokoli jiného potvrzuje výše řečené. Pikantní je, že toto bylo zveřejněno našimi splachovacími puč-suverény přímo na FB města ( https://www.facebook.com/magistratusti?fref=ts ).  Cituji  <//„"V Zoo panoval nihilismus, to nebudu trpět!" Taková jsou slova prozatímního ředitele Zoo Bořka Voráče. "Zoo je jako moje dítě a od dětí se neutíká," vysvětluje, proč kývl na prosbu ujmout se vedení zahrady a dát tamní poměry do pořádku. Svérázný ředitel zažil zahradu v jejím největším rozmachu. Přivedl sem oblíbené slony. "Tenkrát to byla jiná doba. V Ho či Minově městě ve Vietnamu scházel náklaďák. Vzal jsem 13 tisíc, od vojáků koupil V3S a vyměnil jí za slona," popisuje, jak zahrada ke svému prvnímu slonovi přišla. Jeho recept na zklidnění situace v Zoo? "Je to prosté, každý si tu dělal, co chtěl, to já trpět nebudu. Všichni musí znát své místo," upřesňuje Voráč. "Už jsem stačil zavřít truhlárnu, byla to Sodoma Gomora, riziko požáru tam bylo vysoké. Nikdo tam snad nikdy neuklízel. Také už sem rozdal pár důtek," uzavírá prozatímní ředitel. Přejeme mu hodně štěstí!“//>  Další zdroj, vyjádření v ÚD viz ustecky.denik.cz/zpravy_region/zoo-ma-uklidnit-byvaly-reditel-20151018.html

Marek Malý

#64 Vyjádření rady Unie českých a slovenských zoologických zahrad

2015-10-20 08:43

viz www.facebook.com/miroslav.bobek/posts/10203607258820832?fref=nf&pnref=story

Marek Malý

#65 doplnění

2015-10-20 10:17

Ještě doplnění k mému předchozímu přízpěvku:

Jana Černá (odvolaná a od té doby dlouhodobě „nemocná“ ekonomka), Jiří Hanzlík (vedoucí provozu, taktéž odvolaný a dlouhodobě „nemocný“), Vlasta Nohavičková (pokladní).   Jiří Hanzlík a Vlasta Nohavičková jsou na petici „zaměstnanců“ podepsáni jakožto členové petičního výboru.     Níže pár ohlasů v tisku k této kauze.   Rozsáhlý rozhovor s Jiřím Bálkem – viz FB „Ústecký kraj DNES“   další zdroje  “jedna“url.cz/q6du nebo  “jedna“url.cz/U6d1 nebo   “jedna“url.cz/E6dM či  “jedna“url.cz/U6dK   (Ve výše uvedených odkazech je místo „jedna“ třeba napsat 1)   Ohlasy v TV :   http://play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-17102015 (od 7:50) mj. včetně zdůvodnění bývalého ! zaměstnance, proč podepsal petici ...   a zde   https://www.facebook.com/zuza.fiserova.3/videos/1712000232357241/?pnref=story


Nepřihlášený uživatel

#66 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 13:42

#54: Kiebel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Ty chceš měřit síly?,když budu mít cestu do Ústí ty vesnický jelito, tak si tě nechám zavolat. Potřebuješ pořádnou nakládačku,aby jsi nedělal machra.


Nepřihlášený uživatel

#67 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 13:53

#59: Neureiterová - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Zajímalo by mě jak jsou vyvraceny,myslíte těmi kteří se perou  o Bálka a o dané věci nic nevědí??? A pak ty podpisy,kamarád zavolá kamarádovi a ten zase kamarádovi atd,atd a pak z toho vznikne tato fraška.Nebylo by lepší Bálka pozvat na pivo a zeptat se ho co tam dělal za prasárny???? Otázka je jestli by přiznal ,že vina je i na jeho straně,ale podle jeho vizáše ho hodnotím na podrazáka všeho schopného.


Nepřihlášený uživatel

#68 Re: doplnění

2015-10-20 14:04

 #65: Marek Malý - doplnění 

 Bývalý zaměstnanec s kterým byla natočena reportáž trvala mnohem déle než TV PRIMA odvysílala.Zaznělo v ní vše, co vedlo tohoto zaměstnance k odchodu ze zoo.Trpící zvířata,špatné krmení a pak hluchý managment.Měl to štěstí, že se mu naskytla příležitost jiného zaměstnání.Proti Bálkovi a jeho poradcům měl výhrady hned od začátku.Tak tady nepište takové ty vaše keci,když o tom nic nevíte!

Marek Malý

#69 Re: Re: doplnění

2015-10-20 15:38

#68: - Re: doplnění 

 Nejste Vy náhodou ten bývalý zaměstnanec Vít Starecký, který podepsal petici zaměstnanců, když o té neodvysílané části reportáže tolik víte ? Jestli ano, ale i kdyby ne, tak pakliže říkáte skutečně pravdu, není snad třeba, aby jste zde vystupoval anonymně. Jinak patrně máte na mysli informace zveřejněné např. zde: “jedna“url.cz/U6dK (místo "jedna" je třeba napsat 1)

Cituji:

<//Podle anonymního mailu dostávají zvířata v ZOO méně jídla 

Hanzlík ani Černá se vzhledem k nemoci k těmto nabídkám zatím nevyjádřili. Část zaměstnanců ZOO poslala v půlce června mail tehdejšímu primátorovi Josefu Zikmundovi. Mimo jiné uvádějí, že zvířata dostávají méně jídla. To od ošetřovatelů slyšela i pokladní Vlasta Nohavičková. 

