Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-04-15 06:37

Tím "jarním děním na Ukrajině" máte na mysli podporu Pravého sektoru a fašistických praporů Azov,Donbas atd.....

Odpovědi

Jiri Vanek

#2 Re:

2015-04-15 06:57:56

#1: -  

 Vůdci Vlků svou podporu Putin dokázal vyznamenáním, které mu za jeho aktivní vlasteneckou práci s mladými udělil. Zaldostanov je velkým milovníkem své země, a proto prý také podporuje Putina, který se podle jeho slov skutečně snaží o návrat velikého Ruska. K tomu chtějí „Noční vlci“ pomoci i vytvořením samostatného útočného praporu, který bude součástí Slavjanského pluku a podpoří tak východoukrajinskou domobranu v Donbasu.  http://svobodneforum.cz/kdo-jsou-putinovi-nocni-vlci-motorkari-odmitajici-zakony/

RobinB

#64 Re:

2015-04-15 18:52:54

#1: -  

 Dobrý den,

v principu je jedno, kdo kdy kde vyhrál, situace v každé zemi je v rukou jejich občanů a rozhodnou-li se pro fašismus (jak Vy tvrdíte a já s tím rozhodně nesouhlasím, nicméně ponechme si oba svůj názor), je to jejich věc. Vpád cizích vojsk, byť neoznačených, do jiné země je úplně jiná pohádka. Pokud v tom Váš mozek není schopen najít rozdíl, je mi Vás líto.

kmč

#196 falešné podpisy

2015-04-18 15:37:42

#1: -  

 a zase kdosi škodí fiktivními a sprostými pseudopodpisy... minimálně okolo podpisu 930...Už to jiné nebude. kmč


Nepřihlášený uživatel

#234 Re:

2015-04-19 10:15:48

#1: -  

  Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů.                                                                                             Tak proto NE!!! 

Michal Chmela

#240 Re:

2015-04-19 15:43:11

#1: -  

 Nebo fakt, že si tam Putin zahrál na Hitlera s anexí Krymu - což by Čechům vážně nemělo být potřeba opakovat. Použil i stejnou propagandu. Opět, jeden by čekal že budeme mít zkušenosti s ruskými médii a informacemi těmito vypouštěnými.

Čech

#319 Re:

2015-04-23 19:03:05

# 1: -  

 Mohu zodpovědně napsat ,že tzv.autoři této petice :

Jiří Vaněk

Petra Adámková

Irena Poláková

Thomas Peszyński

Radim Doležal

Martin Uhlíř

jsou tlupa vypatlaných blbců,kteří již neví jak jinak si udělat kádrový profil u vladnoucí chasy.Oni ale jdou s proudem.Dnes je u nás nenávistná protiruská kampan vedená hlavně mediální žumpou ,která je za to bohatě placena.Ti motorkáři mi vůbec nevadí  ,nebot jedou uctít památku padlích ruských vojáků.Nás osvobodilo Rusko a ne USA.Amerikáni tady svými záměrným bombardováním měst zabili tisíce lidí.Rozbili fabriky ,vykradli co šlo.Ani tolik velebený Patton nechtěl nám pomoci.To ho ale donutili vojáci s českými kořeny.Ti na něho doléhali.Proto sem nakonec přijeli amerikáni rabovat.Jejich vojáci asi nikdy neviděli ani hodinky,protože bleskurychle obírali německé vojáky.Měli potom velké množství hodinek na  obou rukouch.Kradli ale všechno i knoflíky z uniforem.Ostatně to uvedla asi omylem i čt v pořadu HLEDÁNÍ NOVÁHO ČASU.Takže se nyní vzdává hold zlodějům a vrahům.A hlavně naše tzv,vláda otevřeně podporuje americký a ukrajinský fašismus na Ukrajině.To je ale za všude za každého režimu.Nejvíce ale u nás a v Polsku taky část obyvatel.