Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#301

2015-04-22 17:06

Proc sem lezes ruska informacni centralo? Jo Ty trolle...spamuj si na svych peticich,kebule.


Nepřihlášený uživatel

#302 Re:

2015-04-22 17:21

#301: -  

Presně tak plný souhlas proč sem lezeš ruska informačni centrálo?  Jo Ty lobogo...spamuj si na svých peticich,vymazanče cenzorský.Možná mu nevoní demokracie? rusákovi  


Nepřihlášený uživatel

#303 Re: Re:

2015-04-22 17:24

#302: - Re:  

 Presně tak plný souhlas proč sem lezeš ruska informačni centrálo?  Jo Ty lobogo...spamuj si na svých peticich,vymazanče cenzorský.Možná mu nevoní demokracie? rusákovi sku...emu 


Nepřihlášený uživatel

#304

2015-04-22 17:31


Nepřihlášený uživatel

#305 Re: Re: Re:

2015-04-22 17:49

#303: - Re: Re:  

 Demokracie podle ruska, děkuji nechci!

15. dubna 2015  20:04

 
Ilja Ponomarjov je jediný poslanec ruské Státní dumy, který se loni postavil proti anexi Krymu. Podnikatel a politik ze Sibiře, který se netají obdivem k Marxovi, na svou odvahu doplatil. Když odjel na služební cestu do USA, úřady mu zakázaly návrat. Ruský parlament ho navíc zbavil poslanecké imunity.
 
NE !!!!  Nočním vlkům pohrobkům putina a vraha vysraloviče  stalina. 

Nepřihlášený uživatel

#306

2015-04-22 18:20

Je to spravna,nekonfliktni iniciativa.

Nepřihlášený uživatel

#307 Re:

2015-04-22 18:36

#279: -  

 

#279

2015-04-21 18:41

VSE JE SLOZENE S FAKTU NE S TV H..... A ZPRAV PLNE H...... A HLAVNE TO NENI ANI ZE SEZNAMU.CZ Z TE STRANKY SAME H..... NOVINKY,ATD SHIT KLAM H....

NEVĚŘTE SYSTÉMU, KTERÝ VÁM LŽE. OD SAMÉHO

POČÁTKU JE TENTO SYSTÉM ZALOŽEN NA MANIPULACI

LIDÍ. VEŠKERÝ BYZNYS, PŮJČKY, ŠKOLSTVÍ, KTERÉ

VYMÝVÁ MOZEK, BANKY, VLÁDY, RASOVÁ NENÁVIST,

NÁBOŽENSTVÍ, SPORT, TELEVIZE A RÁDIA, VŠE MÁ VÁS

LIDI ZMANIPULOVAT. NAPŘ. NEKONEČNÁ ŘADA

TELEVIZNÍCH SERIÁLŮ SLOUŽÍ K VYMÝVÁNÍ MOZKŮ.

TAKÉ K TOMU, ABY JSTE SE EMOČNĚ ZAPOJILI DO DĚJE

A TAK NEMĚLI ČAS A CHUŤ SLEDOVAT REALITU.

MLUVÍM O PRAVÉ REALITĚ. TAKOVÉ CO SE DĚJE PŘED

VAŠIMA OČIMA A PŘESTO TO NEVIDÍTE. LIDÉ

PROBUĎTE SE A ZAČNĚTE SI SHÁNĚT INFORMACE O

TOM CO SE OPRAVDU DĚJE. PROTOŽE PŘIJDE ČAS, KDY

UŽ BUDE POZDĚ SE HÁJIT, BRÁNIT NEBO UTÍKAT!

ODKAZ-co by jste mely vedet o masmediach

ODKAZ-VIDEA S FAKTY!!!

NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ALIAS NASTOUPENÍ CELOSVĚTOVÉ GENOCIDY LIDSTVA

NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD JE SMRT PRO KAŽDÉHO Z VÁS. ZDE NEBUDOU HRÁT PENÍZE ROLI, ŽÁDNÝ MILIONÁŘ SI TAK NEKOUPÍ SVOBODU. POKUD SE VYPLNÍ SLIBY AMERIKY A VYTVOŘÍ NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD, PAK JSME JAKO LIDSTVO TOTÁLNĚ ZTRACENI. EVROPSKÁ UNIE, UNIE AFRIKY TO VŠE JE POUHÝ ZAČÁTEK.

