Petice podporující zákaz projektu ,, Muslimové očima školáka ,,


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-09-05 21:06

Podivně financované vzdělávání těch nejmenších bez možnosti nechat rozhodovat rodiče o tom, jak chtějí nebo nechtějí své děti zapojovat do pokračující islamizace Evropy a naší země. Já nejsem proti nikomu. Všichni jsme si před Bohem rovni. A Bůh je jenom jeden pro všechny, i když mu někdo říká Aláh a někdo Budha a my prostě Pán Bůh. My uznáváme všechny a naším krédem je svoboda a víra a láska. Bohužel to o nich, muslimech nelze říci nejen generálně ale ani většinově. Stačilo mi, jak v poslední době jejich český nejvyšší představitel srovnává nošení šátku s motocyklistickou helmou. Přesně proti této demagogii dávám svůj hlas a opakuji, že můj hlas není ani nesnášenlivý ani jakkoliv rasistický ani jinak "zlý".

Mějme na paměti, že nutná je tolerance a snášenlivost a přizpůsobivost.

Ale už milí vyznavači Aláha, nejen naše ale hlavně vaše k Bohu, ke Světu, k Evropě, k naší zemi a k nám. 

My jsme totiž taky lidé s právy na svobodu a sebeurčení ve všech oblastech.

 

Kéž vás provází, muslimové, láska, jako nás a ne mocichtivost a nenávist.

A věřím vám, muslimské ženy, že najdete celosvětově sílu přinášet mír do duší vašich mužů a že nadejde čas, kdy si vás začnou vážit a poslouchat, neboť jim dnes schází vaše intuice a vnímání živého Boha-Aláha nad lidmi. S nadějí sleduji zprávy o vaší odvaze proti temné zvůli, které čelíte po celém světě.

Přátelství a tvořivost je přece více než nenávist a zmar. Nemyslíte?

 


Nepřihlášený uživatel

#2

2014-09-05 22:22

Dětem by měl někdo vysvětlit, že strašidla jsou realitou !

Nepřihlášený uživatel

#3

2014-09-06 11:32

Muslimové mají být vykázáni tam kam oni sami chtějí to jest ti co chtějí žít s námi našim způsobem života ať zůstanou . Ti co to tu chtějí předělávat na svůj život víru a stát . Musí vypadnout tam odkud přišli tam kde to funguje po jejich a kde se přeci cítí nejlépe . (Z místa odkud utekli protože jejich víra , mentalita a způsoby života plodí násilí války bídu a nemoci ). Učit naše děti že je správné sem tyto zvyky vnášet je jako v suchu chodit po lese lít okolo sebe benzín a pak to podpálit . Jedním slovem sebevražda EU .

Nepřihlášený uživatel

#4

2014-09-06 17:43

Zadam aby tento projekt byl s okamzitou platnosti zrusen.Neni zadny takovy program pro krestanstvi , budhismus, hinduismus atd tak nevim proc by islam mel byt zvyhodnovan. Islam neni nasi tradici. At zustane v zemich, kde tradici je.
S pozdravem Horn

Nepřihlášený uživatel

#5

2014-09-07 07:32

Plně s postupem proti islámu souhlasím. Ale na tuto petici jsem přišel pouze náhodou, což je chyba!
Máza
Nepřihlášený uživatel

#6

2014-09-07 09:39

Byl jsem nedávno v Teplicích, a to co jsem tam viděl, mi téměř vyrazilo dech. Neskutečné množství zahalených žen s jejich mužským doprovodem a dětmi. Následně jsem si přečetl několik článků o problematice turistů z islámských zemí, i skupování pozemků v Modlanech, se snahou vybudovat zde uzavřené muslimské ghetto. Šokovalo mě i stanovisko ombudsmanky ve věci práva na nošení šátku na našich školách, i vyjádření některých našich politiků a ,,známých" herců k dané problematice. To já za sebe říkám tomuto trendu rozhodné NE !!! Islám jednoznačně není mírumilovné náboženství, o čemž se ostatně můžeme dnes a denně přesvědčovat z dění ve světě...


Nepřihlášený uživatel

#7

2014-09-07 18:18

Díky za Vaši aktivitu !
katolík Karel

#9 Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-07 20:52

Jak jinak se mají děti dozvědět aspoň základní informace o islámu, když tu témeř žádní muslimové nejsou? Z TV nebo internetových diskusí se fakta nedoví, musí jim je říct ve škole ...

Člen zakázané DS

#10 Re: Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-07 21:47

#9: katolík Karel - Uvedený projekt plně podporuji 

Neudělalo se Vám zle, pane? Osobně bych v Modlanech okamžitě zahájil stavbu prasečáku - byť by byl ztrátový. Hlavně bychom zde ztratili středověké vrahy a štváče. A prasata bych nechal naživu jako hrdiny a udělil jim "řád" bílého lva za vyčištění prostoru od špíny !