„Třeba říkají, že dostávají shnilé žrádlo, a oni to musí třídit. Tzn., když mají dostat třeba 5 kilogramů zeleniny a oni z toho 2 kilo vytřídí, tak dostanou 3 kila zeleniny. Dokonce se mi doneslo, že sami nosí z domova něco, co jim zbyde, třeba mrkev, zelí a takové věci.! 

Podle krmivářky Ivety Myškové se ale v ZOO nic nezměnilo a všechny dávky zůstávají stejné. „Ovoce a zelenina, která chodí na rajóny, se třídí. Pokud by tam ošetřovatelé našli shnilé kusy, tak je možno okamžitě dodat z přípravny krmiv náhradu.“ //>

Víte jakési anonymní fámy, které uvedla v život nejspíše pí Nohavičková a spol. pro mne nejsou relevantní informací. Máte pro nás nějaké konkrétní (v ideálním případě doložitelné) informace o tom jaká zvířata konkrétně dle Vás trpěla a čím, jaká konkrétní zvířata dostávala špatné krmení resp. v čem bylo to krmení špatné, v jakém období konkrétně k těmto problémům docházelo, jestliže je něco z toho skutečně pravda tak co udělali zodpovědní zaměstnanci pro nápravu (lze nějak doložit ? např. písemné sdělení/mail adresovaný vedení ZOO s popisem problémů atd.) ,z čeho konkrétně usuzujete, že byl management hluchý resp. co přesně tím máte na mysli ? Dále petice je mj. zdůvodněna tím, že došlo k výraznému zhoršení pracovních podmínek, to by si opět zasloužilo konkrétnější rozvedení. A vůbec víte co, vemte pěkně bod po bodu ta obvinění v petici a napište nám sem zcela konkrétní příklady, těch pochybení pana Bálka či jeho vedení, která jsou v tom zdůvodnění obecně formulována, když jste tak moc zasvěcen do situace. Předem děkuji za info, které předpokládám bude zajímat i ostatní případné čtenáře.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#70 Re: Re: Re: doplnění

2015-10-20 19:34

#69: Marek Malý - Re: Re: doplnění 

 Bla,bla,bla samé nej,nej jen aby z toho viníci vyšli bez úhony. Přestaňte už tady plácat ty vaše nesmysly.Bálek je minulost  a podle toho co jsem si tady přečetl,tak město udělalo správné rozhodnutí,že ho odvolalo. Jak se říká,na každém šprochu,pravdy trochu. A ta vaše petice? NO COMMENT

Kiebel

#71 Re: Re: Re: doplnění

2015-10-20 19:36

#69: Marek Malý - Re: Re: doplnění 

 ...po udání, že zvířata mají špatné krmení, proběhly v zo dvě důladné veterinární kotroly. Obě bez připomínek...Samozřejmě se může stát, že z přípravny krmiv může na rajón přijít vadné krmivo. Chovatel má ZA POVINNOST toto vytřídit, vyřadit a pokud mákvůli tomu nedostatečnou krmnou dávku, dá vědět krmiváři a ta je mu doplněna. Alespoň my jsme to u slonů vždy tak udělali.Jen debil si to vyfotí, dá zvířatům a foku pošle na magistrát... 

Kiebel

#72 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 19:41

#66: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 ...už se moc těším. Doufám, že to bude brzy, abys nebyl za kecku. Přijď prďolo...:)

Neureiterová
Nepřihlášený uživatel

#73 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 20:20

#67: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

Žádný strach, já jsem s ním aktuálně na pivu byla. Tak zkuste oslovit někoho jiného. :-D A relativizovat můj příspěvek můžete jak chcete. Fakt je, že si za ním stojím tak, jak jsem to napsala.

O těch prasárnách mě můžete poinformovat Vy, ne? Díky předem.


Nepřihlášený uživatel

#74 Re: Re: Re: Re: doplnění

2015-10-20 20:38

#71: Kiebel - Re: Re: Re: doplnění 

 Ty lidská hyeno, ty musíš být pěkně na nervy,když se tady takto vyjadřuješ! Ty jsi určitě jeden z těch co chtěli ovládat zoo.  Ano, určitě se nepletu, tvoje jméno běží kam se podívám a pak Marek . Vy dva boží bojovníci.

Neureiterová
Nepřihlášený uživatel

#75 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením

2015-10-20 20:44

#61: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zamyšlení nad zamyšlením 

 Nechodila jsem do kroužku jako dítě. A co tady vidím některé zaměstnance, tak Ti se ho zase zastávají a celkem věrohodně vysvětlují tvrzení, které se na jeho hlavu snesly.