Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 09:06

#381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   No bohužel i ten obsah je to, čeho se mně v tvých příspěvcích žalostně nedostává. Nechci ti kazit iluze, ale z nás dvou nebudu já ten, kdo ztratil vlastní mozek. Plácáš páté přes deváté jako tatar a jediné, co tvoje protiruskou propagandou zmanipulovaná hlavička dokáže vygenerovat, že Stalin zabil 600000 lidí a NE nočním vlkům, tak to rveš do každého příspěvku a pořád dokolečka tady tím spamuješ. Více z tebe asi nevydolujeme kolego, do zítřka bych doporučoval nějakou tu encyklopedii, za současného stavu jsi na úrovni vést vážnou debatu leda tak s pacienty léčebny pro choromyslné. Nikdy bych netušil, jaké zmanipulovatelné nemyslící roboty může vytvořit mediální propaganda, kdybych to neviděl na vlastní oči.               

ODPOVĚĎ:

Pořád řešíš nebo řešíte  formu a né obsah.

1.)To že stalin nechal zabít VÍCE než 6000000 lidi je FAKT.A né můj výmysl.

2.)Nečekám od nikoho že mě bude plácat po zádech.A od tebe už vůbec ne.

3.) Dle tvého vyjádřeni pokud je tvé.Cituji:Více z tebe asi nevydolujeme kolego. Soudím žes na tomto článku nepracoval sám.Že?

4.)Vaše nebo Tvé argumenty nejsou žádné.Hádáš se pořád o písmena a interpunkci.Pojďme už konečně k

     věci.Fakta.Zkus mi vysvětlit proč bych měl vítat někoho kdo se podílel na ANEXI Krymu.Nebo raděj ne.Stejně bys mě nepřesvědčil  

5.)  To že spamuji, jak říkáš Ty nebo vy má důvod. Někdo totiž mazal články na které jsem reagoval.Takže síť pak byla plná mých reakcí a žádný protiargument.Už to chápeš? Já nikomu neměním ani  písmeno nebo snad ano?

 6.)Vždyť já právě teď vedu debatu s pacientem nebo pacienty psychiatrického ústavu.

 7.)V té posledni větě se shodnem, to samé si o tobě nebo o vás myslím Já.

   O tomhle je ta petice: O Nočních vlcích nechci je tady!!! A ať se vráťíš nebo né z té  psychiatrické léčebny s tvými kolegy nebo sám tak NEPIŠ! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 10:55:42

#398: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To jsi vážně takový hlupák, nebo si na to jenom hraješ? Nevěřím, že v naší zemi mohou existovat tak slabomyslní lidé a přitom nosit občanku. Nevítáš tady Rusy, kteří si zpět vzali (bez jediné ztráty na životech), co jim odedávna patřilo a nevhodně bylo přičleněno k Ukrajině, s níž toto území nemělo žádnou větší historickou spojitost, a tím zabránili krveprolití jako v Donbase, a to za podmínek, kdy drtivá většina obyvatel Krymu byla pro přičlenění k Rusku a na náměstí oslavovali nárat do Matičky Rusi a odklon od fašounů z majdanu, kteří na východě Ukrajiny vedou válku proti vlastním občanům, ale horlivě tady vítáš ozbrojený konvoj US army, která podporuje světový terorismus (vzbouřenci napojení na al-kajdu v Sýrii či Libyi), napadne si kteroukoliv zemi si usmyslí (a to prosím ani ne na podporu vlastních občanů jako to dělá Rusko, ale čistě z důvodu vlastní dolarové hegemonie), ale zahalí to vše do hávu demokracie a boje za lidská práva, na to naivkové jako ty vždycky slyší. A připadáš si duševně zdravý? Nevymyla ti propaganda hlavu natolik, že nedokážeš uvažovat sám za sebe? Dokážeš ještě zapojit vlastní mozek a myslet konstruktivně, nebo bereš vše z mainstreamu jako jasnou pravdu a cokoliv se odchyluje od té jediné západní pravdy je proruská propaganda? Jak píšeš, je mi jasné, že tebe ničím nepřesvědčím, jelikož to, co tady předvádíš, je fanatismus, klíčící z nevzdělanosti, ohlupování intenzivní protiruskou masáží, jež v našich médiích tak vesele kvete, a ten se z hlavy rozumnými argumenty vytlouci nedá. Koneckonců proameričtí ovčané by sofistikovanějším argumentům ani nerozuměli, pro vás musí vše důkladně přežvýkat média, abyste věděli, kdo je ten špatný a kdo dobrý, na koho nadávat, koho naopak vychvalovat, která lidská práva mají natolik vysokou cenu, aby stálo za to, se za ně postavit a která mají pro naše bratry za velkou louží ekonomickou cenu prachmizernou, ty necháme klidně umírat. A to že Stalin zabil x milionů lidí (statistiky se různí), nepopírám, ani by mě nic takového nenapadlo, ale kopírovat to do každého příspěvku pořád dokola jasně svědčí o tom, že ostatní argumenty na tvé straně prostě nejsou, proto si musíš vystačit v celé diskusi s tím málem, co máš.

 

PS: Venku je hezky, svítí sluníčko, všechno kvete a překypuje vůněmi, měl by ses projít po venku, zajít do lesa a načerpat trochu duševní energie, očividně se ti jí moc nedostává, když vidím, jaké nesmysly tady dokolečka plácáš ;-)