 


Nepřihlášený uživatel

#11

2014-09-08 11:06

islám není náboženství, ale sekta a ta by měla být zakázaná, za chvíli budeme kvůli paní Šabatkové, ministerstvu školství a dalším vlastizrádcům cizinci ve vlastní zemi
Ladislav

#12 Re:

2014-09-08 13:28

#1: -  

 Jo jo,nenávist je na nic,avšak to řekněte muslimům,neb ti se řídí koránem,jinak nemohou.Jejich úkolem je podmanit svět ve jménu jejich šíleného proroka,jinak se to nazvat nedá,když podporuje pedofilii,bičování,stínání a kamenování,hanba hnus.Pryč odtud-pokud chtějí islám,proč sem lezou?Proč nejsou doma?Dejte pokoj s islámem.Budem bojovat,když to bude nutné,abychom toto skryté zlo vymítili-zatím provozujou mekkánský islám,až jich bude víc-nastolí jihad-Shalom


Nepřihlášený uživatel

#13

2014-09-08 18:50

Nesúhlasím s veškerým fanatizmom,a tento islamský národ je národom fanatikov a otrokárov.Za našu slobodu sme bojovali mnoho rokov,nenechajme si ju zase zobrať! Alebo chcete aby sa minulosť opakovala,akurát len v inom podaní? Ludia otvorte oči a bránte svoju zem a svoju slobodu!

Nepřihlášený uživatel

#14

2014-09-09 00:19

Dekuju, ze se starate o nasi vlast. Dost se stydim, ze nejsem v Cechach a nebojuji primo "na fronte". Prijdu si trochu jako zradce. Ale v soucasne dobe neni vyhnuti.
Pral bych Ceskemu narodu, aby se probudil a konecne po x letech vzal rozum do hrsti a zacal bojovat o vlastni tradice a kulturu, a bude-li to nutne, nebal se vyjit do ulic a tim dal jasne najevo, ze se mu nelibi konani tech, kterym dal praci (politikum jez volil jako sve zastupce do PS CR ci zastupitelstem svych mest).
Dekuji za sebe, za svou rodinu a za sve deti.
Mnoho stesti...

Nepřihlášený uživatel

#15

2014-09-09 08:50

jen se bojím aby naše děti nedopadli v tomto státě jako Velká Británie,Francie,Německo atd.,protože toto obyvatelstvo jsou lidé jiného smýšlení a morálky!Dnes by byli v těchto státech rádi kdyby se jich mohli zbavit,ale bohužel je pozdě a každý se bojí to říct nahlas!!
Shalalamoun

#16 název

2014-09-09 10:11

Zkuste si alespoň zjistit, jak se projekt opravdu jmenuje. Takhle podepisujete něco proti něčemu, co ani neexistuje. Ale hlavně, že jste proti, to se přeci nosí:-)


Nepřihlášený uživatel

#17 Re: název

2014-09-09 10:39

#16: Shalalamoun - název 

A to je tak důležité ? je to o českých školácích, to snad pochopí každý. Podstatnný je obsah projektu, který je zavrženíhodný. A proto jsme proti. Že v jej schvalujete, o vás něco vypovídá. Styďte se. 

Shalalamoun

#18 Re: Re: název

2014-09-09 11:37

#17: - Re: název 

 Nějak si nevybavuji, že bych ho schvaloval, to tedy pardon. Ale vy svojí snahu zbytečně amatérsky shazujete.


Nepřihlášený uživatel

#19

2014-09-09 13:15

pokud se arabové nemíní řídit našema zákonama ,nemají tu co dělat,,,,už samotnej islám je nebezpečnej pro EU,,,vyučovat islám na školách bch zakázala,,,jako burky,,,,jen vláda stím nic nedělá,,,,,už je tu tolik cizinců,,,že si ani nepřipadám jako v česku,,,,,,nechci tu mít takovou krutou verbež,,,je to jen spící buňka,,,,,jednou někdodá povel ,a bude to jak 11 září,,,,,né nesouhlasím s islámem v čechách

Nepřihlášený uživatel

#20

2014-09-09 14:14

Tento projekt nemá na školách své opodstatnění. Děti se mají naučit utvářet si své názory a ne aby jim jiní vymývali mozky jako nám s ideologií o komunismu.
katolík Karel

#21 Re:

2014-09-09 22:05

#20: -  

 A na základě čeho si mají vytvořit názor? Z diskusí na novinkách.cz, kde 80% pisatelů nikdy živého muslima nevidělo? Nemělo by to být spíš na základě fakt a věcných diskusí?

