Petice podporující zákaz projektu ,, Muslimové očima školáka ,,

Ateista
Nepřihlášený uživatel

/ #24 Re: Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-10 23:31

#9: katolík Karel - Uvedený projekt plně podporuji 

Pouč svou dceru:

Fatwa o mufkhaze – tření penisu mezi stehny dětí
Fatwa číslo (31409) 7/5/1421 Hijri (8. srpna 2000 ! ! !)
Všechna chvála budiž pro Alláha samotného a modlitby a mír pro toho, po němž žádný jiný prorok nemůže přijít

Mimo to: Stálý výbor pro akademický výzkum a vydávání fatew posoudilo žádost o náboženský názor poslaný Jeho Blaženosti hlavnímu muftímu uchazečem o radu Abu Abdulláhem Al-Šamerím. Žádost byla referována výboru správní radou starších pod číslem 1809 a byla datována 3/5/1421 Hirji. Text žadatele o náboženský názor:

Zvyk provádění mufkhazy na malých chlapcích se v poslední době rozšířil obzvláště při slavení svateb. Jaká je náboženská platnost pro toto, když víme, že Posel Alláhův – Alláh ho pozdrav a modli se nad ním – prováděl mufkhazu s Naší Paní Aišou, budiž svěřena do Alláhovy náklonnosti.

 

Po studiu Výborem pro vydávání fatew, odpověď je tato:
Uchylování se k takovým nesprávným činnostem, které přišly do našich zemí skrze pornografické filmy zaslané nevěrci a nepřáteli islámu, není shodné se staletými pravidly islámské výuky.

Nicméně pokud se týká Alláhova posla, Alláh ho pozdrav a modli se nad ním, provádějícího mufkhazu na jeho snoubence Aiše: bylo jí šest let a on s ni nemohl mít pohlavní styk, protože byla příliš mladá a tak on, Alláh ho pozdrav a modli se nad ním, jí strčil penis mezi stehna a jemně jím třel. A také posel Alláhuv měl penis nepodobný věřícím.

Na základě toho není dovoleno provádět mufkhazu během svateb, doma a ve školách, protože je příliš nebezpečná. Nechť Alláh prokleje nevěrce, kteří přinesli tuto činnost do našich zemí.

Stálý výbor pro akademický výzkum a vydávání fatew

člen: Bakr bin Abdu Allah Abu Zayed
člen: Salih bin Fawzan Al-Fawzan
předseda: Abdul Aziz bin Abdu Allah bin Muhammad Al Al-Sheikh