Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#840 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 07:26

#838: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re:  Na rozdíl od Vás, mě to zábavné nepřipadá, a to je asi ten základní rozdíl mezi námi.

 a co jste udělal pro to, aby Kikin, který nás i krádeží zostudil, nebyl odvolán? Nic a teď machrujete. Vám nedochází, že vás mnozí ignorují a tím mentorováním se stáváte odpudivým žvanilem?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#841 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 07:28:25

#840: - Re: Re: Re: Re: Re:  Vám nedochází, že vás mnozí ignorují a tím mentorováním se stáváte odpudivým žvanilem?

 Ve své zahleděnosti si nevidí na špičku nosu. Já raději na něj nereaguji a myslím si své ...

Roman Skácel
Hodonín

#849 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 10:02:53

#840: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ještě nikdy v historii tohoto státu se prezident nechoval ta hloupě, jako pan Zeman, snad jen s výjimkou chování některých komunistických prezidentů, spoutaných dokonale ideologií a přesvědčených, že si mohou s vedoucí úlohou své strany v zádech dovolit cokoli.

No a právě k těm ho mohu prokazatelněji přirovnat.

Problém je pouze v tom, že už zde naméme reálný socialismus, pouze stupidně se chovajícího prezidenta, kterého není možné odvolat v rámci ústavního zákona, tedy kromě vlastizrady a porušení ústavnosti.

P.S. Čin pana Klause samozřejmě neschvaluji, ale mezi ním a panem Zemanem je jeden rozdíl, pan Klaus nikdy ve sdělovacích prostředcích a ani nepamatuji, že jinak veřejně vulgární nebyl. Taky jsem ho nikdy neslyšel komentovat anexi Tibetu, coby akceptovatelnou záležitost. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by byl na veřejnosti opilý.

P.P.S. Pravdu máte v tom, že pana Klause stotožnit s funkcí prezidenta nebylo také jednoduché.

Závěr: Obviněním pana Klause jen steží můžete podpořit pana Zemana, co prezidenta, musel byste mi říci nějaké důvody, proč je podpory hodný, já žádné nevidím.