Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-24 21:14

#371: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Je rozdíl, když člověkovi občas vypadne písmenko, protože má pomalejší klávesnici než prsty a když píše jako úplný tatar, neřeší interpunkci ve větě a o i/y ani nemluvím, to je horší než žák páté třídy. Ona samotná formulace dokáže hodně shodit původní myšlenku. A pokud je už původní myšlenka sama o sobě zoufalá, tak to formulace pohřbí úplně.

 

ODPOVĚĎ:Neuražej havyře!Ty skupino.  

 Když někomu nejde iterpunkce nebo mu vypadne písmenko, mi nevadí  ale když někomu vypadne z hlavy mozek.To mi vadí!Najdiho a zační ho používat smysluplně. Řešíš blbosti a podstata ti uniká  .Důležitý je obsah ne forna. A stím se ztotožňuji.NE!!! Nočním vlkům. 

 


Nepřihlášený uživatel

#377 Re: Re:

2015-04-24 21:36

#374: Svarun - Re:  

  Proč by měli proboha vracet Krym, ten byl celá staletí ruský a žijí na něm z 80 % Rusové, kteří jasně projevili, kam chtějí patřit (k banderovcům rozhodně ne) a potvrdili si to i referendem? Ať nám tedy Ukrajina napřed vrátí Podkarpatskou Rus, Polákům Halič a kosovští Albánci ať se sestěhují zpět do Albánie a vrátí Kosovo Srbsku. Pak budu souhlasit, ať Rusko vrátí Krym zpět Ukrajině, které historicky nikdy nepatřil a její součástí se stal jen z administrativních důvodů. Zajímavé, jak jsou nekritičtí obdivovatelé strýčka Sama v případě Jugoslávie pro co největší porcování na maličké pidizemičky, ale v případě Ukrajiny zase bojují s nasazením života za celistvost, aniž by se zamysleli nad nelogičností vlastních úvah. To nemáte nikdo vlastní názor a musíte pořád papouškovat světonázor Ameriky na to, kdo je ten dobrý a kdo špatný a koho teď nebudem mít rádi, protože není ten správný demokrat a nedodržuje lidská práva a kterého diktátora budeme naopak podporovat, protože je naším cenným spojencem? To si nepřipadáte ani trošku divně? 

ODPOVĚĎ:Já ho mám! Budapešťské memorandum.

A my se se vrátíme pod Rkousko-Uhersko že???

Nebo odkdy to budem počítat  až od Keltům???????

NE!!!Nočním vlkům


Nepřihlášený uživatel

#378 Re: Re: Kouzlo nechtěného...

2015-04-24 21:44

#375: Svarun - Re: Kouzlo nechtěného... 

  To je ta demokracie, svoboda slova, otevřená společnost a volný pohyb osob v západním pojetí. Na toho, kdo nezpívá naši píseň, se nevztahuje.

ODPOVĚĎ:Na hrubou díru, hrubá záplata.

Žeseti vlčí vrahouni chovají demokraticky.Dovol abych se zasmal :-) 

NE!!!Nočním vlkům


Nepřihlášený uživatel

#379

2015-04-24 21:55

Pražská kavárno,až dostanete z Nočních vlků opravdového vlka,tak nejlepší je Averil!Jen počkej zajíci(Kocábe).


Nepřihlášený uživatel

#380 Re:

2015-04-24 22:14

#361: -  

 Zbabělí Poláci neví, jak hluboko mají USákům strčit hlavu do rekta. Je mi z nich na blití, ostuda Visegrádu.


Nepřihlášený uživatel

#381 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-24 22:28

#376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No bohužel i ten obsah je to, čeho se mně v tvých příspěvcích žalostně nedostává. Nechci ti kazit iluze, ale z nás dvou nebudu já ten, kdo ztratil vlastní mozek. Plácáš páté přes deváté jako tatar a jediné, co tvoje protiruskou propagandou zmanipulovaná hlavička dokáže vygenerovat, že Stalin zabil 600000 lidí a NE nočním vlkům, tak to rveš do každého příspěvku a pořád dokolečka tady tím spamuješ. Více z tebe asi nevydolujeme kolego, do zítřka bych doporučoval nějakou tu encyklopedii, za současného stavu jsi na úrovni vést vážnou debatu leda tak s pacienty léčebny pro choromyslné. Nikdy bych netušil, jaké zmanipulovatelné nemyslící roboty může vytvořit mediální propaganda, kdybych to neviděl na vlastní oči.


