Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#401

2015-04-25 10:15

Putin je válečný yločinec formátu Stalina a Hitlera a ti co jej podporují jsou pro mne lidským odpadem a lidský odpad nemá co dělat v zemi , ve které žiji 65 let a už jsem jednou zažil vpád Rusů do naší země.

Nepřihlášený uživatel

#402 Re: Open Doors

2015-04-25 10:29

#389: -ml- - Open Doors 

 Nojo, zase další profláklá partička nýmandů, co si hraje na tu jedinou správnou, bohem vyvolenou demokracii made in USA a všechno ostatní je zlo a diktatura. Typická proamerická střeva bez vlastního názoru, jen papouškují Washington, středobod světa.


Nepřihlášený uživatel

#403 Re:

2015-04-25 10:33

#401: -  

 Ano, lidský odpad, který vřele podporuje průjezd dragounské jízdy nejkrvavější armády světa, nemá v naší zemi co pohledávat. Pryč s fašistickými proamerickými kolaboranty! 


Nepřihlášený uživatel

#404 Re: Nejste vitani!!

2015-04-25 10:33

#25: - Nejste vitani!!  

Vy ste teda zapredanci! Bývalý Sovietsky zväz stál nacizmus 25 miliónov obetí! Za oslobodenie Európy krvácali hlavne vojaci Červenej armády, len za Československo  padlo vyše 100 000 ich vojakov! Nebyť ich, nijakí Česi by dnes už neboli. Je mi jasné, že každého, kto je zhnusený tou odpornou protiruskou propagandou, onálepkujete ako boľševika, ruského agenta alebo prípadne slovenského nacionalistu/fašistu :-D.

Ale Slováci  aspoň nie sú takí prikyvovači mocných ako vy! U nás sa nájde nanajvýš  hŕstka rusofóbnych tupcov mávajúcich ukrajinskými trojzubými vlajkami a nebudeme sa masovo pchať do análu USA a NATO  tak, ako ste to predviedli v ČR pri  demonštrácii tej "protiruskej jednoty". Hoci predtým ste servilne lízali riť na večné časy stalinistom! Môžete sa hanbiť, vy falošní bojovníci za "hodnoty západnej civilizácie", pod ktorými si predstavujete totalitu a prenasledovnie každého, kto si dovolí slobodne myslieť a konať inak, ako by ste to chceli vy predpisovať !  

Škoda len, že ruskí motorkári cez Slovensko nepôjdu, len od vás odbočia na chvíľu do Bratislavy. Tu by ich od Dukly cez Bystricu a Zvolen ľudia vítali tak, ako Lavrova na Slavíne. 

Hanba vám, že prepisujete históriu, prevraciate kabáty a hanebne posluhujete cudzím pánom za pár obhryzených kostí!  


Nepřihlášený uživatel

#405 Re:

2015-04-25 10:42

#326: -  

Vy ste tu ešte osprostenejší, ako tie dočista vypraté mozgy na Ukrajine!


Nepřihlášený uživatel

#406 Re:

2015-04-25 10:50

#401: -  

 Ty nejsi lidský odpad,ale lidský ZMRD! 


