Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#287 Re:

2015-04-22 12:28

#282: -  

 Moje řeč. Evropa už dávno není Evropou, co bývala, dávno nám zvoní umíráček. Je prolezlá skrznaskrz Afričany, kteří zde šíří krom kriminality AIDS, ebolu, tyfus, malárii a kdo ví co všechno a další statisíce jich klepou na vrata, ale pseudohumanisté je budou dále vítat s otevřenou náručí a s neutuchajícím elánem bojovat za práva všemožných menšin a za pestrou multikulturní společnost plnou islamistů, mafiánů, drogových dealerů (a vším, co s tím neoddělitelně souvisí), kteří mají větší práva než my samotní. Zatímco my jim zde povolujeme burky, stavíme mešity a modlitebny, utrácíme za ně miliardy sociálních výdajů, oni ve svých domovinách za absolutního nezájmu našich médií provádí tichou genocidu všech nepohodlných menšin a jednou, až zde budou v převaze, naplno projeví svoji mentalitu. To se pak všemožní Dienstbierové, Šabatové, Kocábové, Peheové, Halíkové budou divit, co za hady si hřáli na prsou. Průměrný Čecháček si naivně myslí, že se ho to netýká, protože jich tu máme jen hrstku, ale v západní Evropě, Skandinávii, kde mají významné komunity, už naplno okusili jejich kulturní obohacení v podobě přepadávání cizoetnickými gangy, znásilnění, spálených aut, vyrabovaných obchodů, wahabistických demonstrací, teroristickýh útoků a jiných libůstek. A co nevidět to dorazí i sem. Všichni vědí, že stávající cesta vede do pekel, ale každý se bojí ozvat, být ten první, kdo řekne STOP, protože hysteričtí humanisté by ho rozsápali na kusy. Tak budou dál nad tímto problémem zavírat oči a raději poukazovat na Rusko, na tom nejlépe naberou politické body u strýčka Sama. Evergreen Putin vždycky zabere, tak co se stresovat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#293 Re: Re:

2015-04-22 13:52:59

#287: - Re:  

 Nácek a rusofil v jednom tojemi konbinace.O statně není se čemu divit když podporuješ ty putinovy psy. Kteři zastavají názor že je třeba vytořit velkou matku rus a podrobit ostatní země včetně ČR a že stalin ten vrah víc než 6milionů lidi si zaslouži postavit pomník. Proto řikam NE nočním vlkům. A jestli zase smažeš ten odkaz na který teď reaguju,tak jsi NULA.    

Skull

#421 Re: Re:

2015-04-25 17:51:52

#287: - Re:  

 Konečně někdo uhodil hřebíček na hlavičku. Problémy, o kterých se díky ukrajinské krizi zásadně nemluví, i demonstrace pár radikálů na Šluknovsku je vítanější téma pro náš mainstream, než mnohadenní, resp. mnohanoční pouliční bouře ve Francii či Londýně. Až budou muset naše dcery chodit v hidžábech a burkách (už teď se bojí v Bruselu rozsvítit vánoční stromeček, v Rakousku si zajódlovat poblíž muslimské čtvrti, v Anglii sundávají kříže z památníků poblíž mešit, na školách vyučují veřejně nenávist k naší kultuře a našim dekadentním západním hodnotám a nikdo se proti tomu nesmí ohradit), tak všichni pochopí. I zarytí humanisté snad pochopí, jakou že to chybu udělali. Leč bude již pozdě. Ještě budeme v dobrém vzpomínat na doby, kdy tu byla jen obyčejná cikánská ghetta, ba i na komunistický útlak - cikáni nemajíve zvyku řezat hlavy, odpalovat se v metru nebo na tržnicích a běžně pobíhat po ulicích s kalašnikovama a komunista nikomu z fleku neupižlá hlavu tupým nožem za jakýkoliv veřejně projevený odlišný názor či jen proto, že je odpadlík a není ve straně, což se o v Evropě se množících islamistech natěšených na džihád říci nedá. Zatímco my se zmůžeme jen na nadávání u piva a v diskuzích na internetu, ale jinak bez mrknutí oka podléháme diktátu "lidskoprávních" neziskovek a svorně přijímáme další islámskou a africkou verbež, navyšujeme kvóty na imigranty, na cikány, na všechno, co se zdá, že by mohlo být byť jen minimálně diskriminováno, hotová antidiskriminační hysterie. To je realita v přehumanizované multikulti společnosti.