Petice podporující zákaz projektu ,, Muslimové očima školáka ,,

Quoted post

katolík Karel

#9 Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-07 20:52

Jak jinak se mají děti dozvědět aspoň základní informace o islámu, když tu témeř žádní muslimové nejsou? Z TV nebo internetových diskusí se fakta nedoví, musí jim je říct ve škole ...

Odpovědi

Člen zakázané DS

#10 Re: Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-07 21:47:20

#9: katolík Karel - Uvedený projekt plně podporuji 

Neudělalo se Vám zle, pane? Osobně bych v Modlanech okamžitě zahájil stavbu prasečáku - byť by byl ztrátový. Hlavně bychom zde ztratili středověké vrahy a štváče. A prasata bych nechal naživu jako hrdiny a udělil jim "řád" bílého lva za vyčištění prostoru od špíny !

 

Ateista
Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-10 23:31:03

#9: katolík Karel - Uvedený projekt plně podporuji 

Pouč svou dceru:

Fatwa o mufkhaze – tření penisu mezi stehny dětí
Fatwa číslo (31409) 7/5/1421 Hijri (8. srpna 2000 ! ! !)
Všechna chvála budiž pro Alláha samotného a modlitby a mír pro toho, po němž žádný jiný prorok nemůže přijít

Mimo to: Stálý výbor pro akademický výzkum a vydávání fatew posoudilo žádost o náboženský názor poslaný Jeho Blaženosti hlavnímu muftímu uchazečem o radu Abu Abdulláhem Al-Šamerím. Žádost byla referována výboru správní radou starších pod číslem 1809 a byla datována 3/5/1421 Hirji. Text žadatele o náboženský názor:

Zvyk provádění mufkhazy na malých chlapcích se v poslední době rozšířil obzvláště při slavení svateb. Jaká je náboženská platnost pro toto, když víme, že Posel Alláhův – Alláh ho pozdrav a modli se nad ním – prováděl mufkhazu s Naší Paní Aišou, budiž svěřena do Alláhovy náklonnosti.

 

Po studiu Výborem pro vydávání fatew, odpověď je tato:
Uchylování se k takovým nesprávným činnostem, které přišly do našich zemí skrze pornografické filmy zaslané nevěrci a nepřáteli islámu, není shodné se staletými pravidly islámské výuky.

Nicméně pokud se týká Alláhova posla, Alláh ho pozdrav a modli se nad ním, provádějícího mufkhazu na jeho snoubence Aiše: bylo jí šest let a on s ni nemohl mít pohlavní styk, protože byla příliš mladá a tak on, Alláh ho pozdrav a modli se nad ním, jí strčil penis mezi stehna a jemně jím třel. A také posel Alláhuv měl penis nepodobný věřícím.

Na základě toho není dovoleno provádět mufkhazu během svateb, doma a ve školách, protože je příliš nebezpečná. Nechť Alláh prokleje nevěrce, kteří přinesli tuto činnost do našich zemí.

Stálý výbor pro akademický výzkum a vydávání fatew

člen: Bakr bin Abdu Allah Abu Zayed
člen: Salih bin Fawzan Al-Fawzan
předseda: Abdul Aziz bin Abdu Allah bin Muhammad Al Al-Sheikh

b

#27 Re: Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-11 07:12:44

#9: katolík Karel - Uvedený projekt plně podporuji 

To je úplně jednoduchý: http://www.islamweb.cz/koran/

Samotný islám nabádá muslimy k tomu, aby zákeřně přestírali přátelství do doby, dokud nebudou mít dost sil nevěřící zlikvidovat. To jsem v projektu "Muslimové..." - kromě jiného - (3/28, 3/110, 9/5, 47/4 atd. atd.) nějak nezaznamenal.

S výkladem, potom ilustrativně pomůžou denodenní události ve světě a stupidita samotných muslimů (viz Sáňka na DVTV) kteří se rozhodnou veřejně promlouvat aby se poznalo, že vlastně nedokážou vysvětlit, v čem je jejich islám pravější, než islám propagovaný např. IS.

Takže ideologické školení příživníků na dotacích (a to jim přisuzuji ten lepší možný úmysl) považuji za nehoráznost. Pokud oni mají nárok svým dětem vsugerovávat, že islám je vlastně fajn, potom já mám stejný nárok těm mým ukazovat, že fakt neni. Proč by ale oni měli svoji propagandu dělat ve školách?