Za zachování výuky OHS ve Zborovské ulici, Turnov

Quoted post

Patrik

#15

2015-09-09 22:00

z nejlepší školy na průměrnouo během pár let. To si někdo dal hodně 'práce a úsilí'. Již jsem jako student podepsal petici na dosazení do pozice ředitele pana Ilicha. jeliokž můj podpis byl jeden z prvních tak si o mě mysleli že jsem jední z aktérů této petice a bylo mi do očí řečeno že uvažijí o podmínečném vyloučení z důvodů poškozování dobrého jména školy. Takže vyhrožování ze strany ředitelky už bylo i v letech minulích.

Odpovědi

Martin

#16 Re:

2015-09-09 22:48:54

#15: Patrik -  

 

Jak trefne, chtela vas vyhodit za poskozovani dobreho jmena skoly. Reditelka, ktera v ocich mnoha lidi jmeno skoly totalne zlikvidovala. Kdyby tak za poskozovani jmena chtel vyhazovat take kraj! Ale to se do pristich voleb nejspis nestane, ze pani radni Losova!?! Pekne to tam spolu pecete. Vsak pockejte, mi vam to pak u voleb taky pekne osolime!!!

A jeste jedna poznamka. Dokaze me pobavit, jak reditelka s oblibou dava mezi sebe a skolu rovnitko: kdyz nekdo kritizuje ji, okamzite to vztahuje na celou skolu a zacne hrozit, nebo dotycneho rovnou odejde. To je panecku charakter, to jste krajsti radni vybrali skvely vzor pro dospivajici mladez.