Nepřihlášený uživatel

#407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 10:55

#398: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To jsi vážně takový hlupák, nebo si na to jenom hraješ? Nevěřím, že v naší zemi mohou existovat tak slabomyslní lidé a přitom nosit občanku. Nevítáš tady Rusy, kteří si zpět vzali (bez jediné ztráty na životech), co jim odedávna patřilo a nevhodně bylo přičleněno k Ukrajině, s níž toto území nemělo žádnou větší historickou spojitost, a tím zabránili krveprolití jako v Donbase, a to za podmínek, kdy drtivá většina obyvatel Krymu byla pro přičlenění k Rusku a na náměstí oslavovali nárat do Matičky Rusi a odklon od fašounů z majdanu, kteří na východě Ukrajiny vedou válku proti vlastním občanům, ale horlivě tady vítáš ozbrojený konvoj US army, která podporuje světový terorismus (vzbouřenci napojení na al-kajdu v Sýrii či Libyi), napadne si kteroukoliv zemi si usmyslí (a to prosím ani ne na podporu vlastních občanů jako to dělá Rusko, ale čistě z důvodu vlastní dolarové hegemonie), ale zahalí to vše do hávu demokracie a boje za lidská práva, na to naivkové jako ty vždycky slyší. A připadáš si duševně zdravý? Nevymyla ti propaganda hlavu natolik, že nedokážeš uvažovat sám za sebe? Dokážeš ještě zapojit vlastní mozek a myslet konstruktivně, nebo bereš vše z mainstreamu jako jasnou pravdu a cokoliv se odchyluje od té jediné západní pravdy je proruská propaganda? Jak píšeš, je mi jasné, že tebe ničím nepřesvědčím, jelikož to, co tady předvádíš, je fanatismus, klíčící z nevzdělanosti, ohlupování intenzivní protiruskou masáží, jež v našich médiích tak vesele kvete, a ten se z hlavy rozumnými argumenty vytlouci nedá. Koneckonců proameričtí ovčané by sofistikovanějším argumentům ani nerozuměli, pro vás musí vše důkladně přežvýkat média, abyste věděli, kdo je ten špatný a kdo dobrý, na koho nadávat, koho naopak vychvalovat, která lidská práva mají natolik vysokou cenu, aby stálo za to, se za ně postavit a která mají pro naše bratry za velkou louží ekonomickou cenu prachmizernou, ty necháme klidně umírat. A to že Stalin zabil x milionů lidí (statistiky se různí), nepopírám, ani by mě nic takového nenapadlo, ale kopírovat to do každého příspěvku pořád dokola jasně svědčí o tom, že ostatní argumenty na tvé straně prostě nejsou, proto si musíš vystačit v celé diskusi s tím málem, co máš.

 

PS: Venku je hezky, svítí sluníčko, všechno kvete a překypuje vůněmi, měl by ses projít po venku, zajít do lesa a načerpat trochu duševní energie, očividně se ti jí moc nedostává, když vidím, jaké nesmysly tady dokolečka plácáš ;-) 


Nepřihlášený uživatel

#408 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 11:09

#390: - Re: Re: Re: Re:  

 Kosovští Albánci nemají nejmenší nárok na odtržení a naopak měli být odsunuti zpět do Albánie, Kosovo je historický území Srbska na který nějaká zavšivená narkomafie nemá nejmenší nárok. Jenom další islámský stát na území Evropy, pátá kolona džihádistů, islámofilové v europarlamentu se jistě tetelí blahem. To, co bylo spáchaný na Srbsku, bylo to nejodpornější svinstvo a stydím se za naši vládu, která tohle podpořila, ale co už, pozdě bycha honiti. Pěkně se poděkoval fetka a alkoholik z Charty 77 Havel Srbům za to, že nám chtěli Srbové pomoci při mnichovské zradě. Hanba! Kosovo je Serbia!!!


Nepřihlášený uživatel

#409 Re: Re: motorkáři

2015-04-25 11:15

#391: čulibrk - Re: motorkáři 

 Všichni ti naši hlavouni mají stažené půlky, že dostanou od Američanů pěkně demokraticky přes klepítka, nebudou-li vystupovat dostatečně protirusky. Naše řiťolezectví a patolízalství se zkrátka nezapře.


Nepřihlášený uživatel

#410

2015-04-25 11:26

SSFŽ-Spojené státy fašisticko-židovské.Heil Ohava!

Fejkový jména - jděte do prdele -_-

#411 vyhulbuřt hulibrk - debil bez jména

2015-04-25 11:50

Kdo chce jenom blbě pičovat a místo vlastního jména napíše do petice "vyhulbuřt hulibrk" nebo podobnou pÍčovinu ať jde raděj do prdele nebo ať táhne rovnou do ruska. -_- Jenom to svými fake vymyšlenými debilními jmény kazíte! 