Rum

#22 Panu Shalalamounovi

2014-09-10 14:10

Máte asi pravdu s tím názvem, i když název projektu se jen nepatrně líší. Lidé ve fóru však ví o který projekt jde a chtějí prostě říct to, co si myslíme všichni - islám v pojmu islamistů je nepřijatelný a pokud s tím neuděláme nic, bude pozdě. Pocházím z Bulharska a vím o čem mluvím. Nerodí se tam děti, bulharský národ vymírá a i v oblastech, kde muslimy nejsou a nikdy nebyli, se staví mešity. Od konce socialismu se tam postavilo 1200 nových mešit za peníze Saudů. Velmi nerad bych se dožil situace, kterou popsal pan senátor Lebeda, a sice "že moji vnučku někdo ukamenuje jen proto, že se s přítelem líbala v metru". V Bulharsku jsem viděl na vlastní oči jak se situace s demografii neuvěřitelně rychle změní - jedna generace a nebudeme se stačit divit. A lidé se toho oprávněně bojí... P.S. Jiná věc je, ze mám mezi muslimy kamarády a oni tohle taky odsuzují, tvrdí, že islamisté zabíjí islám...


Nepřihlášený uživatel

#23

2014-09-10 14:42

Každá zločinecká organizace omezující lidská práva (samozřejmě také islám) by měla být oficiálně zakázána nejen na školách.
Ateista
Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Uvedený projekt plně podporuji

2014-09-10 23:31

#9: katolík Karel - Uvedený projekt plně podporuji 

Pouč svou dceru:

Fatwa o mufkhaze – tření penisu mezi stehny dětí
Fatwa číslo (31409) 7/5/1421 Hijri (8. srpna 2000 ! ! !)
Všechna chvála budiž pro Alláha samotného a modlitby a mír pro toho, po němž žádný jiný prorok nemůže přijít

Mimo to: Stálý výbor pro akademický výzkum a vydávání fatew posoudilo žádost o náboženský názor poslaný Jeho Blaženosti hlavnímu muftímu uchazečem o radu Abu Abdulláhem Al-Šamerím. Žádost byla referována výboru správní radou starších pod číslem 1809 a byla datována 3/5/1421 Hirji. Text žadatele o náboženský názor:

Zvyk provádění mufkhazy na malých chlapcích se v poslední době rozšířil obzvláště při slavení svateb. Jaká je náboženská platnost pro toto, když víme, že Posel Alláhův – Alláh ho pozdrav a modli se nad ním – prováděl mufkhazu s Naší Paní Aišou, budiž svěřena do Alláhovy náklonnosti.

 

Po studiu Výborem pro vydávání fatew, odpověď je tato:
Uchylování se k takovým nesprávným činnostem, které přišly do našich zemí skrze pornografické filmy zaslané nevěrci a nepřáteli islámu, není shodné se staletými pravidly islámské výuky.

Nicméně pokud se týká Alláhova posla, Alláh ho pozdrav a modli se nad ním, provádějícího mufkhazu na jeho snoubence Aiše: bylo jí šest let a on s ni nemohl mít pohlavní styk, protože byla příliš mladá a tak on, Alláh ho pozdrav a modli se nad ním, jí strčil penis mezi stehna a jemně jím třel. A také posel Alláhuv měl penis nepodobný věřícím.

Na základě toho není dovoleno provádět mufkhazu během svateb, doma a ve školách, protože je příliš nebezpečná. Nechť Alláh prokleje nevěrce, kteří přinesli tuto činnost do našich zemí.

Stálý výbor pro akademický výzkum a vydávání fatew

člen: Bakr bin Abdu Allah Abu Zayed
člen: Salih bin Fawzan Al-Fawzan
předseda: Abdul Aziz bin Abdu Allah bin Muhammad Al Al-Sheikh


Nepřihlášený uživatel

#25

2014-09-11 04:39

Projekt "Muslimové..." chápu jako naprosto nemorální snahu jeho autorů vytáhnout pod iracionální záminkou osvěty našich žáků peníze z některých donátorů.

Snažím se, aby moje děti byly osvícené v tom, že normální je být tolerantní, nepoužívat násilí apod. V tomto smyslu je pozice muslimů v mé rodině a nejbližším okolí naprosto neudržitelná a to nikoliv z důvodu předsudků, ale vinou samotných muslimů.

Korán sám hovoří o tom, že pokud nebudou mít muslimové dost síly na to, aby přemohli nevěřící, mají předstírat přátelství do té doby, než se k nim nevěřící otočí zády. Z toho důvodu je pro mě kdokoliv hlásící se k islámu naprosto nedůvěryhodný a dění v Evropě mi dává za pravdu.

Poslední poznámka: ani po několika týdnech jsem nikde na muslimských stránkách nenašel odsouzení vražd novinářů IS českými muslimy, ačkoliv pan Sáňka to na DVTV sliboval.