Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Q

#13 Re: Re: Otázky k demonstraci

2015-03-18 17:41

#12: Jiří Novotný - Re: Otázky k demonstraci 

1. Co to je za odpověď? O žádnou z těchto a ani dalších parlamentních stran si rozumný slušný člověk neopře ani kolo. Protest by měl být mimostranický, protože všechny vámi uvedené strany a i řada dalších jako ODS a TOP09 jsou proamerické.  A KSČM se za posledních 10 let chovala jako šípková růženka, takže když teď vystčí konečně růžky, je to již né moc věrohodné. Pan Ransdorf byl údajně vyfocen na Bilderbergu - možná to není pravda, nevím, ale co vím zcela jistě, že rád před volbami zásobuje média svými aférkami typu již třetí autonehody, potyček v europarlamentu nebo nesmyslnými exekucemi (při jehe platu) - vše zdá se, jen aby škodil levici. KSČM, zdá se, již dávno hraje jejich písničku a slouží už defakto jen na strašení určité cílové skupiny voličů před volbami, aby nahnala hlasy pravici a myslím, že zafunguje i jako antimagnet na širší podporu odporu vůči americké armádě. Člěnové KSČM na nižších patrech by se stejně jako členové ČSSD měli zamyslet, co ty strany v těch patrech vyšších předvádí.

 

2. Oni by jeli, ale po četných zkušenostech např. se Zavadilem, kdy po zaplněném václaváku oznámil, že stupňovat protest směrem ke stávce nebude, v tom asi nevidí moc smysl.

Odpovědi

Jiří Novotný
Autor této petice

#14 Re: Re: Re: Otázky k demonstraci

2015-03-18 18:07:17

#13: Q - Re: Re: Otázky k demonstraci 

 Chápu Váš hněv. Bohužel svět není černobílý. Zatím protestní akce proti přítomnosti amerických vojsk organizuje a něco dělá pouze Iniciativa Ne základnám a KSČM. Budu rád když nás podpoří ještě někdo jiný ať to bude politická strana, hnutí nebo občanská iniciativa.  


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: Re: Re: Otázky k demonstraci

2015-03-24 04:43:57

#13: Q - Re: Re: Otázky k demonstraci 

 Naprosto presne.....je to cele uplny nesmysl,takhle organizovat a pod zastitou lidi,kteri nemaji zadne moralni pravo se k necemu vyjadrovat...KSCM, stalinistka Semelova a podobne zombie, tak za tim vidim jen profitovat na nespokojenych obcanech. Na defastaci nasi spolecnosti maji nesporny podil a navic...ani nepodporuji to rusofilstvi...to take neni cesta.

 

Nesouhlasim...