Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#276 Re: Re: Re: Re:

2015-04-21 13:34

#271: - Re: Re: Re:  

 Ale Rusko se nerozpíná tak jako USA, tak proč řešit čerta, když je naším spojencem sám ďábel. To dá přeci rozum i těm méně chápavějším ;-)

loď se potápí

#277 wow

2015-04-21 15:27

 takže tady máme víc jak tisíc pacientů, to by vás pan obama nepochválil, no naštěstí pro chocholouška je to dost :-)


Nepřihlášený uživatel

#278 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-21 17:17

#276: - Re: Re: Re: Re:  

 Nebyt USA,tak uz nam zase porouci Kreml....Jen WH drzi Moskvu aspon realtivne v primerene distanci od Prahy. Tu relativnost myslim vsudypritomnou a vzdy cihajici patou kolonu ruskych kremroli.

 


Nepřihlášený uživatel

#279

2015-04-21 17:41

VSE JE SLOZENE S FAKTU NE S TV H..... A ZPRAV PLNE H...... A HLAVNE TO NENI ANI ZE SEZNAMU.CZ Z TE STRANKY SAME H..... NOVINKY,ATD SHIT KLAM H....

NEVĚŘTE SYSTÉMU, KTERÝ VÁM LŽE. OD SAMÉHO

POČÁTKU JE TENTO SYSTÉM ZALOŽEN NA MANIPULACI

LIDÍ. VEŠKERÝ BYZNYS, PŮJČKY, ŠKOLSTVÍ, KTERÉ

VYMÝVÁ MOZEK, BANKY, VLÁDY, RASOVÁ NENÁVIST,

NÁBOŽENSTVÍ, SPORT, TELEVIZE A RÁDIA, VŠE MÁ VÁS

LIDI ZMANIPULOVAT. NAPŘ. NEKONEČNÁ ŘADA

TELEVIZNÍCH SERIÁLŮ SLOUŽÍ K VYMÝVÁNÍ MOZKŮ.

TAKÉ K TOMU, ABY JSTE SE EMOČNĚ ZAPOJILI DO DĚJE

A TAK NEMĚLI ČAS A CHUŤ SLEDOVAT REALITU.

MLUVÍM O PRAVÉ REALITĚ. TAKOVÉ CO SE DĚJE PŘED

VAŠIMA OČIMA A PŘESTO TO NEVIDÍTE. LIDÉ

PROBUĎTE SE A ZAČNĚTE SI SHÁNĚT INFORMACE O

TOM CO SE OPRAVDU DĚJE. PROTOŽE PŘIJDE ČAS, KDY

UŽ BUDE POZDĚ SE HÁJIT, BRÁNIT NEBO UTÍKAT!

ODKAZ-co by jste mely vedet o masmediach

ODKAZ-VIDEA S FAKTY!!!

NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ALIAS NASTOUPENÍ CELOSVĚTOVÉ GENOCIDY LIDSTVA

NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD JE SMRT PRO KAŽDÉHO Z VÁS. ZDE NEBUDOU HRÁT PENÍZE ROLI, ŽÁDNÝ MILIONÁŘ SI TAK NEKOUPÍ SVOBODU. POKUD SE VYPLNÍ SLIBY AMERIKY A VYTVOŘÍ NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, PAK JSME JAKO LIDSTVO TOTÁLNĚ ZTRACENI. EVROPSKÁ UNIE, UNIE AFRIKY TO VŠE JE POUHÝ ZAČÁTEK.

ODKAZ-GENOCIDA LIDSTVA NWO A VIDEA S FAKTY

PLUS TEN KLAM ZE RUSKO JE AGRESOR ZATIM VIDIM JEN USA JAK SE TLAČI DO KONFLIKTU A PLUS JAK FURT VALCI V JINYCH ZEMICH LYBIE,IRAN,IRAK,ATD  ZKRS BLB.... DOLAR!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#280

2015-04-21 19:23

Гоните этих подонков с порога.
Kremlofil

#281

2015-04-21 19:33

Bububu rusofobové, před spaním se pořádně podívejte, jestli vám neleží pod postelí Putin nebo někdo z FSB a raději si nechte na nočním stolku svítit přes noc lampičku, jeden nikdy neví. Přece se ráno nechcete vzbudit s prochcaným prostěradlem :-D


Nepřihlášený uživatel

#282

2015-04-21 20:02

Takovou debilitou se zabýváte, ale že se nám sem hrnou NENAOČKOVANÍ mladí černoušci, prahnoucí po vaší práci a domovech vás nechává chladnými. Itálie to nezvládá, pouští to dál. Karanténa veškerá žádná. A vy volové se tu dohadujete o pár motorkářích. Chtělo by to trošku přehodnotit priority, aby vám ten rusák ještě jednou nemusel chránit prdel. Budeme z Evropy zdrhat všichni a nebude to dlouho trvat.