Nepřihlášený uživatel

#382 Re: Re: Re:

2015-04-24 22:37

#377: - Re: Re:  

 Kdo nastavil precedens, bylo NATO v Kosovu, takže si laskavě nestěžujte magoři. Sami okoušíte tíhu vlastních zbraní. Když už si hrajete na demokraty, tak měřte všem stejným metrem. Nemůžete jednou zvedat ruku pro samostatnost, jindy je držet proti jejich vůli ve státě pod fašistickou vládou, s níž nechtějí mít nic společného. Tenhle způsob vašeho pojetí demokracie zdá se mi poněkud nešťastným.

Jarda

#383 Re: Nejste vitani!!

2015-04-24 22:49

#25: - Nejste vitani!!  

 co kecáš, mluv za sebe blbečku - mě naprosto nevadí  jen ať jedou - já jsem občan české republiky a nikdo za mně nemá co žvanit


Nepřihlášený uživatel

#384 Re:

2015-04-24 23:34

#361: -  

 Zbabělí Poláci neví, jak hluboko mají USákům strčit hlavu do rekta. Je mi z nich na blití, ostuda Visegrádu.


Nepřihlášený uživatel

#385

2015-04-25 00:16

Rusy nemám rád, mám k nim hlubokou averzi, protože lžou, kradou, neplatí daně podvádějí a také korumpují čelné představitele ČR. Zaplavují Česko obdobným způsobem jako okupační vojska v srpnu 1968.. Ruskojazyční podnikatelé zapsaní v Českém obchodním rejstříku jsou zločineckou mafií ............ která v bílých límečcích postupně obsazuje naší republiku. Stop "Nočním vlkům" !!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#386

2015-04-25 00:25

"Noční vlci" patří do sibiřských lesů a ne do Evropy.
Vlast není zboží pro cizáky!

#387 Parodie ruské hymny

2015-04-25 02:03

https://www.youtube.com/watch?v=SWwxYrwKWy4&feature=player_detailpage

Události roku 1968 byl jen jeden tah z mnoha, kterým si tato skurvená velmoc upevňuje svojí pozici na celosvětové šachovnici . Současná situace není o nic lepší. Čest řadovym Rusům žijících v jejich vlastní zemi co se nikam neserou. Ale jinak se z Ruska sere do zemí bývalého východního bloku spousta vyžírků co dál devastují bývalé země východní Evropy. Dědictvím ruské rozpínavosti trpí na mnoha místech třeba Pobaltské republiky. V ČR je řada vyžírků jako byl Alim Karmov co v investiční společnosti Futurum Aurum ožebračil zástupy důvěřivých střadatelů nebo bezohledný novo nabyvatel zámečku v Dolních Olešnicích, který terorizuje místního zahrádkáře na jeho vlastním pozemku! A to je jen vrcholek ledovce pokračujícího rudého teroru v modrém hávu. Vždyť celá ta armáda vojebávačů a spekulantů je jen samej právník, spekulant s nemovitostmi nebo ekonom. Je to největší světová velmoc a pořád by si někoho podrobovali. Ať už vojensky, demograficky nebo ekonomicky. V 45. by tu Američané mohly být dříve než Rusové. Ačkoliv obě strany odvedli v protifašistyckym tažení kus práce. Ale na konec i ta krvavá historie Sojuzu vypovídá o Rusech svoje. Stalinský čistky, hladomor v 32., masové vybíjeni sirotků po povražděných rodičích, gulagy i další represe na židy koncem 40. let. Jsou věci který se prostě nezapomínaj ani přes generace. Ještě by se dalo zmínit zmínit že to zcizené obilí z hladomorem zdecimované Ukrajiny posílaly po vagónech už v té době fašizujícímu německu, Pakt Ribbentrop-Molotov, rozervané a znásilněné Polsko nebo masakr v katyni. Nelidskej je i násilnej přesun ruského obyvatelstva do okupovaného Pobaltí. Jak pro původní obyvatele tak i pro ty Rusy vyvlečených ze svých domovů. Tak by se dalo pokračovat do nekonečna. Konec konců i ta jejich perestrojka byl s největší pravděpodobností jen privatizačním pučem KGB, která předcházela druhé invazní vlně. Tentokrát ne však vojenské ale ekonomické. Takže milá ruská vládo i zkurvený lide této trapné velmoci; nechte Rajotky Rajotkama a řešte skutečný problémy. Organizovaný zločin, politické vraždy, korupci, nešetrnou zahraniční politiku na Kavkaze, alkoholizmus atd... - A nejlépe v té své vlastní velký debilní zemi!