ODKAZ-GENOCIDA LIDSTVA NWO A VIDEA S FAKTY

PLUS TEN KLAM ZE RUSKO JE AGRESOR ZATIM VIDIM JEN USA JAK SE TLAČI DO KONFLIKTU A PLUS JAK FURT VALCI V JINYCH ZEMICH LYBIE,IRAN,IRAK,ATD  ZKRS BLB.... DOLAR!!!!!

ODPOVĚ NA TENTO PASKVIl:Rusko je agrasor Nevím proč hájíš putinovy vlky?To není o věnci, ale o toje o propagandě putina a VRAHA stalina VÍC JAK 6MILIONŮ LIDÍ.Ty agitačky že USA je agresor jsme poslouchali od roku 1968  


Nepřihlášený uživatel

#308 Re:

2015-04-22 19:13

#254: -  

 NIKDO ZNAS NECHCE JIT DO VALKY ZA NEKOHO KDO SI ZABIJI LIDI A VYVOLAVA VALKY ABY UDRZEL BLB.... DOLAR!!!!!

Ale jedno by si měla česká vláda uvědomit. Češi nechtějí bojovat. My nechceme válčit proti slovanským Rusům. V naší historii už jednou češi bojovali na frontě proti Rusům. A jak to dopadlo? Češi masivně přebíhali k Rusům a bojovali proti těm, co je vehnali na válečná jatka. A tato historie by se opakovala.

ODKAZ-ČEŠKY NAROD NEPUJDOU DO VALKY PROTI RUSKU ZA TIRANA USA

 

O ČEM MEDA MLČÍ NWO ZRADA PUTINA 

ODKAZ-Putin zradil Nový světový řád – „Do zbraně!“

ODKAZKyjev: „USA, děkujeme za válku a bídu“. Další ukrajinské vraždy a sebevraždy

 

 

 

 

ODPOVĚĎ NA TENTO PASKVYL :A co ťi kluci18letíletí co museli na 2dva roky narukovat hned po ANEXI Krymu?A hadej kam šli hned po přjimači?Na východ ukrajiny.Tady by to dopadlo úpně stejně.Viz víme jak to bylo za totáče.NE nočním vlkům!!!Proč? Hájí odkaz vraha stalina ktery poslal víc jak 6000000lidí na smrt.A neber si  do huby naše vojáky ty rusofilska nulo.

Ovládnutí Transsibiřské magistrály československými legionáři

 

 


Nepřihlášený uživatel

#309 Re: Nepřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA

2015-04-22 20:21

#268: - Nepřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA 

 

epřítelem ČR není Rusko, ale agresivní politika USA

2015-04-20 20:15

 

Petice Prezidente,odejděte namířená proti Miloši Zemanovi dorazila do Senátu. Autoři petice s 11 126 podpisy požadují, aby Senát nechal prošetřit činy prezidenta Miloše Zemana a zvážil ústavní žalobu na něj. Důvodem je proruská propaganda, kterou podle organizátora petice Michala Majznera prezident šíří.

Cituji: “Prezident Miloš Zeman svými rozporuplnými výroky k sankcím proti putinovskému režimu v Rusku zadal důvodně podezření, že jedná spíše v zájmu nepřítele – putinského režimu, než v zájmu České republiky a jejích spojenců,“ píše se v textu petice. Signatáři petice po Senátu chtějí, aby prošetřil Zemanovy výroky týkající se Ukrajiny a ruské účasti na bojích na východě Ukrajiny nebo jeho projev na ostrově Rhodos, kde se vyslovil proti sankcím vůči Rusku.

Co k tomu říct? Především je třeba vyjádřit se k příčinám vzniku války na Ukrajině.