Nepřihlášený uživatel

#283 Re:

2015-04-22 05:35

#282: -  

 Tak oni pracovat nebudou...to se klidne vsadim...))))

Proc by to Italie mela zvladat sama..? Copak je to jediny stat v EU? EU musi jednoduse prestat pribirat dalsi bezence....to uz davno mela udelat...prece ten trend neni novy. Zivot v Evrope na stedrych davkach laka. 

Neco jineho jsou emigranti z valecnych zon, ty ale prijima hlavne USA.


Nepřihlášený uživatel

#284

2015-04-22 10:01

OTEVRETE OCI MYSL A PODVEDOMI MEDIA VAM NEREKNOU PRAVDU!!!!!PROBUDTE SE NARODE ČESKY 

rad podepisu nevidim agresi z Ruske strany ale vidim USA furt agresi a to jak v jinych zemich tak aji na Ukrajine a USA si tam nasadila zoldaky s Ukrajiny co vezni ((ukrajinske vojaky o tom media mlci)) ty zoldaci sou naciste co vezni vojaky Ukrajiny totiz a v 1:20 bylo na ČT24 rozhovory o tom kdo je agresor a vyslo najevo ze USA je agresor ten moderator uplne dostal od toho pana co to rikal tim pres hubu necekal ze rekne pravdu na plnou hubu v TV ze aj Ukrajina je ohrozena tim ze tam sou s USA vojaci co maj cvicit Ukrajinske nacisty s Majdanu tim se jeste zhorsuje konflikt na Ukrajine ze se jim tam se..... USA a Rusko tam na Ukrajine nema zadne sve vojaky ty vojaci co zajaly vojaky v Ukrajine sou vojaci Ukrajiny totiz co poznali ze pojuji za blb.... dolar!!!Rusko vubec na Ukrajine neni a nikdy nebylo!!!!Ten pan v TV to rikal taky ze nejsou dukaze na to zadne a ze USA vyvola konflikt pokut bude v dalsich zemich tak jako v ČR taky v TV od toho pana zaznelo ze ČR neni nijak ohrozena Ruskem a dalsi staty taky ne pobliz Evropy!!!ale pokut dovolime USA se sr... do ČR tak pak muze dojit k tomu ze budem ohrozeni Ruskem protoze ČR ma vlastni vojaky a rekruty a zadna jina zem nema pravo zasahovat do jine zeme tim totiz nastava konflikt co furt vyvolava USA!!!


Nepřihlášený uživatel

#285

2015-04-22 10:11

OTEVRETE OCI MYSL A PODVEDOMI MEDIA VAM NEREKNOU PRAVDU!!!!!PROBUDTE SE NARODE ČESKY 

OPRAVA PREDCHOZIHO

nevidim agresi z Ruske strany ale vidim USA furt agresi a to jak v jinych zemich tak aji na Ukrajine a USA si tam nasadila zoldaky s Ukrajiny co vezni ((ukrajinske vojaky o tom media mlci)) ty zoldaci sou naciste co vezni vojaky Ukrajiny totiz a v 1:20 bylo na ČT24 rozhovory o tom kdo je agresor a vyslo najevo ze USA je agresor ten moderator uplne dostal od toho pana co to rikal tim pres hubu necekal ze rekne pravdu na plnou hubu v TV ze aj Ukrajina je ohrozena tim ze tam sou s USA vojaci co maj cvicit Ukrajinske nacisty s Majdanu tim se jeste zhorsuje konflikt na Ukrajine ze se jim tam se..... USA a Rusko tam na Ukrajine nema zadne sve vojaky ty vojaci co zajaly vojaky v Ukrajine sou vojaci Ukrajiny totiz co poznali ze pojuji za blb.... dolar!!!Rusko vubec na Ukrajine neni a nikdy nebylo!!!!Ten pan v TV to rikal taky ze nejsou dukaze na to zadne a ze USA vyvola konflikt pokut bude v dalsich zemich tak jako v ČR taky v TV od toho pana zaznelo ze ČR neni nijak ohrozena Ruskem a dalsi staty taky ne pobliz Evropy!!!ale pokut dovolime USA se sr... do ČR tak pak muze dojit k tomu ze budem ohrozeni Ruskem protoze ČR ma vlastni vojaky a rekruty a zadna jina zem nema pravo zasahovat do jine zeme tim totiz nastava konflikt co furt vyvolava USA!!