Nepřihlášený uživatel

#412 Re:

2015-04-25 12:33

#10: Jiri Vanek -  

... a to si kde vyčítal, tú charakteristiku histor. vedomia tých ruských motorkárov, na Tupkách? :) Vystrihol si si to z tých propagandistických plátkov, ktoré dookola omieľajú tézy doručené z amerického veľvyslanectva.


Nepřihlášený uživatel

#413 Re: vyhulbuřt hulibrk - debil bez jména

2015-04-25 12:35

#411: Fejkový jména - jděte do prdele -_- - vyhulbuřt hulibrk - debil bez jména 

 najlepšie je to Havlovo Letiště :)... ja naopak apelujem na všetkých normálnych ľudí v ČR, aby ďalej podpisovali túto hlúpu petíciu menami, aké si ten nápad s ňou zaslúži


Nepřihlášený uživatel

#414 Re:

2015-04-25 12:52

#385: -  

 Nacisto! Že ti není hanba, ty xenofobní zrůdo! Co máš proti ruskýmu národu? Jsou to taky lidi, stejní jako my, z masa a kostí! Vy rusofobové jste ta nejodpornější spodina, která kdy v našem národě byla. Jste jenom primitivní hyeny, co si vybíjí v duchu nechutné protiruské propagandy mindráky na našich východních bratrech. Styďte se, předsudkáři hnusní!


Nepřihlášený uživatel

#415

2015-04-25 12:57

https://youtu.be/7g7CMbQcAeM

мы не забудем !

A VY SA POSERTE !

 

Růže

#416 Re: Nejste vitani!!

2015-04-25 13:13

#25: - Nejste vitani!!  

 Plně souhlasím,stačil jejich dlouholetý pobyt v Československu.Měli v úmyslu zůstat na věčné časy.


Nepřihlášený uživatel

#417 Re: Další akce vítačů Dragounů.

2015-04-25 13:21

Jan Šinágl
Nepřihlášený uživatel

#418 Polsko se zachovalo jedině správně

2015-04-25 16:06

Polsko se zachovalo jedině správně, jako hrdá, nezávislá země, jejíž politici mluví a jednají hlasem lidu, v zájmu Polska, EU, NATO a tedy i našem zájmu! Zachovejme se solidárně, jako skuteční SPOJENCI!

Jan Šinágl

Noční vlci: Zachová se naše země zbaběle, nebo dáme jasně Rusku najevo kam patříme?!

Jan Šinágl

#419 Re: Re: Re:

2015-04-25 16:15

#3: - Re: Re:  

Doporučuji seznam 42 proruských webů na území Slovenska a ČR. I některé z výše uvedených jsou mezi nimi. Další budou nepochybně přibývat! Ze článku Hlídacího psa: "Lovec proruských webů" už seznam zmizel k údivu samotné redakce?! www.sinagl.cz


Nepřihlášený uživatel

#420 Re: Polsko se zachovalo jedině správně

2015-04-25 17:23

#418: Jan Šinágl - Polsko se zachovalo jedině správně 

 Šinágl,to je ten KOKOT poblblý?

Skull

#421 Re: Re:

2015-04-25 17:51

#287: - Re:  