Všechno začalo protesty Ukrajinců na Majdanu na podzim 2013, kde Ukrajinci vyjadřovali svoji nespokojenost s vládou prezidenta Janukovyče. Dodejme, že západní politikové se střídali nejen na Majdanu, ale i v Kyjevě a tehdejší premiér Azarov dodává, že současný premiér Jaceňuk si pro instrukce chodil přímo na americké velvyslanectví:

Cituji: „Jednou v noci z ničeho nic obsadil náměstí v Kyjevě televizní tým. Nainstaloval světla a kamery. Kdo je poslal? To nikdo neví. Krátce poté se v jedné části hotelu Ukrajina seběhli většinou fanoušci Pravého sektoru a Dynama, vyzbrojeni ocelovými dráty a tyčkami a začali bít několik policistů. Více než 30 policistů bylo hospitalizováno s vážnými zraněními. V tomto bodě přišel na pomoc speciální útvar Berkut, aby zjistil, kdo byli provokatéři a kam utekli. Kameramani pilně zachytili obraz zlomených nosů a zakrvácených tváří a hrozivý obraz okamžitě vyslali do světa. Zcela zodpovědně mohu říci, že nikdo z vrcholového vedení Ukrajiny nedal souhlas k těmto opatřením. O incidentu jsme se dozvěděli následující ráno kolem 9. hodiny. Do oběda už jsem měl informace z ministerstva zdravotnictví, že mezi obětmi, které byly přijaty do nemocnice, bylo asi 40 lidí, z toho 2 byli studenti a zbytek byli nezaměstnaní ze západních regionů Ukrajiny. Bylo jasné, že máme co do činění s monstrózní provokací, jejíž cílem bylo ospravedlnit přechod z klidu do demonstračního režimu akčních spiklenců.

Měli jsme informace, že spiklenci připravují provokace proti členům anti-majdanu. Bylo nutné tyto dvě skupiny oddělit. V noci z 9. na 10. prosince 2013 se tím zabývaly bezpečnostní síly. Je třeba poznamenat, že to bylo první a poslední aktivní opatření na vymáhání práva.  Pak se zapojila americká ambasáda a s ní Biden (viceprezident Spojených států). Po hrozbách Bidena dal Janukovyč povel k zastavení operace bezpečnostních sil. Bylo jasné, že proces řídí Spojené státy. Lidé v zemí byli v rozpacích z nečinnosti vlády a nedostatku snahy k zajištění ústavního pořádku. V této době jsem byl s prezidentem v minimálním kontaktu. Z analýzy dostupných faktů mohu říct, že koordinace mezi opozicí a povstalci převzali vyšší úředníci na velvyslanectví USA v Ukrajině.

Organizátoři převratu svůj nátlak stupňovali a v únoru 2014 použili poslední možnost – střelbu policejních odstřelovačů a účastníků Majdanu. Navzdory tomu, že kulky byly vypáleny z budov kontrolovaných ozbrojenci, vina padla bez jakéhokoliv vyšetřování na Janukovyče. Klíčovou otázkou bylo: „Kdo z toho má prospěch?“ Nikdo to neřešil.“

Ještě je nutno dodat, že po střelbě do demonstrantů i zasahujících policistů, kteří navíc byli majdanskými výtržníky zapalováni, následovala dohoda Janukovyče za přítomnosti západních diplomatů o předčasných prezidentských volbách. Uplynulo několik hodin a místo této dohody byl Janukovyč násilně a nelegitimně svržený za potlesku západu, čímž západní politikové sami porušili to, co před chvílí garantovali.

Tímto násilným, nelegitimním převratem se dostali k moci pučisté reprezentovaní Jaceňukem, Turčinovem, Banderovci či Pravým sektorem, kteří okamžitě zahájili čistky proti Janukovyčovým příznivcům. O nátlaku vůči poslancům, kteří nechtěli pro nelegitimní juntu hlasovat, jsou záznamy i v našich médiích.