Nepřihlášený uživatel

#286 Tajné války CIA

2015-04-22 11:51

Špinavé hry v politice USA, mrkněte: Tajné války CIA


Nepřihlášený uživatel

#287 Re:

2015-04-22 12:28

#282: -  

 Moje řeč. Evropa už dávno není Evropou, co bývala, dávno nám zvoní umíráček. Je prolezlá skrznaskrz Afričany, kteří zde šíří krom kriminality AIDS, ebolu, tyfus, malárii a kdo ví co všechno a další statisíce jich klepou na vrata, ale pseudohumanisté je budou dále vítat s otevřenou náručí a s neutuchajícím elánem bojovat za práva všemožných menšin a za pestrou multikulturní společnost plnou islamistů, mafiánů, drogových dealerů (a vším, co s tím neoddělitelně souvisí), kteří mají větší práva než my samotní. Zatímco my jim zde povolujeme burky, stavíme mešity a modlitebny, utrácíme za ně miliardy sociálních výdajů, oni ve svých domovinách za absolutního nezájmu našich médií provádí tichou genocidu všech nepohodlných menšin a jednou, až zde budou v převaze, naplno projeví svoji mentalitu. To se pak všemožní Dienstbierové, Šabatové, Kocábové, Peheové, Halíkové budou divit, co za hady si hřáli na prsou. Průměrný Čecháček si naivně myslí, že se ho to netýká, protože jich tu máme jen hrstku, ale v západní Evropě, Skandinávii, kde mají významné komunity, už naplno okusili jejich kulturní obohacení v podobě přepadávání cizoetnickými gangy, znásilnění, spálených aut, vyrabovaných obchodů, wahabistických demonstrací, teroristickýh útoků a jiných libůstek. A co nevidět to dorazí i sem. Všichni vědí, že stávající cesta vede do pekel, ale každý se bojí ozvat, být ten první, kdo řekne STOP, protože hysteričtí humanisté by ho rozsápali na kusy. Tak budou dál nad tímto problémem zavírat oči a raději poukazovat na Rusko, na tom nejlépe naberou politické body u strýčka Sama. Evergreen Putin vždycky zabere, tak co se stresovat. 


Nepřihlášený uživatel

#288

2015-04-22 12:41

MOHLO BY ZAJIMAT CO MEDIA NEREKLA 

ODKAZ-JAK TO BYLO Z HNUTI USVIT USA ZASAHLA


Nepřihlášený uživatel

#289 JEN SPLEPEJ NEVIDI PRAVDU V KLAMU MASMEDII

2015-04-22 12:48

TOHLE BY JSTE MELY VEDET CO JE VAM TAJENO MASMEDIAMA

ODKAZ-O CO USA USILUJE A O ZNICENI EVROPSKYCH STATU


Nepřihlášený uživatel

#290 Re:

2015-04-22 12:52

#288: -  

 Čumím jak puk, kolik stupidních neziskovek a výborů ždímá stát. Když jde o pičoviny, peníze se najdou vždycky, ale na nemocné děti se musí sbírat víčka od PET lahví, taková je demokracie v našem eurokocourkově.


Nepřihlášený uživatel

#291 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-22 13:32

#276: - Re: Re: Re: Re:  

 Ano ruskou nerozpínavos vidíme každý den na Ukrajině.


Nepřihlášený uživatel

#292

2015-04-22 13:32

MOHLO BY ZAJIMAT :)DAVAM TU INFA CO ME PRIJDOU FAKTIVNE NE NIKDY INFA Z TV H.... JA TOTIZ POZNAL KDE LEZI PRAVDA TAK JAKO KAZDY OBCAN CR CI SK JDE O NASE RODINY DETI A NASI ZEM A HLAVNE NAROD JAK CR TAK SK JSME JEDEN NAROD A DRZME SPOLU BUH NAM DAL TYHLE SLOZITE ZKOUSKY ABY JSME OBSTALI A NEPOVOLILI SE TIRANUM BUH JE PRI LIDECH A CO NECHCOU BYT OTROCENI MANIPULOVANI BUH EXISTUJE VIRA NENI VIRUS ANI KRESTANSTVO NENI VIRUS TO JE KLAM MEDII KLAM ČT ALE PROBUZENI SE LIDI STVORITEL VEDEL PROC PSAL DESATERO A BIBLU DAVA NAM ZKOUZKY TY ZKOUZKY SOU AJ PSANE V BIBLI KDO OBSTOJI BUDE SPASEN HLAVNE SE NEODVRACET OD BOHA 