 Konečně někdo uhodil hřebíček na hlavičku. Problémy, o kterých se díky ukrajinské krizi zásadně nemluví, i demonstrace pár radikálů na Šluknovsku je vítanější téma pro náš mainstream, než mnohadenní, resp. mnohanoční pouliční bouře ve Francii či Londýně. Až budou muset naše dcery chodit v hidžábech a burkách (už teď se bojí v Bruselu rozsvítit vánoční stromeček, v Rakousku si zajódlovat poblíž muslimské čtvrti, v Anglii sundávají kříže z památníků poblíž mešit, na školách vyučují veřejně nenávist k naší kultuře a našim dekadentním západním hodnotám a nikdo se proti tomu nesmí ohradit), tak všichni pochopí. I zarytí humanisté snad pochopí, jakou že to chybu udělali. Leč bude již pozdě. Ještě budeme v dobrém vzpomínat na doby, kdy tu byla jen obyčejná cikánská ghetta, ba i na komunistický útlak - cikáni nemajíve zvyku řezat hlavy, odpalovat se v metru nebo na tržnicích a běžně pobíhat po ulicích s kalašnikovama a komunista nikomu z fleku neupižlá hlavu tupým nožem za jakýkoliv veřejně projevený odlišný názor či jen proto, že je odpadlík a není ve straně, což se o v Evropě se množících islamistech natěšených na džihád říci nedá. Zatímco my se zmůžeme jen na nadávání u piva a v diskuzích na internetu, ale jinak bez mrknutí oka podléháme diktátu "lidskoprávních" neziskovek a svorně přijímáme další islámskou a africkou verbež, navyšujeme kvóty na imigranty, na cikány, na všechno, co se zdá, že by mohlo být byť jen minimálně diskriminováno, hotová antidiskriminační hysterie. To je realita v přehumanizované multikulti společnosti.


Nepřihlášený uživatel

#422 Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 18:03

#419: Jan Šinágl - Re: Re: Re:  

 Dobře, těch 42 si odečti od všech a zjistiíš, že proamerických a proevropských je drtivá většina, tak kterápak propaganda tady tedy má větší slovo? Kde je tedy problém?


Nepřihlášený uživatel

#423 Re: Polsko se zachovalo jedině správně

2015-04-25 18:08

#418: Jan Šinágl - Polsko se zachovalo jedině správně 

 V Polském zájmu a zároveň zájmu EU? Odkdy se zájem EU shoduje s národním zájmem jednotlivých státu? Šinágle, Šinágle, že ty máš papíry na hlavu? Jinak bys tady tak blbě nekecal.


Nepřihlášený uživatel

#424 Re: Re: Re:

2015-04-25 18:35

#3: - Re: Re:  

 Nevím,co vy ubozí antiprůjezdníci tady řešíte! Víte,jaký je rozdíl mezi vámi a ruskými motorkáři? Jste lidé,kteří podporuji fašizmus,nacionalizmus a vůbec nevědí,co je to hrdost a pokora! Nemůžete za to,tak jste vychováni a zformováni touto porevoluční společností a jejími vůdci.Bohužel,ti starší vaši přátelé,se i v minulém režimu uměli přitočit a teď jsou z nich celebrity a hrdinové.

Rusové mají v sobě hrdost a soudržnost a to vy nikdy nepoznáte,jenom nicotu a zmar. Nikdy jsem nebyl komunista a vždy jsem se snažil přemýšlet a být pravdě co nejblíže.Ale co vy předvádíte? Vám se líbí urážet kohokoli a cokoli. To je ta vaše demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#425 Re:

2015-04-25 18:46

#401: -  

 Ach bože,jak je mi vás líto! Já jsem táké ledacos zažil a vím, že to byla vojska Waršavské smlouvy,která vtrhla na naše území.Dnes neexistuje,není ani SSSR,ani NDR NSR,PLR RSR..,MLR,ale vytvořil se další pakt NATO ! Putin po vládě Jelcina převzal zem zdevastovanou a od r.1992 do dnešních dnů se jí snaží zvelebit a daří se mu to. Ovšem,to finančníci USA neodpouštějí, jelikož měli úplně jiný záměr s opilcem Jelcinem. Je zajímavé,že i v amerických anketách vede vždy Putin jako nejsilnější muž světa,kde je Obama,jenom vy jste plní nenávisti a nepoužíváte mozek,Došli by jste k zajímavým závěrům.