Nepřihlášený uživatel

#388

2015-04-25 07:10

Má už EU ,jako vazal USA na emerické vlajce svou hvězdičku?USA-říše zla a nenažraných židů!Silné Rusko je záruka míru.Jedině to platí na chcípající kobylu,která kolem nejvíc kope jménem USSA!

-ml-

#389 Open Doors

2015-04-25 08:08

Vzhledem k tomu, ze tato iniciativa se zabyva zaviranim dveri (v tomto pripade motorkarum), mela by se prejmenovat na Close Doors a jeji cinnost by se mela presunout do nektere totalitni zeme, nebot nema nic spolecneho se svobodou a demokracii.


Nepřihlášený uživatel

#390 Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 08:10

#382: - Re: Re: Re:  

 Krym a Kosovo mají hodně společného: Autonomní status, vojenské základny jiných zemí na svých územích a přání nezávislosti u většiny obyvatel. Jsou však také rozdíly - v ochráncích, V posledních měsících srovnávají mnozí lidí události na Krymu s agresí NATO proti Jugoslávii v r. 1999. Přitom interpretují tyto události libovolně. Například bývalý velvyslanec USA v Moskvě Michael McFaul ve vysílání CNN tvrdil, že vojenské zasahování Ruska je nepřijatelné, protože je velký rozdíl mezi situací na Krymu a v Kosovu v r. 1999: "Srovnávat Krym a Ukrajinu s Kosovem a Srbskem není správné. Srbsko ohrožovalo Kosovany a Ukrajina nikoho neohrožuje." Může ale stát ohrožovat část vlastního území? V autonomním kraji Kosovo žijí Srbové, Albánci, Turci a jiné národnosti. Žádní "Kosovani" nejsou, není takový národ. Koho tam tedy bránily USA? V Kosovu není ani jeden Američan a na Krymu žije 1,5 milionu Rusů. To je velký rozdíl.

Pro západní tisk je ale mezi Krymem a Kosovem hodně společného. Jak napsal v The Guardian Ian Traynor, "Taktika a metodologie, jichž použil Miloševič v době války v bývalé Jugoslávii a v Kosovu, je tu zřejmá. Když se rozhodl Putin stát se novým Miloševičem, uvidí Západ další rozkol v Evropě." Slobodan Miloševič chtěl problém vyřešit, ale nevyšlo to.Neměl síly, aby zabránil postupu NATO na východ. Když NATO chtělo posílit své síly na východě Evropy, zvolila si Amerika srbský autonomní kraj Kosovo a Metochii pro založení své strategické základny. Za tímto účelem využili Osvobozenecou armádu Kosova, která byla přitom dokonce na americkém seznamu teroristických organizací.

Poté vstoupily síly NATO do Kosova, postavily tam USA druhou největší vojenskou základnu v Evropě - Bondsteel. Tato umožňuje USA kontrolovatnámožřní prostor Středozemního a Černého moře, a také trasy na Blízkém východě, v Severní Africe a na Kavkazu, stejně jako tranzit energetickýchmédií z Kaspického regionu a ze Střední Asie. Pro ně je dislokace v Srbsku zcela zákonná a velmi výhodná. Američané neplatí pronájem státních pozemkův Kosovu. Rusko na rozdíl od Američanů v Kosovu platí za svou základnu 100 milionů USD ročně. A ruská černomořská flotila je na Krymu už 230 let. "Černomořská flotila není bezdomovec. Sevastopol je její domov," zdůraznil místopředseda vlády Ruské federace Dmitrij Rogozin. Ještě před 50 lety byl Krym součástí SSSR, kdežto USA prostě okupují pomocí agrese část srbského území a dělají všechno proto, aby z ní vytvořily svou loutkovou mocnost.

Historické, ekonomické a kulturní styky s Ukrajinou dávají Rusku plné právo zasáhnout, aby bránilo svůj národ. A co dělají USA na srbském území?


