Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Neandertálec z pražské kavárny

#1476 Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa)

2015-01-10 12:25

Všichni ožralové blili, jen indisponovaný pan prezident Zeman zvracel. A všichni tuneláři, zloději a korupčníci z řad pravice, zvláště pak z ODS, TOP, církve, korumpovali, kradli a tunelařili, jen kancléř Mynář výhodně nakupoval za poctivě vydělané peníze.

Pak zazvonil zvonec a blbé pohádky o čestném, spravedlivém, moudrém a střízlivém prezidentu Zemanovi, byl konec. A blbečci, co ho milovali a zbožňovali pro jeho nebojácnost, odvahu nazývat věci pravým jménem, znalost angličtiny a nekompromisní postoj k tunelářům a korupčníkům plně podle prezidentova hesla "Padni komu padni" se probudili do reality. Tunelovat a krást smí jen našinec, poskok nebo pohůnek našeho spravedlivého pana prezidenta (zásada volně podle bandity Calvery).

A je jasno.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1477 Re: Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa)

2015-01-13 16:43:33

#1476: Neandertálec z pražské kavárny - Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa) 

 Kdo umí, umí a je prezident, kdo neumí, kadí do pampersek na Orlíku.

*

Už byste měli umět sportovně přiznat prohru a skutečnost, že pan prezident Zeman je ve všech ohledech (inteligence, vzdělanost, sociální cítění, vlastenectví) o mnoho tříd výše, než váš poražený "kníže", který se nechal v dospělém věku (!) adoptovat aby mohl korupčně (!) restituovat podle rakouských (!!!) zákonů. Schwarzenberg je vlastizrádce, který velmi uškodil České republice. Je velmi dobře, že nyní je už jen politickou mrtvolou. Ať si jde odpočinout a nezesměšňuje se více a hlavně ať neškodí !

A vy, jeho sirotci, se konečně zapojte do zvelebování České země.