Místo jakýkoliv protestů západ toto bezpráví posvětil a svojí nečinností podpořil diskriminaci ruského obyvatelstva, kde to na východě Ukrajiny dopadlo až tak, že místní zastupitelé Luhanska a Doněcka vypověděli Kyjevským nelegitimním pučistům poslušnost a na základě referenda vyhlásili Doněckou a Luhanskou republiku.

Jak na to odpověděl Kyjev, všichni víme. Obyvatele Luhanska a Doněcka prohlásil za teroristy a poslal proti nim vojsko, aby tyto neposlušné obyvatele vyvraždil.

Jenže, jak západ, tak Kyjev se přepočítali, když sami Ukrajinci odmítali vraždit svoje spoluobčany, odmítali narukovat, dezertovali, nebojovali a tak veškerá tíha bojů byla na banderovských či nacistických radikálech, teroristech z Čečenska a amerických poradcích.

Obyvatelé východní Ukrajiny, kteří hájili životy svoje, svých žen a dětí zvítězili. Zvítězili proto, že byli v morálním právu a bojovali proti agresorům vyslanými kyjevskými oligarchy a západními politiky. A co západ? Ten nejen, že je přímým spoluviníkem těchto masakrů, nejen, že pošlapal mezinárodní právo, nejen že v Kyjevě při oslavě I. výročí Majdanu pochodoval po boku válečných zločinců a nacistů, západ prostě porušil všechny demokratické principy, které doposud hlásal.

A o tom to je.

Prezident Zeman správně vyhodnotil, že na Ukrajině se válčí (není to tedy žádná protiteroristická operace), sankce proti Rusku vyhlásili pachatelé této války a ne oběť a správně vyhodnotil, že Rusko se postavilo na stranu mezinárodního práva a ne Západ, který na svoje občany prostřednictvím svých médií chrlí čím dál agresivnější protiruskou a protiputinovskou propagandu jen, aby překřičel svoje zločiny i svědomí.       :ODPOVĚĎ rusofilům:Co to meleš?Maidan začal kvůli tomu že Janukovič neuznal asociační dohodu s evropskou unií Tak se lidi naštvali a vyšli do ulic jako při sametové revoluci u nás.Pak se dotoho vložil rus,A máme tu válku ktera trva dodnes.To že tam teď jsou USA i jini spojenci je logicke.Protože se zavázali chránit ukrajinu vyměnou za zničení jaderných zbraní. Budapešťské memorandum je označení mezinárodní dohody podepsané 5. prosince 1994 v maďarském hlavním městě Budapešti.


Nepřihlášený uživatel

#310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-22 20:35

#8: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

  pokud mají motorkáři vstupní víza, kde je problém? Nebo demokracie platí jen pro někoho?

Opověď na tuto otázku:Ten kdo podporuje separatismus jak slovy tak činy na vychodě ukrajiny  jedná proti demokracii všude kdese dá, nemůže čekat schovívavost.NECHCEME JE TADY! NE ruským vlkům!!!   


Nepřihlášený uživatel

#311 Re: Re: Re: Re:

2015-04-22 22:47

#193: - Re: Re: Re:  

 Zkus moskvič,třaba ho s tebou vymění.A nebo ti ho znárodní :-) 


Nepřihlášený uživatel

#312 Re:

2015-04-22 22:56

#306: -  

 

   Je to spravna,nekonfliktni iniciativa.

Odpověď: Ne neni to správná nekonfliktní iniciativa,jeto ruská propaganda

NE!!!!  Nočním vlkům pohrobkům putina a vraha vysraloviče  stalina. 


Nepřihlášený uživatel

#313

2015-04-23 07:03

V zadnem pripade nesmi teroristi vstoupit na uzemi CR, ani Evropy!

Nepřihlášený uživatel

#314 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 12:02

#310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Souhlasím. Ten kdo podporuje separatismus jak slovy tak činy, jedná proti demokracii všude kde se dá, nemůže čekat schovívavost. Proto jsem proti konvojům NATO, kteří podporovali separatismus v bývalé Jugoslávii, kteří darovali část Srbska albánským narkobaronům, vrahům a teroristům, jen aby se mohli napakovat na tamní privatizaci! Ne zákeřné USA na našem území!


