Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#282

2015-04-21 20:02

Takovou debilitou se zabýváte, ale že se nám sem hrnou NENAOČKOVANÍ mladí černoušci, prahnoucí po vaší práci a domovech vás nechává chladnými. Itálie to nezvládá, pouští to dál. Karanténa veškerá žádná. A vy volové se tu dohadujete o pár motorkářích. Chtělo by to trošku přehodnotit priority, aby vám ten rusák ještě jednou nemusel chránit prdel. Budeme z Evropy zdrhat všichni a nebude to dlouho trvat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#283 Re:

2015-04-22 05:35:47

#282: -  

 Tak oni pracovat nebudou...to se klidne vsadim...))))

Proc by to Italie mela zvladat sama..? Copak je to jediny stat v EU? EU musi jednoduse prestat pribirat dalsi bezence....to uz davno mela udelat...prece ten trend neni novy. Zivot v Evrope na stedrych davkach laka. 

Neco jineho jsou emigranti z valecnych zon, ty ale prijima hlavne USA.


Nepřihlášený uživatel

#287 Re:

2015-04-22 12:28:49

#282: -  

 Moje řeč. Evropa už dávno není Evropou, co bývala, dávno nám zvoní umíráček. Je prolezlá skrznaskrz Afričany, kteří zde šíří krom kriminality AIDS, ebolu, tyfus, malárii a kdo ví co všechno a další statisíce jich klepou na vrata, ale pseudohumanisté je budou dále vítat s otevřenou náručí a s neutuchajícím elánem bojovat za práva všemožných menšin a za pestrou multikulturní společnost plnou islamistů, mafiánů, drogových dealerů (a vším, co s tím neoddělitelně souvisí), kteří mají větší práva než my samotní. Zatímco my jim zde povolujeme burky, stavíme mešity a modlitebny, utrácíme za ně miliardy sociálních výdajů, oni ve svých domovinách za absolutního nezájmu našich médií provádí tichou genocidu všech nepohodlných menšin a jednou, až zde budou v převaze, naplno projeví svoji mentalitu. To se pak všemožní Dienstbierové, Šabatové, Kocábové, Peheové, Halíkové budou divit, co za hady si hřáli na prsou. Průměrný Čecháček si naivně myslí, že se ho to netýká, protože jich tu máme jen hrstku, ale v západní Evropě, Skandinávii, kde mají významné komunity, už naplno okusili jejich kulturní obohacení v podobě přepadávání cizoetnickými gangy, znásilnění, spálených aut, vyrabovaných obchodů, wahabistických demonstrací, teroristickýh útoků a jiných libůstek. A co nevidět to dorazí i sem. Všichni vědí, že stávající cesta vede do pekel, ale každý se bojí ozvat, být ten první, kdo řekne STOP, protože hysteričtí humanisté by ho rozsápali na kusy. Tak budou dál nad tímto problémem zavírat oči a raději poukazovat na Rusko, na tom nejlépe naberou politické body u strýčka Sama. Evergreen Putin vždycky zabere, tak co se stresovat.