ODKAZ-PRAVDA ZVITEZILA NAD LZI USA A ZALOZNICI CR A SK NEBUDOU BOJOVAT PROTI RUSKU AT SI TO NATO VYRESI SAMO

 

V TOMHLE VIDEU SE DOZVITE JAK TO TED JE AJI NA UKRAJINE!!!UKRAJISTI VOJACI SOU VEZNENI NACISTAMA S USA RUSKO V UKRAJINE NEBYLO VUBEC TO VEZNI TY VOJAKY Z UKRAJINY CO POCHOPILI ZE JE TO BOJ JEN PRO BLB.... DOLAR!!!!VIC VE VIDEU POD

ODKAZ-PLAN USA ROZVRACENI EVROPSKYCH ZEMI!!!FAKTA ODHALENA


Nepřihlášený uživatel

#293 Re: Re:

2015-04-22 13:52

#287: - Re:  

 Nácek a rusofil v jednom tojemi konbinace.O statně není se čemu divit když podporuješ ty putinovy psy. Kteři zastavají názor že je třeba vytořit velkou matku rus a podrobit ostatní země včetně ČR a že stalin ten vrah víc než 6milionů lidi si zaslouži postavit pomník. Proto řikam NE nočním vlkům. A jestli zase smažeš ten odkaz na který teď reaguju,tak jsi NULA.    


Nepřihlášený uživatel

#294 Re: wow

2015-04-22 13:58

#277: loď se potápí - wow 

 Mám jiný názor a už jsem paciet? Takhle reaguje jen rusofil kterému došly ARGUMENTY.


Nepřihlášený uživatel

#295 Re: Re: Re:

2015-04-22 14:55

#269: - Re: Re:  

 To se nedívím že jeto pro tebe novinka. Ty jsi totiž zblblý z té vaší Rasa Tudej atd. Taky jsem měl čest pozorovat jak překrucují fakta viz. Průjezd americké armády přes čr. Tobyl dost špatný vtip!Říkám NE!!! putinovým vlkum.A jestli zas smažeš ten tvůj odkaz na ktery teď reaguji tak jsi sráč.   


Nepřihlášený uživatel

#296 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-22 15:17

#19: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Reagoval jsem na narážku že je pod petici podepsáno málolidí ale ten rusofil ji smazal, ostatně jako vdy kyž reaguji natu snůšku lží co tu píše: Vice než polovina polaků je proti průjezdu nočních vlků  Když věčina mlčí v diskuzi, neznamenáto že souhlasi.viz. průjezdu konvoje americké armády čr.Na webech to vypadalo že každý druhý je proti a opak byl pravdou.Nepodceňuj mlčící většinu!!! Soustruhu. A nemaž odkaz na který teď reaguji. 


Nepřihlášený uživatel

#297 Re:

2015-04-22 15:32

#284: -  

 Konečně, to to trvalo vždyť se USA zavázala v budapšťském memorandu  5. prosince 1994 že je bude chránit.Mimochodem rusáci taky. Jo abych nezapoměl  NE!!! průjezdu putinových psů oslavuji stalina vraha vice jak 6000000lidí .A nemaž ten odkaz na který teď odpovídám.Jinak jsi NULA.  


Nepřihlášený uživatel

#298 Re:

2015-04-22 15:35

#285: -  

  Konečně, to to trvalo vždyť se USA zavázala v budapšťském memorandu  5. prosince 1994 že je bude chránit.Mimochodem rusáci taky. Jo abych nezapoměl  NE!!! průjezdu putinových psů oslavuji stalina vraha vice jak 6000000lidí .A nemaž ten odkaz na který teď odpovídám.Jinak jsi NULA.


Nepřihlášený uživatel

#299 Re: Banderovci v akci: Násilníci na Ukrajině policistu zapřáhli za koně a uvláčeli k smrti

2015-04-22 15:47

#273: - Banderovci v akci: Násilníci na Ukrajině policistu zapřáhli za koně a uvláčeli k smrti 

 Nechci se zastávat banderovců ale co stalin vrah Více než 6000000lidí .Zamysli se soudruhu! 


Nepřihlášený uživatel

#300 Re:

2015-04-22 15:52

#284: -  

 

Nejste tu vítáni!!!

 

Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů.                                                                                              Proto NE!!!