Nepřihlášený uživatel

#315 Re:

2015-04-23 12:05

#313: -  

 V žádném případě nesmí teroristi vstoupit na území ČR, ani Evropy! S tím souhlasím, bohužel k Lampeduse jich připlouvají stovky denně a nikdo s tím nic nedělá. Podobné výkřiky jsou tedy jen plácáním do větru.


Nepřihlášený uživatel

#316 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 12:06

#291: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, americkou rozpínavost vidíme každý den v Iráku, Afghanistánu, Libyi, bývalé Jugoslávii, Somalsku, banánových zemích Latinské Ameriky, ...


Nepřihlášený uživatel

#317 Re: Re: Re:

2015-04-23 12:18

#293: - Re: Re:  

 Adekvátní odpověď proami šášuly, kdo nejde s námi, je buď nácek nebo rusofil :-) To už je vážně trapné a ohrané. Opakovaný vtip není vtipem. Hloupější a nesmyslnější odpověď hodnou průměrné ovce zmanipulované prozápadním mainstreamm jsi nedokázal ze svého zakrnělého mozečku vygenerovat? Pro příště přidej, neboť za takové ubohé výkony nedostaneš od US ambasády ani na hambáč. USA s největší zpravodajskou službou světa by si mohla platit o trochu bystřejší, důvtipnější a vynalézavější trolly :-)


Nepřihlášený uživatel

#318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 16:19

#314: - Re

  Souhlasím. Ten kdo podporuje separatismus jak slovy tak činy, jedná proti demokracii všude kde se dá, nemůže čekat schovívavost. Proto jsem proti konvojům NATO, kteří podporovali separatismus v bývalé Jugoslávii, kteří darovali část Srbska albánským narkobaronům, vrahům a teroristům, jen aby se mohli napakovat na tamní privatizaci! Ne zákeřné USA na našem území!

 

Odpověď

Zapoměl jsi na ruskou okupaci  Maďarska , Polska, Československa , zabraní Jižní Osetie, Podněstří Afganistán, Gruzie,ANEXI Krymu a teď východ ukrajiny co přide potom?Američan podepsali budapešťské memorandum a teď je začli plnit vycvikem a materialní pomocí ukrajincům .Narozdíl od ruska to ukrajinu destabilizuje jak se dá!    

Jugoslavii sem vůbec nepleť tam se lidí nenáviděli desitky let.Tuďíž bylo potřeba je dád od sebe. A navíc  tam nikdo, nevyhalšuje staty jako třeba nova america a podobné žvásty.Ale ukrajinci spolu vycházeli dobře než přišli zelení mužíčci a putin s rublikama a začla válka a novorusko je na světě. Jo a už vůbec netvrď že svoboda je naobtíž.Pkud ,řikam pokud se ti ztýzká po socialismu  zajeď si do ruska na 5 let nebo KLDR a tak podobně.A ony ťe ty agitačky přejdou.NATO jsme MY!A MY Jsme aliance obranná , ne útočná. Jestli ťi to ještě nedošlo.

NE průjezdu nočním vlkům!!!         

Čech

#319 Re:

2015-04-23 19:03

# 1: -  

 Mohu zodpovědně napsat ,že tzv.autoři této petice :

Jiří Vaněk

Petra Adámková

Irena Poláková

Thomas Peszyński

Radim Doležal

Martin Uhlíř

jsou tlupa vypatlaných blbců,kteří již neví jak jinak si udělat kádrový profil u vladnoucí chasy.Oni ale jdou s proudem.Dnes je u nás nenávistná protiruská kampan vedená hlavně mediální žumpou ,která je za to bohatě placena.Ti motorkáři mi vůbec nevadí  ,nebot jedou uctít památku padlích ruských vojáků.Nás osvobodilo Rusko a ne USA.Amerikáni tady svými záměrným bombardováním měst zabili tisíce lidí.Rozbili fabriky ,vykradli co šlo.Ani tolik velebený Patton nechtěl nám pomoci.To ho ale donutili vojáci s českými kořeny.Ti na něho doléhali.Proto sem nakonec přijeli amerikáni rabovat.Jejich vojáci asi nikdy neviděli ani hodinky,protože bleskurychle obírali německé vojáky.Měli potom velké množství hodinek na  obou rukouch.Kradli ale všechno i knoflíky z uniforem.Ostatně to uvedla asi omylem i čt v pořadu HLEDÁNÍ NOVÁHO ČASU.Takže se nyní vzdává hold zlodějům a vrahům.A hlavně naše tzv,vláda otevřeně podporuje americký a ukrajinský fašismus na Ukrajině.To je ale za všude za každého režimu.Nejvíce ale u nás a v Polsku taky část obyvatel.

