Americkou armádu na našem území nechceme!

Americkou armádu na našem území nechceme! / Oznámení / Demonstrace proti přítomnosti vojsk USA v ČR / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#26

2015-03-23 09:34

Demonstrace síly USA v ČR je odporná, zákeřná zmije jenž obtáči celý svět. Jsem proti vojsku NATO a USA v naší krásné vlasti.
Chci žít v míru a USA ať si valčí na svém územi pokud ji to tamní obyvatele povoli. U nás ji nechceme a pokud to naší politici nechtějí
pochopit ať odstoupí, jsou zrádcovy to co takovou politiku podporuji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#27

2015-03-23 10:06

mám o naši malinkou zemičku strach - to, co se nyní děje, vyvolává opravdu silné remininscence na 38 a 68 rok -zase sedí ve vládě "Bilaci", kterým je naprosto fuk, že aktivně splupracují na totálním podřízení naší země jiné zemi a zase jsou tu skupiny lidí buď placených, nebo už zpracovaných "demokratickým" školstvím a ofic vymíláním mozků k tomu, že na skutečné zájmy naší země kašlou a nebo vůbec nejsou schopni si je uvědomovat. Logo komunistů u této akce mi připadá tak  trochu kontraproduktivní - současná komuistická strana je strana tichých kýválků na jakékoliv svinstvo, které v této zemi proběhlo od 89tého jak proti našim občanům tak proti naší zemi a vypadá to, že jediným zájmem vedení této strany je, aby si jejich papaláši, dlouhá léta dřepící v PS, tento zdroj obživy udrželi co nejdéle - jinak nedělají absolutně nic.


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: Re: Re: Otázky k demonstraci

2015-03-24 04:43

#13: Q - Re: Re: Otázky k demonstraci 

 Naprosto presne.....je to cele uplny nesmysl,takhle organizovat a pod zastitou lidi,kteri nemaji zadne moralni pravo se k necemu vyjadrovat...KSCM, stalinistka Semelova a podobne zombie, tak za tim vidim jen profitovat na nespokojenych obcanech. Na defastaci nasi spolecnosti maji nesporny podil a navic...ani nepodporuji to rusofilstvi...to take neni cesta.

 

Nesouhlasim...

 

Mirek

#29 Petice

2016-08-18 21:15

Bohužel petice nejde stáhnout, stránka nebyla nalezena.