Nepřihlášený uživatel

#394 Re: motorkáři

2015-04-25 08:38

Vlkoslav

#395 Re:

2015-04-25 08:40

#386: -  

 Omyl, vlci jsou původním druhem i téměř po celé Evropě, ještě před takovými třemi, čtyřmi sty lety docela hojný. Že je hloupí lidé vybili a místo nich si vyšlechtili smradlavé čokly, je věc druhá, to na faktu nic nemění.

Starý clown Ferdinand

#397 Trochu matematiky

2015-04-25 08:54

Mám pocit, že vaše stádečko, milí podpisovači, není velké - ale mediálního humbuku vyvolalo poměrně dost.

Necelých 1 500 podpisů - u nás bylo  v roce 2013  8 424 227 registrovaných voličů.  Petici podepsalo  0,018 procent populace s volebním právem. Zbytku obyvatelstva je to natolik jedno, že se nepodepsali neb průjezdu několika motorkářů nepřikládají  podstatný význam. (Neznamená to, že jej schvalují.)  

Postarali jste se jen o to, že je patrné, jak nedůležitý, marginální  je váš protest.

(Osobně je mi průjezd nějakých motorkářů zcela lhostejný.) 


Nepřihlášený uživatel

#398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 09:06

#381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   No bohužel i ten obsah je to, čeho se mně v tvých příspěvcích žalostně nedostává. Nechci ti kazit iluze, ale z nás dvou nebudu já ten, kdo ztratil vlastní mozek. Plácáš páté přes deváté jako tatar a jediné, co tvoje protiruskou propagandou zmanipulovaná hlavička dokáže vygenerovat, že Stalin zabil 600000 lidí a NE nočním vlkům, tak to rveš do každého příspěvku a pořád dokolečka tady tím spamuješ. Více z tebe asi nevydolujeme kolego, do zítřka bych doporučoval nějakou tu encyklopedii, za současného stavu jsi na úrovni vést vážnou debatu leda tak s pacienty léčebny pro choromyslné. Nikdy bych netušil, jaké zmanipulovatelné nemyslící roboty může vytvořit mediální propaganda, kdybych to neviděl na vlastní oči.               

ODPOVĚĎ:

Pořád řešíš nebo řešíte  formu a né obsah.

1.)To že stalin nechal zabít VÍCE než 6000000 lidi je FAKT.A né můj výmysl.

2.)Nečekám od nikoho že mě bude plácat po zádech.A od tebe už vůbec ne.

3.) Dle tvého vyjádřeni pokud je tvé.Cituji:Více z tebe asi nevydolujeme kolego. Soudím žes na tomto článku nepracoval sám.Že?

4.)Vaše nebo Tvé argumenty nejsou žádné.Hádáš se pořád o písmena a interpunkci.Pojďme už konečně k

     věci.Fakta.Zkus mi vysvětlit proč bych měl vítat někoho kdo se podílel na ANEXI Krymu.Nebo raděj ne.Stejně bys mě nepřesvědčil  

5.)  To že spamuji, jak říkáš Ty nebo vy má důvod. Někdo totiž mazal články na které jsem reagoval.Takže síť pak byla plná mých reakcí a žádný protiargument.Už to chápeš? Já nikomu neměním ani  písmeno nebo snad ano?

 6.)Vždyť já právě teď vedu debatu s pacientem nebo pacienty psychiatrického ústavu.

 7.)V té posledni větě se shodnem, to samé si o tobě nebo o vás myslím Já.

   O tomhle je ta petice: O Nočních vlcích nechci je tady!!! A ať se vráťíš nebo né z té  psychiatrické léčebny s tvými kolegy nebo sám tak NEPIŠ! 


Nepřihlášený uživatel

#399 Re: Vy jste ale blbá nána!

2015-04-25 09:30

#18: -  

 Petici jste sice podepsala, ale nevíte. Typická hlupaňa, podporovatelka tohoto zločinného režimu. Samozřejmě jistě nevíte proč, že?

Roman Kovařík
Verměřovice

#400 Re: Re: Tomasz Peszynski

2015-04-25 09:47

#51: - Re: Tomasz Peszynski 

 Jen kdyby ti motorkáři byli protiputinovští, tak by tu byli oslavováni, a mohli by být 100x větší lumpové, vždyť zde doopravdické motorkářské gangy pořádají jízdy a setkání, dokonce to dopadlo i smrtí, ale prostě tady jde jen o to, že Noční vlci jsou pro Putina. O nic jiného doopravdy nejde!