 

 

 

Čech

#320 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 19:26

#318: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ale Rusové tady nikdy nevraždili ,tak jako smradlavý americký zloději ,kapišto?Že tady píšeš hovadiny a vůbec žiješ,můžeš děkovat Rudé armádě,která to tady osvobodila.Zkus se doma zeptat.Jestli nebylo příbuzenstvo konfidenty ,tak to to potvrdí.Snaž se bít zdraví a podíváš se do světa a zadarmo.Jako dárce orgánů v USraelské thermonádobě .

 

 

 

 

 

 

 

Takhle dopadají někteří ukrajinští vojáci, když rozprodají jejich orgány (18+)


Nepřihlášený uživatel

#321 Re: Re: Re: Re:

2015-04-23 19:35

#317: - Re: Re: Re:  

 Adekvátní odpověď proami šášuly, kdo nejde s námi, je buď nácek nebo rusofil :-) To už je vážně trapné a ohrané. Opakovaný vtip není vtipem. Hloupější a nesmyslnější odpověď hodnou průměrné ovce zmanipulované prozápadním mainstreamm jsi nedokázal ze svého zakrnělého mozečku vygenerovat? Pro příště přidej, neboť za takové ubohé výkony nedostaneš od US ambasády ani na hambáč. USA s největší zpravodajskou službou světa by si mohla platit o trochu bystřejší, důvtipnější a vynalézavější trolly :-)

ODPOVĚĎ :

To že jsi nácek a rusofil o sobě tady tvrdíš sám!No buďiž když natom trváš. Trapný jsi Ty! Můj mozek je možná změklý ale ty nemáš ŽÁDNÝ!Když obhajuješ to co obhajuješ.Šamšulo.Jsem člověk z lidu jeden z 82%kteřý podporoval průjezd konvoje USA=SPOJENCI NATO. Nemám za to narozďíl od tebe ani kačku. NE!!!!!! NOČNÍM VLKŮM o tom je tahle petice. Trotle!!!!! Už tu nepyš tvé IQ houpacího koně se už porojevilo až DOST :-)   Jak vidíš nadávat je tak snadné.


Nepřihlášený uživatel

#322

2015-04-23 20:53

po zkušenostech po roce 68 a mých prarodičů po roce 45 Rusy zřejmě nikdo u nás v lásce nemá.Stačí když se roztahují ve Varech ale to už je věc místních zkorumpovaných uředníčků.Tam kde Rus šlápne nebo vjede dvacet let tráva neroste.Rusové navíc pokud jedou do zahraničí tak zásadně tankem.Jediná polehčující okolnost je že vlkové chtějí jet na motorkách

Nepřihlášený uživatel

#323

2015-04-24 07:21

Svoloč bolševická, ať zůstane ve svém doupěti!

Nepřihlášený uživatel

#324

2015-04-24 07:35

Petici jsem podepsal, nesouhlasím s průjezdem nočních volků.
Proč jsem nepodepsal?
1) jsou to lidé, kteří podporují agresivní politiky a politiku nejen proti České republice
2) jejich jízda je provokace proti slušným lidem
3) nejsou to motorkáři i když pojedou na motorce
4) poté pojede za nimi jejich provokační ocásek a budou kalit vodu

Nepřihlášený uživatel

#325

2015-04-24 07:40

neuvěřitelná snůška nesmyslů, počínaje počtem účastníků.